Ezt, hogy dolgozzam fel? A rokonom háborús bűnös.
Kiderült ,hogy egy hovát rokonom aki katonatiszt volt(apai ágról) börtönben ül mert a háborúban szerb civileket, nőket és gyerekeket is agyon lőtt.
Ezt ,hogy dolgozzam fel ,hogy ilyen családból származom?
Engem nem érdekelne. Semmi közöm hozzá. Értem, hogy "vérrokon", de rokonnak tartod? Szerintem nem...
Akkor meg nem értem mi a probléma?
Ő se tart annak Téged valószínűleg...úgyhogy ennyi..
Ennyi erővel a legtöbb ember tükörbe se nézhetne, mert a legtöbbünk valamelyik őse pl. részt vett a világháborúban.
Az hogy valaki háborús bűnös -e, az meg a jelenlegi kormányhatalomtól függ leginkább..a parancsot mindenkinek teljesítenie kell.
Örült idők voltak és akkor az sok ember jellemét bedarálta. Béke időben lehet volna jó ember is, háborúba meg sokan elaljasodnának, köztük olyanok is akik pálcát törnek az ilyen bűnösök felett.
Minden esetre apáink bűne nem a mienk, de tanulni kell belőle, mert másként az lesz.
Te tetted?
Nem.
Ez nem genetika! Az embert nem a származása határozza meg, hanem a döntései, az hogy ő hogyan éli az életét.
És akkor mi van? Nem Te húztad meg a ravaszt.
A szerbek meg Vukovárnál meg Sebrenicánál megelőzték a vérszerinti rokonodat olyan 20-25ezer civillel többet gyilkoltak meg.
12:11-es
Nem a szerbeket védem,de valószínűleg nem hallottál még a jasenováci haláltáborról,ahol a második világháborúban 200-400 ezer szerbet öltek usztasák.Mindkét oldal undorító mocskosságokat követett el egymás ellen!
Egyébként nekem is van rokonom aki hágában ül,és abszolút nem érzem magam kisebbnek miatta,de mindenképp titkolom a horvát és bosnyák emberek előtt.Tedd te is ezt.NE HANGOZTASD!Ennyi.A tetteikkel nem neked kell elszámolnod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!