Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is úgymond "szégye...

Szerintetek is úgymond "szégyen", hogy kézzel mosok?

Figyelt kérdés

A párommal pár hónapja költöztünk albiba, ahol semmi nem volt, csak egy konyhaszekrény,meg olyan régi fajta spór.

Még nem engedhetjük meg magunknak,hogy vegyünk mosógépet.

Fehérneműket, meg pulcsikat kimosom kézzel, farmerokat meg nagyobb ruhákat a párom anyukája mossa, közel lakik, ő mondta,hogy vigyük nyugodtan, még össze nem szedünk egy gépre.De volt olyan ismerős, aki eljött, és rögtön az volt a kérdés,hogy hol a mosógép..igaz, mosolyogva, de akkor is.És sokszor rosszul érzem már magam emiatt, ha jön valaki..

2011. nov. 21. 20:43
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
91%
Hogy emberek miből képesek problémákat gyártani maguknak...
2011. nov. 21. 20:44
 2/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem szégyen. Mikor az ember dolgozni kezd, és elköltözik, nem mindig tud összegyüjteni annyit, hogy teljesen bebútorozzon, gépesitsen egy lakást. Nekem sem volt mosógépem, és kézzel mostam annak idején. Ha neki van mosógépe, örüljön neki. De neked nincs, és az sem baj. Pár hónapja amúgy nekem sem volt megint, mert tönkrement. Apósomnál mostam. Nem szégyeltem. Mikor vettem újjat, arra sem voltam nagyon büszke. Kipipáltam a listámon, és kész.
2011. nov. 21. 20:48
 3/32 bánomisén ***** válasza:
100%
Nem szégyen, csak fárasztó.
2011. nov. 21. 20:49
 4/32 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem szégyen. Nekem vagy 2 hónapig rossz volt a mosógépem, nem volt pénzem sem újra, sem szerelőre. 4 tagú a családom, Nem gyűjtögettem a szennyest, hanem állandóan mostam. Reggel megpróbáltam a fehéreket beáztatni. A színesnek nem volt hely.Vettem folttisztító szappant,azt is használtam a mosószer mellé.Kádfölé görnyedve,többször öblogetve, de kimostam mindent.

Én 50 éves vagyok. Sose vettem fel kölcsönt, mindenre összegyűjtögettem a pénzt."semmiből valamit" Ez az elvem.

Ügyes fiatal asszonyka vagy, legyél csak büszke magadra.

2011. nov. 21. 20:49
 5/32 anonim ***** válasza:
100%
Még nincs mosógép, de majd lesz.Kevesen kezdik úgy az életet, hogy minden van.Az a lényeg, hogy tiszta legyen a holmitok.Hogy hogyan csinálod, ahhoz senkinek semmi köze!Ha valaki ezért szól, nyugodtan kérd meg, hogy vegyen neked mosógépet.
2011. nov. 21. 20:50
 6/32 anonim ***** válasza:
100%
Párom anyukája igazgató és mégis kézzel mos. Mikor elköltözött nekünk hagyta a mosógépet, mert nekünk naygobb szükségünk van rá. Az egyszerűbb dolgokat kimossa kézzel, a nagyobbakat hozza hozzánk vagy tisztítóba. Szóval, NEM SZÉGYEN!
2011. nov. 21. 20:51
 7/32 anonim ***** válasza:
100%
Mi kézzel mosunk. Én nem szégyellem, csak fárasztónak találom.
2011. nov. 21. 20:52
 8/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

20 éves vagyok, igaz, hogy fárasztó, de egyenlőre ez a megoldás.

2011. nov. 21. 20:52
 9/32 anonim ***** válasza:
100%
Mikor különköltöztem, nekem sem volt. Hazahordtam amit kellett, és anyukám mosta ki.
2011. nov. 21. 20:57
 10/32 anonim ***** válasza:
31%

Nem szégyen. Bár én a helyetekben biztosan nem ezt csinálnám, hanem vagy átvinném hetente az összes szennyest kimosni (ahogy a kolisként is hazahordtam minden héten a mosnivalót), vagy már az elején azt mondtam volna, hogy nem veszem ki azt az albit. Mivel kb ugyanannyiba kerül a bútorozott is, mint a bútorozatlan.

Na mindegy, szerintem feleslegesen szívatod magad ezzel, de te tudod.

Ismerősnek ha jön és kérdezi, hol a mosógép, mondjátok azt, hogy "hát a mosókonyhában".

2011. nov. 21. 20:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!