Többnek vagy kevesebbnek néztek ki korotoknál?
Szerintetek, család szerint, barátok szerint.
S mennyinek érzitek magatokat?
14-nek néznek,kezdő gimisnek a babaarcom miatt.Pedig 173 magas vagyok és 60-63 kg.
20 vagyok és másodéves egyetemi hallgató.
Volt már olyan,hogy 16-nak néztek nemrég.Vegyes társaságban(korombeliek voltak velem,de volt pár 40-es ismerős,rokon is)kocsmában,odajött hozzám a pincér,hogy elkérje a személyimet.Aznap nem volt rajtam sok smink(vagy már lekopott nem emlékszem).23 voltam :D
18-nak néznek általában!Kicsit örülök ennek,csak sajnos rádöbbenek,hogy nem ennyi vagyok valójában.
A lelkem mint egy 16 éves fruskáé egyébként :D általában,de az idő másik felében 40-nak érzem magam...
24N
Engem idősebbnek néznek.20 éves leszek hamarosan,ennyinek is érzem magam, de van,mikor gyerek szinten vagyok :D
Mikor diákjeggyel utaztam,mikor még sulis voltam, az egyik buszsofőr a páromtól(ismerősök, ma már szomszédok vagyunk)kérdezte meg,hogy hány éves is vagyok,mert nem hiszi el,hogy diákjeggyel utazom,mivel jóval idősebbnek nézett :)
22 vagyok, általában fiatalabbnak néznek, 15-17 közt.
De van, hogy a gyerekek csókolommal köszönnek, akkor kiakadok :)
Általánosságban 16 körülinek érzem magam, mikor gondok vannak, akkor akár 40-nek is...
17 éves vagyok, annyinak is érzem magam.
A barátom azt mondja 17-18-nak nézek kis, ami tehát reális.
Apukám állítja, hogy sokkal 'fejletlenebb' vagyok a többi 17 évesnél, de lehet, hogy ezt csak azért mondja, mert bántani akar. Igaz, az ö ribancaihoz képest valóban, de ők már benne vannak a 20as éveikben.
Szerintem 15-16nak nézek ki, többnek nem, de nem zavar, tudom, hogy később örülni fogok neki.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!