Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez tényleg bántó egy nő...

Ez tényleg bántó egy nő számára? Ennyire nem ismerem a nőket?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel mostanában sokat veszekszünk, leginkább az én hibámból. A munkahelyi feszültségeket rajta vezetem le. Pedig nem érdemli meg. Tegnap megint kiborultam, de ő nem veszekedett velem, hanem megpróbált megnyugtatni, egész nap bújt hozzám, puszilgatott. Este gondoltam elmondok neki valamit,amiről én úgy gondoltam, hogy felér egy kisebb szerelmi vallomással és teljesen leveszem a lábáról. Régen imádtam egy sorozatot, volt benne egy színésznő, akibe totál bele voltam esve. Az volt mindig a vágyam, hogy olyan barátnőm legyen, mint ő. Tegnap néztem a tv-t és pont az a sorozat ment, újra elkezdték adni. És akkor esett le, hogy a barátnőm nagyon hasonlít arra a nőre.Elmondtam neki, hogy az a színésznő álmaim nője és ő hasonlít rá. Tehát ő megtestesíti álmaim nőjét. Az arcán nem örömöt, hanem csalódottságot és értetlenséget láttam :megkért, hogy fejtsem ki bővebben, de olyannyira belezavarodtam, hogy minden baromságot összehordtam. Elmondtam neki, hogy néha még a mozdulatuk is hasonló. Egy darabig nem szólt hozzám, csak bámulta a tévét. Megkértem, hogy mondja el, mivel bántottam meg. Erre ő: Figyelj, a legrosszabb amit tehetsz egy nővel, az az, hogy egy másik nővel hasonlítod össze. A nők vetélytársat látnak a másikban, és még ha kedveskedni is akartál, pont az ellenkezőjét érted el. Ma még nem is hívott, úgyhogy tudom, hogy megbántottam. Tényleg igaza van? Ennyire hülye vagyok?

Én 28/F Ő21/L

2011. nov. 21. 14:46
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
Nekem maga a nő tetszik, ahogy kinéz. Az arca, a haja, stb. A barátnőm szemei pont olyanok, a szája, a hajszíne. De ha választhatnék köztük, egyértelműen a barátnőmet választanám. Csak ameddig a páromat nem ismertem, addig volt az a nő az álmom. Viszont hasonlítanak egymásra, és emellett nehezen tudok csak úgy elmenni.
2011. nov. 21. 15:28
 22/39 anonim ***** válasza:
62%
Itt akkor az a gáz, hogy a barátnőd azon fog kattogni, hogy azért őt választottad, mert hasonlít rá. Ez nem megbocsájtani kell, mert nem követtél el semmi rosszat, hanem elviselni és helyesen értelmezni, ami ha érzékeny, nehéz lesz neki.
2011. nov. 21. 15:34
 23/39 anonim ***** válasza:
88%
Igen, még elég fiatal ahhoz, hogy ne legyen megelégedve magával. És ilyen megjegyzésekkel csak még inkább aláásod az önértékelését. Lehetett volna ezt úgy csomagolni, hogy jobban essen neki, de már mindegy, máskor ne mondj neki ilyeneket. Nekem egyszer egy szaktársam felvetette, hogy úgy hasonlítok Csicsolinára. Hát, első dolgom az volt, hogy megnézzem neten, ki a fene az. A legszörnyűbb az, hogy tényleg hasonlítok rá, úgyhogy elég gyorsan megnövesztettem a frufrumat. És ezt bóknak szánta a fiatalember... Utána 4 évig kerültem, mint a forró kását.
2011. nov. 21. 15:44
 24/39 anonim ***** válasza:
95%
Én se tudok már fogalmazni. Szóval ahhoz fiatal, hogy meg legyen elégedve magával. Szerintem egy fiatalabb lánynak/nőnek sokkal nehezebb magát elfogadnia, mint egy idősebbnek, akinek már vannak nagyobb sikerei az életben, amik dobnak egy nagyot az önértékelésén.
2011. nov. 21. 15:46
 25/39 A kérdező kommentje:
Időközben hazaért. Gondoltam leülünk, megpróbálom összeszedni a gondolataimat és elmagyarázom neki. De nem hagyta, hogy elkezdjem. Kicsit kioktatott. elmondta, hogy egyszerűen nem érti meg, amit mondani akartam neki ezzel. Azt a következtetést vonta le, hogy hasonlít álmaim nőjére, és neki pezsgőt kéne most bontania, hogy megfelel nekem külsőre. Megkérdezte, hogy mégis mit várok tőle? Fogadja el, hogy ő csak álmaim nőjének a másolata? Visszaidézte a mondataimat, és tényleg nem úgy szóltak az ő szavai, mint az én gondolataim. Egyszerűen nem tudom neki megmagyarázni. Megkért hogy gondoljak bele a helyzetébe, pl tegyük fel, hogy neki dwayne johnson álmai férfija. Megkérdezte, hogy én mit szólnék ahhoz, ha azt mondaná, hogy olyan a szemem, meg a szemöldököm mint az övé. És hogy sokáig róla álmodozott és milyen jó, hogy itt vagyok én neki, mert hasonlítok álmai palijára. Nehéz helyzetbe hoztam magam, az biztos.
2011. nov. 21. 16:04
 26/39 anonim ***** válasza:
28%
És az érti, hogy mi célból mondtad ki ezt az egészet? Mert nekem ez nem világos, hogy mit akartál vele elérni.
2011. nov. 21. 16:07
 27/39 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem nem kellett volna ezt mondanod. Hogy a mozdulatai hasonlítanak, azt meg pláne nem. Ez már olyan megszállottan hangzik.

Ráadásul a férfiak vállalják, hogy a külső nagyon fontos nekik, ez a lány biztos azon gondolkozik, hogy akkor őt szereted, vagy a tényt, hogy hasolít egy másik nőre.

2011. nov. 21. 16:14
 28/39 A kérdező kommentje:
Azt mondtam neki, hogy hasonlít álmaim nőjére, tehát ő álmaim nője. Úgy tűnik csak én értem azt, amit mondani akartam. Már megbántam, hogy ezt mondtam. Azt mondta, hogy adjak időt, amíg feldolgozza magában ezt.
2011. nov. 21. 16:16
 29/39 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem a barátnődnek nem ez az igazi problémája,ez amolyan utolcso csepp a pohárban.Nem hiszem hogy ez anyira sértő hogy ne lehetne leülni és meghallgatni mit is akartál ezzel mondani,hisz ismer tudja hogy nem mindig sikerül jol kifejezni magad.

Més van a héttérben ha meg sem akar hallgatni.

(nő vagyok de ugylátszik az egyetlen aki ezen nem akadt volna ennyire ki)

2011. nov. 21. 16:30
 30/39 anonim ***** válasza:
48%
Igen. Te örülnél, ha azért szeretnének, mert hasonlítasz valakire?
2011. nov. 21. 16:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!