Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
a dédnagymamám tegnap este felhívott hogy megfog halni és hogy a mamám (a lánya) egyik munkatársa a gyilkos. én tök bepánikoltam ez szerintem érthető mert nagyon szeretem őt és azonnal hívtam a mamámat hogy mennyen el a mamim-hoz mert hogy nagyon rosszul volt. közbe én mindenre gondoltam hogy tényleg megölte-e meg hogy hogy történhetett. aztán ma reggel hívott a mamám hogy a mamim már nagyon öreg (89) és hogy pszihés betegsége van . utána anya beszélt még mamámmal és elmondta hogy a mamim azt hiszi hogy "elveszik" tőle a mamámat és tegnap a mamám nem tudta meg látogatni a mamimat a munkatársa miatt és ezért mondta azt hogy a mamám munkatársa a gyilkos. én megkérdeztem és erről a mamim nem tud semmit. szóval ha felmegy a vérnyomása egy kicsit akkor így "bekattan" de utána LEFELEJTI. nem is emlékezett arra hogy felhívott , hogy "haldokolt". az anyám szerint lehet hogy alzheimer kóros mert ugye mindent elfelejt. meg akartuk látogatni de nem lehet mert nem birunk most 6-7 órát utazgatni. mit tudunk tenni? egyáltalán szerintetek is alzheimer kóros? és mielőtt még valami bunkó elkezdené hogy ez kamu, túlreagált kérdés elmondom hogy NEM AZ. minden úgy volt ahogy elmondtam. 15/L

2011. nov. 25. 14:24
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
hát oké... és így hogy beteg lett így korábban fog meghalni?
2011. nov. 25. 15:55
 22/31 bánomisén ***** válasza:

Kicsi lány, attól tartok, hogy nem attól fog korábban meghalni, mert most beteg lett, hanem azért lett beteg, mert meg fog halni.

Ne haragudj, hogy ezt mondom, tényleg ne haragudj, és szívből kívánom, hogy ne legyen igazam, de egyrészt tényleg idős, másrészt meg nagyon hasonlít az ő helyzete az én nagyiméhoz. De tényleg ne legyen igazam.

2011. nov. 25. 16:04
 23/31 A kérdező kommentje:
nee :( és a te mamid hány hónap után halt meg ? :(
2011. nov. 25. 16:08
 24/31 bánomisén ***** válasza:

Figyelj, Nyuszifül, az emberek nem élnek örökké. Még azok az emberek sem, akiket ennyire szeret a dédunokájuk, mint te a mamidat. Elcsépelt mondat, de nagyon igaz, hogy ez az élet rendje, akár tetszik nekünk, akár nem.

Az én nagyim pár hónapig élt ilyen zavarodottan, de ő tényleg szinte egyik napról a másikra kattant be és alig voltak tiszta pillanatai. Ahogy olvaslak, a te mamid más. Ráadásul minden ember más, abból nem tudsz következtetni, hogy az én nagyimmal hogyan történt. Szerintem a te mamid jobban van, mint ahogy az én nagyim volt.

2011. nov. 25. 16:22
 25/31 A kérdező kommentje:
amúgy bocsi .. részvétem a mamidért :S wáá de olyan nehéz felfogni hogy aki egész életemben segített , sütit sütött most nem lesz :(
2011. nov. 25. 16:25
 26/31 bánomisén ***** válasza:
Na, azért ne szomorkodj nagyon, hiszen neked még itt van a mamid, és biztos, hogy te még fogsz találkozni, meg beszélni vele. És akkor neked mosolyogni kell ám rá, nem sírdogálni... :-)
2011. nov. 25. 16:29
 27/31 A kérdező kommentje:
hát remélem hogy karácsonykor találkozunk. amúgy neki pont karácsonykor van a szülinapja :) dec.25 .. remélem kibírja addig :)
2011. nov. 25. 16:32
 28/31 anonim ***** válasza:
biztos nagyon nehéz lehet ez neked.:(
2011. nov. 25. 17:01
 29/31 bánomisén ***** válasza:
Jaj, ne butáskodj már, persze, együtt fogtok karácsonyozni, meg szülinapozni. Na, fel a fejjel, nagylány, már csak a mami kedvéért is, jó? :-)
2011. nov. 25. 17:06
 30/31 A kérdező kommentje:
köszi :) és amúgy remélem hogy úgylesz ahogy mondod:)
2011. nov. 25. 17:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!