Miért ilyen a párom? Ha már ebben sem őszinte velem, akkor mi lesz a továbbiakban?
A párom nagyon ügyesen gitározik és szereti is. Szinte a gitárja a tesója. Engem is régóta foglalkoztat a gitározás gondolata. Még kapcsolatunk elején beszéltem neki erről. Mondta, hogy vegyek egy gitárt, ő majd megtanít engem. Boldogan elmentem a boltba, vettem egy akusztikus gitárt. Első 2 napban egyedül tanulmányoztam a dolgokat, utána kb. egy hétig tanított, de teljesen olyan volt, mintha kényszerből tenné. Megbeszéltük,hogy keres nekem olyan számokat, amiket könnyű megtanulni. És pont, ennyiben maradtunk már kb. 4 hónapja. Mikor felhozom neki a gitároktatós témát vagy eltereli a beszélgetést vagy annyival leráz, hogy ő már nem szeret gitározni, beleunt. Ezt el is fogadtam, ha nem szereti, hát nem szereti. Nem erőltetem, de tegnap este elszólta magát a Drága.
" Áh, olyan jó dalokat tudunk összedobni a haverokkal."
Kérdeztem,hogy mégis miféle dalokról van szó. Nagy nehezen kinyögte, hogy kb. minden nap gitározik a haverjaival.
Ezen én nagyon besértődtem és hazajöttem még az este tőle. Mi az hogy nekem azt mondja már nem szeret gitározni a haverokkal meg folyton nyúzza a gitárt? Ez nagyon nem volt szerintem tisztességes. Miért tette ezt?
Köszi a válaszokat.
Kedves utolsó előtt: Ő ajánlotta fel nekem, hogy tanítani fog és hogy vegyek egy gitárt és jó buli lesz. Nem hiszem, hogy túl erőszakos lettem volna, hisz 4 hónapot vártam arra, hátha ő magát ráveszi a tanításra. Most jó hogy kiakadtam, mikor kiderült,hogy szinte minden nap gitározik mikor engem abban a hitben hagyott,hogy ő nem szeret már gitározni.
Amúgy az alapokat már úgy ahogy tudom, szóval most már inkább az jönne, hogy dalokat tanuljak de az meg egyedül nekem nem megy.
De a legnagyobb gond itt tényleg nem a gitározás, hanem hogy hazudott. Nem volt nagy hazugság, de akkor is. Nem tartom magam túlzottan hisztisnek. Soha nem abban a szent pillanatban kezdek rinyálni, mikor valamit beszélünk. Mint említettem, itt is vártam 4 hónapot. Szóval túl sok joga nem volt azt hinni, hogy durcáznék. És én meg csak felvetettem neki az ötletet, hogy akkor majd megyek a haverjához és egyből elhordott minden ****-nak.
Apósjelöltnek nem túl sok ideje van. Gitár klubb + folyton kapja a megrendeléseket.
10:02 vagyok
Kérdezd meg tőle, tudja -e, miért akadtál ki rá. A válaszából sokminden kiderül. Ha nem jött rá, hogy itt a bizalomról, őszinteségről van szó, kénytelen vagy neki nyíltan kimondani, megfogalmazni, hogy ha te nem vagy hisztis, akkor joggal várod el a számára kellemetlen helyzetekben is az őszinteséget. Elmondod neki, reméled, tanult az esetből, mert nem vagy már gyerek, akit hitegetnie kéne, meg tudsz birkózni a valósággal, csak mondja ki kerek perec (itt jelen esetben azt, hogy szeret gitározni, de nem szeretne tanítani). Aztán ezzel a tanulsággal éljetek tovább békességben!
És kérdezd meg, van -e valami ötlete, kinél lenne érdemes órákat venned.
Nem akarok ünneprontó lenni, de a volt vőlegényem ugyan ezt csinálta csak korizással.
Nem is értem hogy lehettem olyan h*lye, hogy 4 évet pazaoljak rá.
Baromi érdekes a férjem akivel 8 éve vagyok együtt szeret velem bármit csinálni még ha béna is vagyok benne.
Szerintem a barátod önző és ne várj tőle jobbat a jövőben sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!