Ti mit tennétek ilyen helyzetben?
Érdekházasság: a gyerekek érdekében, mondhatni:P
Bujkálás, hát, annyiban, hogy a dolgot mindenki elítélni, ahogy itt is, még ha tényleg szerelemről van is szó.
Nem akar a lány ennyi idősen 'csak' egy szerető lenni, de fáj elengedni, azt akit ennyire szeretsz, főleg, ha a dolog viszonzott, és "csak" egy papír áll az utatokba, meg az igazságtalan élet...
Tudod jól, hogy mi a jó megoldás, csak épp az a legfájdalmasabb is egyben. Az a helyzet, hogy ha a pasi is annyira szeretne, mint amennyire te őt, akkor számára is "csak egy papír" lenne a házasság. De nem így van. Sok pasas megoldja ezt is, ha igazán szerelmes és szerelmének tárgy nem a felesége. A megoldás neve: válás! Mert ugyebár a válással csak a feleséggel való kapocs szűnik meg, a gyerekekkel nem. (Apám pont így viselkedett) Ő viszont ezt nem fogja megtenni, mert érdekházasság ide vagy oda, (csúnya szóval, de lényegre törően) nem érsz neki ennyit.
A másik variáció, hogy lehet, hogy szeret téged, de ő már tudja, hogy ez "mi fán terem". Valószínűleg a feleségét anno ugyanígy szerette. És most látja, hogy mi lett vége. Ezt veled nem szeretné még egyszer végigcsinálni, főleg úgy nem, hogy még egy válást is végig kell "játszania" előtte.
Arra meg, hogy van-e átmenet a szerető és a "nem beszélek veled többet" között, a válasz: NINCS! De minél tovább húzod a döntést, annál rosszabb lesz.
Ja, és még egy dolog: én is először az iránt a nős pasi iránt éreztem szerelmet, akinek a rövid történetét leírtam még az elején, most meg itt vagyok sokkal boldogabban egy titkok nélküli, "tiszta" kapcsolatban, összehasonlíthatatlanul szerelmesebben, mint akkor. Közös jövőt tervezünk, házassággal, gyerekekkel, stb. Ezt azzal a pasival nem tudtam volna megtenni, az tuti. Pedig az időben én is azt hittem, hogy soha nem fogok még egyszer így érezni.
Ezeket a válaszokat mind féltékeny feleségektől kaptad :)
akik közül néhányan, szőrmentén ugyan, de le is ribancoztak, pedig még nem is feküdtél le a szerelmeddel.
Féltékeny, buta tyúkok, akik azt hiszik, ha megcsalja őket a férjük, az egyedül vagy főleg a "betolakodó" harmadik
- 'ribanc' - hibája. Véletlenül sem a férjé, aki az az igazság, hogy már nem szereti a feleségét és unja az ágyban, és véletlenül sem a feleség hibája, aki azt hiszi, hogy csak azért, mert már feleség, el lehet hízni, lehet minden másnap mosakodni, lehet szájszagú és kócos reggel, hogy elég egy évben egyszer fodrászhoz, kozmetikushoz járni, hogy lehet leböfizett, savanyú szagú pólóban is szexisnek lenni, lehet házsártoskodni, mert az, hogy ő háztartást vezet, mos, főz, takarít, bevásárol, gyereket nevel, az mentség mindenre.
Ha egy férj félre dug, ha már nagyon felelősöket akarunk keresni, akkor azért mindenki felelős, a férj, a feleség és a harmadik is persze, de legtöbbször ő a legkisebb mértékben.
A szerelem meg nem ismer határokat. Egy igaz szerelem biztosan nem. Egy csomó csonka család van. Nem kell olyan tragikusan felfogni egy válást, mondjuk egy új szerelem miatt. A feleségnek jó az, hogy tudja, a férje örökké más nők után epekedik, vagy egy után, akibe nagyon szerelmes, és őbelé a férje már nem szerelmes, nem kívánja?
Milyen hülye nő az már, aki együtt akar maradni egy ilyen férjjel? :) A szerelem nem örök, mindenki tudja, és arról senki sem tehet, hogy szerelmes lesz, ezt nem direkt irányítjuk.
DE: ha a 33 éves férfi annak ellenére a családját választja, hogy beléd állítólagosan nagyon szerelmes és még sosem érzett így senki iránt, akkor hagyd ott, mert akkor mégsem olyan fontos neki ez a 'hatalmas szerelem' :)
Vagy mondjad neki TE, hogy rábízod a döntést:
- Mondd, hogy te nem akarsz családokat szétdúlni és fájdalmat okozni másoknak. Ezért ha valóban nem érzett még soha senki iránt így, és valóban fontos vagy neki, akkor váljon el, hogy beteljesedhessen a szerelmetek, különben le kell, hogy lépj. Ha kollégák vagytok, én azonnal elkezdenék másik munkahelyet keresni. Ha tényleg annyira szeret és nem érzett még így senki iránt, akkor a Föld alól is előkerít, megkeres. Ha nem, felejtsd el, mert NEM ÉRDEMEL MEG TÉGED :)
Egy biztos, az emberek többségének a szemében, egyedül TE lennél a hibás, egy utolsó cafka lennél, aki boldog és szent családokat dúl szét, aki elcsavartad az amúgy nagyon hűséges férj fejét, sőt, te erőszakoltad meg őt ... LOL Röhej !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!