Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudassam párom rokonáva...

Hogyan tudassam párom rokonával, hogy unom, hogy dajkának használ?

Figyelt kérdés

Párom nagybátyja és az ő felesége is eléggé fiatalok. A férfi 36 a lány 28. Van két gyerekük.

Számtalanszor előfordult az, hogy meghívtak minket vendégségbe, aminek a vége az lett, hogy a leányzó lepasszolta nekem a két gyereket, hogy "játssz velük", "rakd tisztába", "etesd meg". Konkrétan abba a pár órába, amíg ott vagyunk mást se csinálok csak a gyerekek után rohangálok, nehogy valamelyiknek baja legyen. Anyuka leül a gép elé és WoW-ozik...

Azt hittem, eldobom az agyam, amikor láttam, hogy a két gyerek (1 és 3 évesek) mellett az az esti program, hogy anyuci-apuci játszik és a két gyerek visít, mert le se sz*rják őket.

Múltkor is letámadtak a gyerekek, hogy játsszunk, és még én lettem leb*szva, hogy figyeljek már oda, mert annak a játéknak nem hajlítható a karja.

Természetesen szívesen foglalkozok velük, de kicsit unom, hogy odaérek, kiosztja a feladatokat, és utána pattog, ha valamit nem jól csinálok...

Volt egy olyan eset is, hogy párom szülei "kerti-partit" rendeztek, meghívták a rokonokat és a nő ott is kiakadt hogy "jajj én úgy gondoltam, hogy lepasszolom a gyerekeket és pihenek". A nagyobbik gyerek kezelhetetlen, ha valamit nem kap meg, akkor rúg, karmol, harap, visít.

Nekem ehhez nincs idegem...

Mit csináljak, hogy ne legyek bunkó? Párom már szólt a nagybátyjának, az annyit mondott, hogy ne foglalkozzak vele, de hát anyuci simán kisétál a szobából a két gyerek meg azt csinál amit akar...

2011. nov. 23. 10:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

tuti nem mennék. És most közlöm: anyuka ott van, a gyerek az ő felelőssége. Ha valami baja van a gyereknek, mert ráborult a szárító, anyuka a hibás, nem te. Meg persze apja is van a gyereknek, ugye??

Igenis közöld velük, hogy tedd tisztába, te vagy az anyja. Náluk meg pláne hadd csináljon a gyerek amit akar, visítson, esetleg figyelmeztesd apukát-anyukát, hogy figyeljen oda rájuk, mert valami kínja van a gyereknek. Ne akard megoldani az ő családi problémájukat.

2011. nov. 23. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!