Hány éves voltál amikor meghalt a nagymamád/nagypapád? (többi lent)
apai nagyszüleimmel nem nagyon tartottam a kapcsolatot, lévén, hogy az őseim elég hamar elváltak.
a nagymama elég fiatalon meghalt, rákos volt szegény, én akkor voltam 5 éves, anyum bánja, h nem ismertem, mert apám családjából ő volt az egyetlen, akit érdemes lett volna.
a nagypapa rá 11 évre halt meg, akkor voltam 16 éves, nem hatott meg különösebben, alig ismertem, meg egyébként is elég piás volt az öreg.
az anyai nagyszüleim a világ legcsodálatosabb emberei voltak számomra. szinte ők neveltek fel, nekik köszönhetek rengeteg jó élményt a gyerekkoromból, tőlük kaptam a lakásomat, és megannyi jó dolgot, ami arra tanított, hogy az életben lehet boldogulni, csak kitartás, és szorgalom kell.
21 éves voltam, mikor elmentek. olyan hatalmas szeretet volt köztük, hogy 2 hónappal követték egymást.
először a papika, ő 80 éves volt, már nagyon rossz állapotban, le volt épülve szegény.
mamika 79 éves volt, őt tulajdonképpen az vitte el, hogy ápolta a papit, és amikor papika kórházba került a rossz állapota miatt, akkor annyira kiborult, h agyvérzést kapott, és május 28án meghalt... 2008ban.
A legcsodálatosabb Nagyi ment el leghamarabb, 11 éves voltam, ő 67. Utána Papa a másik oldalról, 20 éves voltam, 78. Majd 2006-ban halt meg Nagyapa 96 évesen - Nagyi férje, ekkor én már 28 éves voltam, végül tavaly, ugyanazon a napon, mint Papa, meghalt a másik nagymamám is 87 évesen. Így 32 évesen megszűntem unoka lenni :(
A legnagyobb fájdalom Nagyi elvesztése volt mind közül, mert fiatal volt, és ha másik kórházba került volna, állítólag meg lehetett volna menteni. A többiek szép kort megéltek.
1981-ben, 16 évvel születésem előtt halt meg apu apja, veserákban. 51 éves volt.
2006-ban, 9. szülinapom előtt halt meg anyai nagyapám, a szívével volt valami gond. 72 éves volt.
Szinte dátumra pontosan 1 évvel később halt meg apai nagymamám, 2007-ben. Én majdnem 10 éves voltam, a mamám pedig 77.
Anyukám felöli nagymamám még szerencsére él, ő 71 éves. Nagyon sokat szenvedett régen, nagyon remélem, sokáig fog élni.
Nem tudom mennyi ideig gyászoltam a nagyszüleimet, de szerettem őket, és fáj, hogy elmentek, még most is szeretném, ha legalább 1 órára újra láthatnám őket, megölelhetném őket, váltanánk 1-2 szót, stb...:S
Azt is sajnálom, hogy apu apját nem tudtam megismerni.
92-ben halt meg apai nagyapám, 72 éves volt, infarktus, 5 éves voltam.
93-ban anyai nagyanyám, 60 éves volt, nem emlékszem konkrétan miben, de nagyon sok baja volt, kórházban volt meg egyébként majdnem vak volt a cukra miatt, stb. 6 éves voltam.
2006-ban anyai nagyapám, 78 évesen, veseelégtelenségben, 19 voltam.
Apai nagyanyám még él, 92 éves.
Mellesleg közben még meghalt 94-ben az unokabátyám, öngyilkos lett 19 évesen, én 7 voltam.
Illetve 2002-ben édesapám máj- és veseelégtelenségben,51 évesen, én 15 voltam...
Előző vagyok, ja először az unokabátyámat gyászoltam, nagyon ki voltam hónapokig, mert imádtam (7 évesen)...
Apukám halála után pedig nagyon durván depressziós lettem, kb. 3 év után jöttem rendbe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!