Ez tényleg bántó egy nő számára? Ennyire nem ismerem a nőket?
Barátnőmmel mostanában sokat veszekszünk, leginkább az én hibámból. A munkahelyi feszültségeket rajta vezetem le. Pedig nem érdemli meg. Tegnap megint kiborultam, de ő nem veszekedett velem, hanem megpróbált megnyugtatni, egész nap bújt hozzám, puszilgatott. Este gondoltam elmondok neki valamit,amiről én úgy gondoltam, hogy felér egy kisebb szerelmi vallomással és teljesen leveszem a lábáról. Régen imádtam egy sorozatot, volt benne egy színésznő, akibe totál bele voltam esve. Az volt mindig a vágyam, hogy olyan barátnőm legyen, mint ő. Tegnap néztem a tv-t és pont az a sorozat ment, újra elkezdték adni. És akkor esett le, hogy a barátnőm nagyon hasonlít arra a nőre.Elmondtam neki, hogy az a színésznő álmaim nője és ő hasonlít rá. Tehát ő megtestesíti álmaim nőjét. Az arcán nem örömöt, hanem csalódottságot és értetlenséget láttam :megkért, hogy fejtsem ki bővebben, de olyannyira belezavarodtam, hogy minden baromságot összehordtam. Elmondtam neki, hogy néha még a mozdulatuk is hasonló. Egy darabig nem szólt hozzám, csak bámulta a tévét. Megkértem, hogy mondja el, mivel bántottam meg. Erre ő: Figyelj, a legrosszabb amit tehetsz egy nővel, az az, hogy egy másik nővel hasonlítod össze. A nők vetélytársat látnak a másikban, és még ha kedveskedni is akartál, pont az ellenkezőjét érted el. Ma még nem is hívott, úgyhogy tudom, hogy megbántottam. Tényleg igaza van? Ennyire hülye vagyok?
Én 28/F Ő21/L
Szerintem nem kellett volna ezt mondanod. Hogy a mozdulatai hasonlítanak, azt meg pláne nem. Ez már olyan megszállottan hangzik.
Ráadásul a férfiak vállalják, hogy a külső nagyon fontos nekik, ez a lány biztos azon gondolkozik, hogy akkor őt szereted, vagy a tényt, hogy hasolít egy másik nőre.
Szerintem a barátnődnek nem ez az igazi problémája,ez amolyan utolcso csepp a pohárban.Nem hiszem hogy ez anyira sértő hogy ne lehetne leülni és meghallgatni mit is akartál ezzel mondani,hisz ismer tudja hogy nem mindig sikerül jol kifejezni magad.
Més van a héttérben ha meg sem akar hallgatni.
(nő vagyok de ugylátszik az egyetlen aki ezen nem akadt volna ennyire ki)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!