Ti mit tennétek ilyen helyzetben?
eleve eszembe se jut, hogy úgy gondoljak egy nős férfira mint férfi
ezt úgy értsd, hogy barátságon több nem lehetne közöttünk, mert nekem a családok szentek, így a dolog nálam nem fordulhatna komolyabbra
Voltam hasonló helyzetben. Én az eszemre hallgattam és amikor már kezdett volna valami kialakulni, csírájában elfolytottam a dolgot. 8 éve nem láttam a pasit, nem is hallottam felőle, azt sem tudom, él-e. Nem mondom, hogy nem fájt, de ilyen távlatból visszagondolva, úgy érzem, nagyon jól döntöttem.
Azóta egyébként már megtaláltam életem szerelmét (úgy érzem) és 3 éve boldog kapcsolatban élünk. :)
A döntés tehát kedves Kérdező, rajtad áll. Ebben nem tudok segíteni, de talán a rövid történetem elindít az egyik irányba... Sok sikert a jó döntéshez! :)
Gondolkozz már
szép kis ajándék lenne a gyerekeknek és az asszonynak Karácsonyra, hogy az apucika félrelépet egy 22 éves csajjal akinek viszketett a p...
Mindenfele egyedülálló férfiak rohangálnak és neked pont egy családos kell
Amúgy meg rib@nc akarsz lenni, akit akkor húzz meg amikor csak akar és nem kell elszámolnia feléd, te majd szerelmes leszel de ő soha nem fog téged választani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!