Többnek vagy kevesebbnek néztek ki korotoknál?
Szerintetek, család szerint, barátok szerint.
S mennyinek érzitek magatokat?
19/f vagyok, egyetemre járok, egy szintén elsős pedig azt gondolta rólam, hogy 25 éves is elmúltam és már a második diplomámat csinálom.
Nem érzem magam se idősebbnek, se fiatalabbnak, mint amennyi vagyok.
21 vagyok, kb 16-17 nek néznek.
Egyszer meg is kérdezték a páromtól, hogy miért kiskorú csajjal jár, 22 éves létére szégyen (pedig 4 éve együtt vagyunk) :D
A párom 22 ő is kb 18-nak néz ki...
Legalább szép vénasszony leszek.
Én 21 nek érzem magam:D
Engem 21-22 évesnek néznek (mondjuk magas vagyok),így abszolút beleolvadtam a gólyatárban a 18-19éves fiatalok közé amikor 26voltam.
Most 27éves vagyok de a múltkor is 22-nek néztek.
Most, hogy a feje tetején áll az életem,legalább 40-nek érzem magam, de ha rendeződnek a dolgok akkor fogom élni a második tinikoromat.
27/n
Sokkal többnek nézek ki sajnos. Ezt nem mondja úgy senki a képembe, de én is látom, illetve a külvilág megnyilvanulasaiból kitűnik. 25 leszek, de sajnos minimum 35-40-nek tűnhetek, alsó hangon. Nagyon utálom ezt, nem tettem tönkre az arcom, agyon sminkeléssel, igyekszem egészségesen tàplalkozni, sok folyadékot iszom, mozgok és mégis. Nem vagyok túlsúlyos, de mégis egy közepkorú hölgynek néznek àltalában. -,- Ezt abból látom, hogy 50-70 (!) éves öreg hapsik bámulnak kéjsóváran, meg sokszor a korombeli eladó is magáz a boltban, mert kb az anyja lehetnek, azt gondolja, az ellenőr meg néz hülyén, hogy diákbérlettel utazom. Elegem van ebből. Ez marhára ciki. Az egyetemen meg nem először néznek levelezősnek. Legszívesebben hozzájuk vàgnék valamit ilyenkor.
Egyébként lèlekben meg gyereknek, sokszor 12-14 éves kiskamasznak érzem magam. Egyrészt sok dologban ,,le vagyok maradva'' a korosztàlyomtól, mert kb nem volt tinikorom, amit nem részleteznèk, így sok mkndent most elek meg, most erek meg ra, amire mar több eve meg kellett volna. Másreszt túl erzékeny, neha sírós tudok lenni, nem szeretek felelősséget vállalni. Ez is gyerekes. Nem is úgy élek ahogy az egy 20on evestől elvárt. És szintén rá tudok a világra csodalkozni, ahogy az egyik válaszoló is írta.
Fizikailag valtozó, átlagban 18 körülinek érzem magam, de 18-70-ig, mikor milyen állapotban vagyok. És ha nehéz időszakon megyek keresztűl lélekben is vagyok vagy 50 olyankor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!