Szerintetek is úgymond "szégyen", hogy kézzel mosok?
A párommal pár hónapja költöztünk albiba, ahol semmi nem volt, csak egy konyhaszekrény,meg olyan régi fajta spór.
Még nem engedhetjük meg magunknak,hogy vegyünk mosógépet.
Fehérneműket, meg pulcsikat kimosom kézzel, farmerokat meg nagyobb ruhákat a párom anyukája mossa, közel lakik, ő mondta,hogy vigyük nyugodtan, még össze nem szedünk egy gépre.De volt olyan ismerős, aki eljött, és rögtön az volt a kérdés,hogy hol a mosógép..igaz, mosolyogva, de akkor is.És sokszor rosszul érzem már magam emiatt, ha jön valaki..
Egyáltalán nem szégyen. Nekem vagy 2 hónapig rossz volt a mosógépem, nem volt pénzem sem újra, sem szerelőre. 4 tagú a családom, Nem gyűjtögettem a szennyest, hanem állandóan mostam. Reggel megpróbáltam a fehéreket beáztatni. A színesnek nem volt hely.Vettem folttisztító szappant,azt is használtam a mosószer mellé.Kádfölé görnyedve,többször öblogetve, de kimostam mindent.
Én 50 éves vagyok. Sose vettem fel kölcsönt, mindenre összegyűjtögettem a pénzt."semmiből valamit" Ez az elvem.
Ügyes fiatal asszonyka vagy, legyél csak büszke magadra.
Köszönöm a válaszokat.
20 éves vagyok, igaz, hogy fárasztó, de egyenlőre ez a megoldás.
Nem szégyen. Bár én a helyetekben biztosan nem ezt csinálnám, hanem vagy átvinném hetente az összes szennyest kimosni (ahogy a kolisként is hazahordtam minden héten a mosnivalót), vagy már az elején azt mondtam volna, hogy nem veszem ki azt az albit. Mivel kb ugyanannyiba kerül a bútorozott is, mint a bútorozatlan.
Na mindegy, szerintem feleslegesen szívatod magad ezzel, de te tudod.
Ismerősnek ha jön és kérdezi, hol a mosógép, mondjátok azt, hogy "hát a mosókonyhában".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!