Mit lehet tenni?
Kicsi lány, attól tartok, hogy nem attól fog korábban meghalni, mert most beteg lett, hanem azért lett beteg, mert meg fog halni.
Ne haragudj, hogy ezt mondom, tényleg ne haragudj, és szívből kívánom, hogy ne legyen igazam, de egyrészt tényleg idős, másrészt meg nagyon hasonlít az ő helyzete az én nagyiméhoz. De tényleg ne legyen igazam.
Figyelj, Nyuszifül, az emberek nem élnek örökké. Még azok az emberek sem, akiket ennyire szeret a dédunokájuk, mint te a mamidat. Elcsépelt mondat, de nagyon igaz, hogy ez az élet rendje, akár tetszik nekünk, akár nem.
Az én nagyim pár hónapig élt ilyen zavarodottan, de ő tényleg szinte egyik napról a másikra kattant be és alig voltak tiszta pillanatai. Ahogy olvaslak, a te mamid más. Ráadásul minden ember más, abból nem tudsz következtetni, hogy az én nagyimmal hogyan történt. Szerintem a te mamid jobban van, mint ahogy az én nagyim volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!