Többnek vagy kevesebbnek néztek ki korotoknál?
Szerintetek, család szerint, barátok szerint.
S mennyinek érzitek magatokat?
mikor 12-19 voltam, mindig 20-30 közöttinek néztek.
most 22 vagyok és mindenki 18 alattinak néz o.O
A rokonaim ugyanannyinak látnak mint amilyen vagyok.
Helyzetfüggő, hogy hány évesnek érzem magam. Néha elég gyerekes vagyok, játékos olyankor 10 évesnek érzem magam megint. De ha nehéz döntést kell hozni, akkor pedig 30-nak is érzem magam.
Én mindig 18-nak nézek ki. 15 évesen is 18-nak és most 20 évesen is 18-nak. :)
20/L
porcelán baba arcom van és az évek alatt nem változott semmit így kb 14 éves korom óta 20 évesnek néznek a mai napig is
jelenleg 24 vagyok
Idén volt a lànybùcsùm, az egyik feladatnàl, amikor egy pasihoz és 2 lànyhoz kellett odamennem, közölték, hogy "Jaaj ilyen fiatalon férjhez mész??" Mondom fiatalon??? Miért, mennyinek néztek? Hàt olyan 20-21 évesnek. Sebaj mondom, idén leszek 30 :)
amúgy kb.25-nek érzem magam...
26 vagyok, mindenki sokkal fiatalabbnak néz. Van egy másfél éves kisfiam, most várjuk a másodikat, és már többektől kaptam csodálkozó megjegyzést, hogy "Ennyi idősen???" Aztán kiderült, hogy kb. 20-nak néznek. :)
Nem zavar egyáltalán. Talán valahol kompenzáció is, mert nagyon korán értő voltam, 11-12 évesen egy 14-15 éves fejlettségi szintjén álltam testileg, az osztálytársaim közül főleg kilógtam (csak kinézetben!), és ez nagyon zavart, hiszen lelkileg gyerek voltam még.
Hogy mennyinek érzem magam? Nem tudom. Más életet élek, mint a barátnőim, érthető módon van rajtam egy olyan felelősség, ami sok ennyi idősön még nincs, ritkábban jutok el kikapcsolódni, bulizni, de nem érzem ettől öregebbnek magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!