Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez tényleg bántó egy nő...

Ez tényleg bántó egy nő számára? Ennyire nem ismerem a nőket?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel mostanában sokat veszekszünk, leginkább az én hibámból. A munkahelyi feszültségeket rajta vezetem le. Pedig nem érdemli meg. Tegnap megint kiborultam, de ő nem veszekedett velem, hanem megpróbált megnyugtatni, egész nap bújt hozzám, puszilgatott. Este gondoltam elmondok neki valamit,amiről én úgy gondoltam, hogy felér egy kisebb szerelmi vallomással és teljesen leveszem a lábáról. Régen imádtam egy sorozatot, volt benne egy színésznő, akibe totál bele voltam esve. Az volt mindig a vágyam, hogy olyan barátnőm legyen, mint ő. Tegnap néztem a tv-t és pont az a sorozat ment, újra elkezdték adni. És akkor esett le, hogy a barátnőm nagyon hasonlít arra a nőre.Elmondtam neki, hogy az a színésznő álmaim nője és ő hasonlít rá. Tehát ő megtestesíti álmaim nőjét. Az arcán nem örömöt, hanem csalódottságot és értetlenséget láttam :megkért, hogy fejtsem ki bővebben, de olyannyira belezavarodtam, hogy minden baromságot összehordtam. Elmondtam neki, hogy néha még a mozdulatuk is hasonló. Egy darabig nem szólt hozzám, csak bámulta a tévét. Megkértem, hogy mondja el, mivel bántottam meg. Erre ő: Figyelj, a legrosszabb amit tehetsz egy nővel, az az, hogy egy másik nővel hasonlítod össze. A nők vetélytársat látnak a másikban, és még ha kedveskedni is akartál, pont az ellenkezőjét érted el. Ma még nem is hívott, úgyhogy tudom, hogy megbántottam. Tényleg igaza van? Ennyire hülye vagyok?

Én 28/F Ő21/L

2011. nov. 21. 14:46
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
62%
Hát, nem tudom, hogy mászhatnál ki ebből. Talán ha bocsánatot kérnél tőle úgy mindenért, amiket itt leírtál? Hogy vele veszekszel és rajta töltöd ki a dühöd.. Hogy te ezt nem akarod, és inkább veszel kondi bérletet, hogy ki tudd adni magadból, mert ő sokkal fontosabb neked, mint bármi. Meg talán próbáld neki elmagyarázni, hogy nem azért választottad őt, mert hasonlít arra a nőre, ez eszedbe se jutott, amíg x év után nem láttad újra ezt a sorozatot. Hogy amiről szó van egy fiatalkori álom, és tegnap tudatosult benned, hogy barátnőd hogy hasonlít arra a nőre. És csak kedveskedni akartál, megosztani vele a felfedezés örömét, és sajnálod, hogy rosszul esett neki, nem így akartad. A legtöbb fiúnak van tinikorából egy színésznő/énekes/tanárnő, akibe bele volt esve. De ezek a "szerelmek" nem befolyásolják a párválasztást, ezt azért illene megértenie. Biztos neki is volt ilyen. Én bátyám egy osztálytársába voltam beleesve nyakig, és a mai napig tetszik, mint férfi, de sose volt köztünk semmi, nem is tud róla, bele is pirulna, hogy róla álmodoztam alsós koromban. Viszont a párom még csak szemszínre se hasonlít rá, ő is nagyon tetszik nekem, és nagyon szeretem. Teljesen véletlen, hogy az a nő hasonlít a barátnődre, hisz nem tartasz a pénztárcádban egy képet se a színésznőről, mint "etalonról", ami első szűrőnek számítana egy randin. Szóval beszéljétek meg. Ne csak ezt a nő kérdést, hanem a kommunikációs problémáitokat is, és hogy milyen terhelés alatt vagy a munkahelyeden. És tényleg keress valami hobbit, amivel le tudod vezetni a feszültséget és kikapcsolja a gondolataidat. Ha szellemi munkát végzel, akkor fizikait, ha fizikait végzel, akkor valami szellemit (olvasás, rejtvényfejtés, akármi).
2011. nov. 21. 16:46
 32/39 anonim ***** válasza:

"Teljesen véletlen, hogy az a nő hasonlít a barátnődre,"

Honnan tudod? A tudatalattiját is megkérdezted?

2011. nov. 21. 16:58
 33/39 anonim ***** válasza:
48%

16:30-as az egyetlen, aki NORMÁLISAN LÁTJA a hátteret!!

Ha a barátnőd szerelmes lenne beléd, akkor mondhatnál neki bármit, csak mosolyogna rajta.

Ha ugyanezen megsértődőset játszik, akkor neked ebből a kapcsolatból, már kifelé áll a szekered...

(Vagyis valakije van már a háttérben, akitől a -neki tetsző- bókokat hallja.)

NE LEGYÉL PAPUCS!!!

2011. nov. 21. 17:24
 34/39 A kérdező kommentje:
Itt szerintem igazából az a probléma, hogy nem egy gyerekszerelemről, rajongásról van szó. 21-22 éves voltam, amikor odavoltam a nőért. Ha a gyerekkoromból adódna ez, akkor nem haragudott volna meg. Mondta is nekem.
2011. nov. 21. 17:24
 35/39 anonim ***** válasza:
33%

Szerintem ez vagy egy jó indok nála a félrevonulásra, vagy annyira nem mély ez a kapcsolat.

Párommal mindennaposak a más nõk seggének minõségérõl, és a férfiak helyességérõl való konzultációk az utcán, mégsem sértõdik meg egyikünk se. Sõt, még azt is listaszerûen tudja, melyik zenészekért vagyok oda, én tudom milyen nõk jönnek be neki :) 21/L

2011. nov. 21. 17:41
 36/39 anonim ***** válasza:
39%

Szerintem önbizalomhiánya van a barátnődnek, és ezzel még erősítettél neki ezen.

Magam részéről nem sértődtem volna meg. De lehet, hogy a legtöbb nő igen, valahol eltudom képzelni. Én nem vagyok az a tipus aki ilyenen megsértődjön.

Tudod lehet az a gáz, hogy esetleg a barátnődnek nem is tetszik az a nő. Hú az ciki. De ha szerinte is jó csaj, akkor nem kellene így összeesnie.

Én értem hogyan akartad értelmezni.

No azért máskor vigyázz mit mondassz, s hogyan.

2011. nov. 21. 17:50
 37/39 anonim ***** válasza:
21%
Mikor ilyen kérdéseket/válaszokat olvasok,szégyenlem,hogy nő vagyok.Hihetetlen,hogy valaki napokig játssza a sértődötett azért,mert a palija azt mondta neki,hogy hasonlít álmai nőjére,és a legtöbben még normálisnak is tartják az ilyen viselkedést.13 éveseknél még elmegy ,de egy 21 évesnél már nagyon szánalmas.
2011. nov. 21. 20:15
 38/39 anonim ***** válasza:
Aki Bruce Willist írta annak hatalmas nagy plusz. szanaszét kap mindenkit a csávó
2011. nov. 21. 21:44
 39/39 A kérdező kommentje:

"Mikor ilyen kérdéseket/válaszokat olvasok,szégyenlem,hogy nő vagyok.Hihetetlen,hogy valaki napokig játssza a sértődötett azért,mert a palija azt mondta neki,hogy hasonlít álmai nőjére,és a legtöbben még normálisnak is tartják az ilyen viselkedést.13 éveseknél még elmegy ,de egy 21 évesnél már nagyon szánalmas."

Este sikerült megbeszélnem vele. Amúgy meg egyáltalán nem duzzogott napokon keresztül. Azt meg hogy mit szégyellsz, és miért, az a te problémád. Nem hinném, hogy szánalmas lenne a barátnőm. Akkor elég sok nő szánalmas. De csak szerinted. Te biztos kemény nő vagy, akit soha semmivel nem lehet megbántani. Nem duzzogott, próbálta megérteni és elfogadni, amit mondtam neki.

2011. nov. 22. 10:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!