Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Más vagyok mint a többiek és...

Más vagyok mint a többiek és így nem találok párt?

Figyelt kérdés

21 éves lány vagyok, és teljesen másképp gondolkodom a világról mint a velem egykorú társaim.

Engem nem érdekel hogy kinek mennyi pénze van, sokkal többre becsülnék egy szép, őszinte érzelmeken alapuló kapcsolatot.

Nem várnám el senkitől hogy eltartson és fizessen helyettem mindent, sőt, volt hogy rosszul éreztem magam azért mert egyszer a barátom fizetett egy étteremben mindent.

Soha eszembe sem jutott hogy megcsaljam vagy átverjem a barátomat.. számomra természetes hogy ha szeretek valakit akkor tisztelem annyira hogy nem csalom meg, vagy hazudok az arcába.

Nem dohányzom, nem iszom magam részegre soha. Imádok főzni, sütni és segíteni másoknak.

A külsőmmel elégedett vagyok, de néha azt kívánom bárcsak csúnyább lennék... Ha rám néz egy pasi, az az első gondolata hogy de jól megtömködne hátulról... A fenekem kidudorodik szép ívesen, a derekam pedig vékony, a melleim közepes méretűek, 170 cm vagyok. Az arcom mint egy babáé; kislányos, és szeretem kifesteni magam. A mosolyomra sokan felfigyelnek, azt mondják nagyon szép, aranyos, tündéri. Ezek ellenére nem találok párt magamnak, pedig rám nem lehet azt mondani, hogy ribancos plázacica vagyok, mert nem öltözködöm kihívóan, inkább csajosan. A velem egykorú társaimat egyáltalán nem érdeklem, pláne akkor nem ha megtudják hogy nem vagyok hajlandó 2 hét után sz*pni -.-'

Rengeteg társam hülyének néz ezekért, mert én ilyen vagyok. De azért hogy társra találjak, nem szeretnék megváltozni mert az nem én lennék már. Normális munkát sem találok, mert minden főnököm meg akart d*gni.

1 barátom volt, ő is átvert és kirúgott, mert túl tapasztalatlan voltam az ágyban, és többet várt tőlem. Én hülye neki adtam az ártatlanságomat:(

Kérdésem a következő, hogy mi a probléma velem? :/

Már nagyon régóta nincs senkim.

Kicsit összevisszára sikerült az írás, elnézést!

2011. nov. 19. 16:34
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:

Nem értem az egészet.Ahogy olvastam az egészet külsőre hasonló vagyok,ha egosan hangzik ha nem.

21 vagyok,én is azzal a tipikus babás,kislányos arccal,formás,vékony alkattal,bájos megjelenéssel,hosszú szőke hajjal.

Az öltözködésem is hasonló,főiskolára járok.

Én se vagyok a mindenkivel összefekvős fajta,idáig kettővel voltam együtt,mindkettő többéves kapcsolat,a második most is tart.Ya és én is többre becsülöm a belső értékeket és a müveltséget,a humort mint a kinézetet és a pénzt.

De szerintem ha ilyen vagy és még sincs párod tényleg lehet valami baj Veled,vagy mindig iszonyat rossz pasikat fogsz ki.

Az,hogy jól nézel ki nem jelenti azt,hogy csak meg.ugni akarnak.Meg persze a pasik ha meglátnak egy jó csajt a legtöbb egyből megakarja d.gni. Ez ösztön.De a pasik többsége szeret küzdeni ha úgy érzi érdemes.Nekem nem egy pasi van aki évek óta fut utánam udvarol,úgyh igazából még nem volt köztünk semmi.A mostani barátom és 2évig udvarolt amig megkapott.

A lényeg,hogy megkell tanulni a pasikkal bánni.Ne keseregj hogy jól nézel ki és szegényke mindenki csak azt akarja.A külsőd az egy ajándék ami felkelti a pasik érdeklődését de ha értékes vagy van ezer másik dolog amivel magadba tudsz bolonditani egy pasit és akkor már nem csak azt fogja látni,hogy de megkénne ezt a lányt d.ni.

Tapasztalom szerint ezzel a kislányos bájjal lehet a legjobban csábitani.Persze azért is nehéz mert sokan azt hiszik ez naivsággal párosul ergo könnyü préda vagy.

De ez nem igaz :)

Tanuld meg,hogy Te legyél felül rajtuk,természetes,hogy többet érsz egy alkalomnál és,hogy a fiúk úgy gondolják érdemes várni rád amig megkapnak.

Sok szerencsét:)

2011. nov. 20. 13:37
 52/53 itboy ***** válasza:

Az előttem szólónak igaza van #51/51. Léteznek női praktikák, lehet akár észrevétlenül is irányítani...(tisztelet a kivételnek)

Ha tényleg jól nézel ki akkor bárkit megkaphatsz és csak válogatnod kell intellektusodnak megfelelően. (nem könnyű...jó emberismeret szükséges, fejleszthető!)

Mindig is túl komoly voltam korosztályomhoz képest,intellektusban hozzám illő párt kerestem én is akivel egy hullámhosszon vagyunk.

Én pl. társkereső oldalakon próbálkoztam és igen a külső egy dolog de a belső még fontosabb hosszútávon (dobj fel olyan témát amivel le lehet szűrni milyen ember a másik fél pl.: barátság , férfi-nő barátság, párkapcsolat unisex téma mindenkinek van róla véleménye ;) ).

Egy próbát megér lehet tapasztalatnak sem utolsó sok emberrel beszélhetsz. Benne van a pakliban hogy megerősítést nyer a gyanúd, de elegendő várnod, ismerkedned nagy számok törvénye alapján megtalálod a párod még ha sablonosan is hangzik...

Kitartást!

2011. nov. 29. 14:42
 53/53 anonim ***** válasza:
2011. nov. 29. 14:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!