Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
a dédnagymamám tegnap este felhívott hogy megfog halni és hogy a mamám (a lánya) egyik munkatársa a gyilkos. én tök bepánikoltam ez szerintem érthető mert nagyon szeretem őt és azonnal hívtam a mamámat hogy mennyen el a mamim-hoz mert hogy nagyon rosszul volt. közbe én mindenre gondoltam hogy tényleg megölte-e meg hogy hogy történhetett. aztán ma reggel hívott a mamám hogy a mamim már nagyon öreg (89) és hogy pszihés betegsége van . utána anya beszélt még mamámmal és elmondta hogy a mamim azt hiszi hogy "elveszik" tőle a mamámat és tegnap a mamám nem tudta meg látogatni a mamimat a munkatársa miatt és ezért mondta azt hogy a mamám munkatársa a gyilkos. én megkérdeztem és erről a mamim nem tud semmit. szóval ha felmegy a vérnyomása egy kicsit akkor így "bekattan" de utána LEFELEJTI. nem is emlékezett arra hogy felhívott , hogy "haldokolt". az anyám szerint lehet hogy alzheimer kóros mert ugye mindent elfelejt. meg akartuk látogatni de nem lehet mert nem birunk most 6-7 órát utazgatni. mit tudunk tenni? egyáltalán szerintetek is alzheimer kóros? és mielőtt még valami bunkó elkezdené hogy ez kamu, túlreagált kérdés elmondom hogy NEM AZ. minden úgy volt ahogy elmondtam. 15/L2011. nov. 25. 14:24
31/31 bánomisén válasza:
Általában úgy szokott lenni, nyugodj meg :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!