Ez tényleg bántó egy nő számára? Ennyire nem ismerem a nőket?
Barátnőmmel mostanában sokat veszekszünk, leginkább az én hibámból. A munkahelyi feszültségeket rajta vezetem le. Pedig nem érdemli meg. Tegnap megint kiborultam, de ő nem veszekedett velem, hanem megpróbált megnyugtatni, egész nap bújt hozzám, puszilgatott. Este gondoltam elmondok neki valamit,amiről én úgy gondoltam, hogy felér egy kisebb szerelmi vallomással és teljesen leveszem a lábáról. Régen imádtam egy sorozatot, volt benne egy színésznő, akibe totál bele voltam esve. Az volt mindig a vágyam, hogy olyan barátnőm legyen, mint ő. Tegnap néztem a tv-t és pont az a sorozat ment, újra elkezdték adni. És akkor esett le, hogy a barátnőm nagyon hasonlít arra a nőre.Elmondtam neki, hogy az a színésznő álmaim nője és ő hasonlít rá. Tehát ő megtestesíti álmaim nőjét. Az arcán nem örömöt, hanem csalódottságot és értetlenséget láttam :megkért, hogy fejtsem ki bővebben, de olyannyira belezavarodtam, hogy minden baromságot összehordtam. Elmondtam neki, hogy néha még a mozdulatuk is hasonló. Egy darabig nem szólt hozzám, csak bámulta a tévét. Megkértem, hogy mondja el, mivel bántottam meg. Erre ő: Figyelj, a legrosszabb amit tehetsz egy nővel, az az, hogy egy másik nővel hasonlítod össze. A nők vetélytársat látnak a másikban, és még ha kedveskedni is akartál, pont az ellenkezőjét érted el. Ma még nem is hívott, úgyhogy tudom, hogy megbántottam. Tényleg igaza van? Ennyire hülye vagyok?
Én 28/F Ő21/L
Ennyire hülye vagy. (Már bocs, csak téged idéztelek.)
A barátnődnek egyrészt igaza van, a nők tényleg így élik ezt meg, plusz közölted vele rövid úton, hogy nem ő álmaid nője. Én a helyébe azt mondtam volna, hogy jó, ha nem én vagyok, akkor menj álmaid nőjéhez, ne mellettem álmodozz róla.
A barátnőd elmondta azokat a mondatokat amiket én is akartam, ugyanazokkal a szavakkal.
Bizony eltarthat egy ideig mire megbékél veled, most jól megbántottad!
És igen, igaza van!
Ne más nőhöz akard őt hasonlítani, ilyeneket meg még viccből se mondj egy nőnek!
hát ezt tényleg elszúrtad...
és a megfogalmazásban van a hiba
"Elmondtam neki, hogy az a színésznő álmaim nője és ő hasonlít rá."
ha ezt lefordítjuk magyarra, akkor azt mondtad, hogy a tévében látható nő álmaid nője (akit a mai napig csodálsz, és szeretnél megkapni), és a barátnőd egy jó másolat...
1. nem kellett volna felhoznod ezt az egészet
2. ha már belekezdtél, meg kellett volna gondolni, amit mondasz
a barátnőd értelemszerűen azt várja, hogy Ő legyen álmaid nője
Igen, ez hatalmas hülyeség volt. Ezzel gyakorlatilag azt mondtad, hogy te a sorozatos karakterrel akarnál együtt lenni (álmaid nője), de mivel lehetetlen, jó lesz a barátnőd is, mert hasonlít rá. Ez olyan, mintha a barátnőd legnagyobb értéke az lenne, hogy emlékeztet rá, esetleg azt is fantáziálod, hogy nem vele vagy, hanem a sorozatos csajjal szex közben.
Melyik sorozat ez?
úgy hozhatod helyre, ha bocsánatot kérsz
és érezteted a barátnőddel, hogy Ő álmaid nője
nem vagyok az ajándékok híve, de ez most határozottan az az eset, amikor jó szolgálatot tesz egy doboz bonbon és egy nagy csokor virág
és mutasd meg neki ezt a kérdést :)
szerintem őt is meghatná, hogy utólag mennyire a lelkedre vetted ezt az egészet
Na, hajrá, béküljetek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!