Ti mit tennétek ilyen helyzetben?
Hagyd békén ezt a férfit!!
Róla nem írok most semmit,pedig tudnék mit...
De te sem gondolod komolyan azt hogy egy nős férfi szeretője akarsz lenni,ugye?Főleg nem 22évesen.Persze,könnyű védekezni azzal,hogy a férfi nem szereti a feleségét meg meg is csalta,de csak vele van nem?Ez azért jelent valamit?
Nyílvánvaló hogy egy 33éves férfinek jó buli egy 22 éves lány teste,aki megteszi azt amit esetleg a felesége nem akar vagy ellenére van.
Ne legyél naív,és ne menj ilyen kapcsolatba bele mert ellenkező esetben ha te lennél a feleség neked sem esne jól ha a férjed egy 22éves nővel hemperegne,nem?
Neked 22évesen nem arra van szükséged hogy egy nős férfival szexeljél titokban.Sok helyes 30-as egyedülálló pasi van ám ;)
3.!!!
"eleve eszembe se jut, hogy úgy gondoljak egy nős férfira mint férfi"
NÁLAD A PONT!!!
(elöző voltam)
miért nem írod ki hogy te vagy az a lány? Mert ha nem te vagy akkor te is csak egy kívülálló vagy és akkor neked is csitt van
Ha meg a férfi vagy akkor pedig fogalmad sem lehet, hogy mit érez a lány
amúgy meg nem pics@ viszketés hanem pin@
22 évesen tök egyértelmű, hogy szeretnél kapcsolatot és kipróbálni a szexet, ezért írtam azt, hogy viszket
jobban jársz ha a saját korosztályodban keresgélsz és elfelejted ezt az embert, szórakozz bulizz és ne titkos kapcsolatokat akarj kialakítani
az is lehet, hogy a hapsi túl naivnak lát és játszadozni szeretne veled egy kicsit, aztán ha megun akkor mehetsz amerre akarsz
Szerintem te ezt magadban már eldöntötted,mivel most elösször vagy nagyon nagyon szerelmes,ugye?
Te csak várod tőlünk,hogy bíztassunk hogy hajrá!
Nos,ha még is belemész,akkor kívánom hogy jól kihasználjon és a következő párod ugyan ezt tegye veled,mint amit ti tesztek az ő feleségével és gyerekeivel.
Szerintem ne játszd el a hős szerelmest,annyira nem vagy azért belezúgva hogy tönkre tedd,ezt a családot ugye?
De minek is írunk itt ennyien,hiszen mindenki azt mondja ne menjél bele,de te meg oldalokon keresztül véded magad hogy de te szereted,de te nem akarod elveszteni...stb.Ezért írtam hogy te ezt már eldöntötted magadban.
Tudod mit?Akkor engedj a csábításnak,hiszen szerelmes vagy hajrá menjél bele ebbe a kapcsolatba!Hagyd félre a lelkiismeretedet hiszen szerelmes vagy most elösször.Mit számít az ha egy nős családos apukába?
Semmi nincs eldöntve, nem biztatást kértem, csak hogy esetleg a 'szeretőség' és a 'soha többé nem beszélünk' között van-e valami használható alternatíva esetleg?
Nincs más alternativa!
Ha nem vagy szenvedő tipus akkor a soha többet nem beszélünk-öt választod.Ha szereted kinozni magad akkor lehet köztetek barátság,de az nagyon fájdalmas lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!