Más vagyok mint a többiek és így nem találok párt?
21 éves lány vagyok, és teljesen másképp gondolkodom a világról mint a velem egykorú társaim.
Engem nem érdekel hogy kinek mennyi pénze van, sokkal többre becsülnék egy szép, őszinte érzelmeken alapuló kapcsolatot.
Nem várnám el senkitől hogy eltartson és fizessen helyettem mindent, sőt, volt hogy rosszul éreztem magam azért mert egyszer a barátom fizetett egy étteremben mindent.
Soha eszembe sem jutott hogy megcsaljam vagy átverjem a barátomat.. számomra természetes hogy ha szeretek valakit akkor tisztelem annyira hogy nem csalom meg, vagy hazudok az arcába.
Nem dohányzom, nem iszom magam részegre soha. Imádok főzni, sütni és segíteni másoknak.
A külsőmmel elégedett vagyok, de néha azt kívánom bárcsak csúnyább lennék... Ha rám néz egy pasi, az az első gondolata hogy de jól megtömködne hátulról... A fenekem kidudorodik szép ívesen, a derekam pedig vékony, a melleim közepes méretűek, 170 cm vagyok. Az arcom mint egy babáé; kislányos, és szeretem kifesteni magam. A mosolyomra sokan felfigyelnek, azt mondják nagyon szép, aranyos, tündéri. Ezek ellenére nem találok párt magamnak, pedig rám nem lehet azt mondani, hogy ribancos plázacica vagyok, mert nem öltözködöm kihívóan, inkább csajosan. A velem egykorú társaimat egyáltalán nem érdeklem, pláne akkor nem ha megtudják hogy nem vagyok hajlandó 2 hét után sz*pni -.-'
Rengeteg társam hülyének néz ezekért, mert én ilyen vagyok. De azért hogy társra találjak, nem szeretnék megváltozni mert az nem én lennék már. Normális munkát sem találok, mert minden főnököm meg akart d*gni.
1 barátom volt, ő is átvert és kirúgott, mert túl tapasztalatlan voltam az ágyban, és többet várt tőlem. Én hülye neki adtam az ártatlanságomat:(
Kérdésem a következő, hogy mi a probléma velem? :/
Már nagyon régóta nincs senkim.
Kicsit összevisszára sikerült az írás, elnézést!
Miért szeressenek? Hát azért aki vagyok, pontosan azért.
Hobbim a főzés, sütés, szeretek kísérletezni a konyhában. Olvasni, festeni szeretek és tanulok jelenleg.
Hát figyi én elhiszem, hogy szép vagy, meg csinos de, hogy azért nem találsz munkát, mert minden főnököd meg akar d*gni. Nő főnököd nem is volt?
A másik mivan akkor ha a pasi rádnéz és egyből vonzónak talál? Attól még megszerethet. A csúnyább lányoknak is van barátjuk és még őket meg akarják d*gni a barátaik és még akár többen is.
#11 ! Nem tudsz olvasni?
"21 éves lány vagyok"
17:02-es vagyok.
Csak arra tudok gondolni, hogy talán a stílusoddal van baj. Nekem is sok pasi volt akik szexet akartak én bele is mentem és még igy se tartott mindegyik @urvának és volt is kicsit hosszabb kapcsolatom. Nem lehet, hogy mindenkinek nagyon előadod ezt magadról, hogy te mennyire más vagy mint a többi lány? Mert lehet nagyképűnek tartanak vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!