Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Más vagyok mint a többiek és...

Más vagyok mint a többiek és így nem találok párt?

Figyelt kérdés

21 éves lány vagyok, és teljesen másképp gondolkodom a világról mint a velem egykorú társaim.

Engem nem érdekel hogy kinek mennyi pénze van, sokkal többre becsülnék egy szép, őszinte érzelmeken alapuló kapcsolatot.

Nem várnám el senkitől hogy eltartson és fizessen helyettem mindent, sőt, volt hogy rosszul éreztem magam azért mert egyszer a barátom fizetett egy étteremben mindent.

Soha eszembe sem jutott hogy megcsaljam vagy átverjem a barátomat.. számomra természetes hogy ha szeretek valakit akkor tisztelem annyira hogy nem csalom meg, vagy hazudok az arcába.

Nem dohányzom, nem iszom magam részegre soha. Imádok főzni, sütni és segíteni másoknak.

A külsőmmel elégedett vagyok, de néha azt kívánom bárcsak csúnyább lennék... Ha rám néz egy pasi, az az első gondolata hogy de jól megtömködne hátulról... A fenekem kidudorodik szép ívesen, a derekam pedig vékony, a melleim közepes méretűek, 170 cm vagyok. Az arcom mint egy babáé; kislányos, és szeretem kifesteni magam. A mosolyomra sokan felfigyelnek, azt mondják nagyon szép, aranyos, tündéri. Ezek ellenére nem találok párt magamnak, pedig rám nem lehet azt mondani, hogy ribancos plázacica vagyok, mert nem öltözködöm kihívóan, inkább csajosan. A velem egykorú társaimat egyáltalán nem érdeklem, pláne akkor nem ha megtudják hogy nem vagyok hajlandó 2 hét után sz*pni -.-'

Rengeteg társam hülyének néz ezekért, mert én ilyen vagyok. De azért hogy társra találjak, nem szeretnék megváltozni mert az nem én lennék már. Normális munkát sem találok, mert minden főnököm meg akart d*gni.

1 barátom volt, ő is átvert és kirúgott, mert túl tapasztalatlan voltam az ágyban, és többet várt tőlem. Én hülye neki adtam az ártatlanságomat:(

Kérdésem a következő, hogy mi a probléma velem? :/

Már nagyon régóta nincs senkim.

Kicsit összevisszára sikerült az írás, elnézést!

2011. nov. 19. 16:34
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:

Ha ez volt a kifogása, akkor a barátod egy idióta, én még ilyet életemben nem hallottam. Jobb hogy megszabadultál tőle, ha ilyen szinten központi kérdés nála a szex.

Egyébként nyugi, ez tényleg nem olyan, amire lehet születni, mindenki tanulja..

Utolsó, tudom hogy ez nem segít rajtad, de nekem a vékony pasik tetszenek és több barátnőm ugyanígy van ezzel. Illetve egyetlen eddigi barátomnak sem én voltam az egyetlen barátnője, eddig sosem gondoltam, hogy ez ennyire számítana.

2011. nov. 19. 19:11
 42/53 anonim ***** válasza:
én is sokáig nem találtam párt, mert túl sok dolgot fontosnak és értékesnek tartok, ami ma már nem fontos az embereknek. Aztán mégis összefutottam egy fiúval, akivel kölcsönösen egymásba szerettünk. nem hiszem h 21 évesen el vagy késve
2011. nov. 19. 19:11
 43/53 anonim ***** válasza:

19:11

Nyitott kapcsolatokban éltetek? Vagy egy hárem része voltál? Attól félek nem értelek.

2011. nov. 19. 19:53
 44/53 anonim ***** válasza:
Akikkel életem során jártam, nekik rajtam kívül volt más barátnőjük is. Nem egyszerre, hanem előttem, utánam. Csak néha fordult elő, hogy egyszerre többen éltünk hárem-kapcsolatban egy sráccal, srácokkal. De a lényeg, hogy vékonyak voltak, nem? Nagyon is tud tetszeni az sok lánynak.
2011. nov. 19. 20:22
 45/53 anonim ***** válasza:

Férfi létemre Én is sokat gondolkozok ezen, mert elég sök Nötöl kapok pozitív visszajelzést, de valamiért mégsem megy a dolog.

Feltettem magamnak sokszor a kérdét, hogy miért??

Az Én válaszom erre az, hogy az ember nem találhat magának egykönnyen olyan párt, aki több szempontból is megfelel.

Én sem dohányzom, drogok sem kerülnek számításba az ivás meg olyan dolog, hogy szeretek borozni vagy leülni olykor sörözni. Bulizásaim száma évi 2.

Nekem ezek az elvárásaim és valljuk be, nem könnyü olyan embert találni akiben ezek megvannak.

Természetesen nem ezen alapul, mert kell a közös érdeklödés is és az összhang, de ment már tönkre tökéletesnek hitt kapcsolatom a bulizások és a pénzéhség miatt.

A saját korosztályomban (22 vagyok) nem találkozok olyan emberekkel, akik lekötnének vagy Én lekötném öket.

Sokkal könnyebben alakítok ki kapcsolatot Nálam idösebbekkel. A korosztályom nem vesz észre, mert nem rosszfiús a kisugárzásom. Az ismeröseim szerint nagyon pozitív, kedves, nyugodt kisugárzásom van.

Csak megismételni tudom önmagam és azt mondom "türelem".

Várj, ne kapkodj, ne keresd görcsösen. Inkább próbáld meg az idödet hasznos dolgokra fordítani, felépíteni valamit, tanulni.....

2011. nov. 19. 20:25
 46/53 anonim ***** válasza:

Aham értem.

Én nem így tapasztaltam. Jóval nagyobb azoknak az aránya, akik a "mackós" férfiakkal elnézőbbek. Nekik sem az az ideál, de inkább hájasabb legyen, mint vékonyabb - legalábbis leegyszerűsítve ez a hozzáállásuk, szerintem.

A bajom ezzel elsősorban, nyilvánvalóan az, hogy én így kiesem a képből. Ezen felül nem is értem a dolgot. Igaz, nem voltam még férfivel, de azért ne mondjátok, hogy a súlyfölösleg előny az ágyban. Nem kívánom bántani az edzőtársaimat, de látom mennyit teljesítenek azok, akiknek van 10-15 kg feleslegük. Hozzáteszem ők is rendszeresen, és keményen nyomják, mint mindannyian akik ott vagyunk(kivétel a lányok, bár azt hiszem ez magától értetődik). Ezek alapján hibás a feltételezésem, hogy a "mackós" pasik nem éppen a legjobb szeretők? Pláne a nagy átlag, akik kb. semmit nem mozognak, ráadásul dohányoznak, egészségtelenül étkeznek, stb....

Remélem érthető a dilemmám.

2011. nov. 19. 20:36
 47/53 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy még nem találtál magadra szexuálisan, vagy talán téged ez sosem fog annyira lázba hozni. Ez érződhet rajtad, a kisugárzásodon, a megnyilvánulásaidon, és ezért lehetnek problémáid.

Ettől még a szépséged szexuálisan izgató, és a pozícióban, hatalomban lévő férfiak meg is próbálnak élni azzal, amijük van, plusz sokaknak az lesz a első gondolata veled kapcsolatban.

A korosztályodban a fiúknak meg pláne ez a fontos. Így aztán ha nem vagy jó az ágyban, akkor ez lesz. Nem kell egyből tudni mindent, hanem ahogy írták, nyitottnak és odaadónak kell lenni. Annak nincs értelme, ha azért nem csinálsz valamit, mert nem tudod, hogyan kell.

Az első barátnőmmel együtt fedeztük fel a szexet, és nagyon sokmindent kipróbáltunk, kísérleteztünk, odafigyeltünk egymásra, és fantasztikusakat szeretkeztünk. Szerencsésnek érzem magam, hogy vele jöttem össze, és nem egy olyan lánnyal, mint te, bocs.

Később volt egy komoly kapcsolatom, szerelmes lettem, de a nő talán hasonlóan állhatott hozzá, mint te, prűden, gátlásosan, bizalmatlanul. Próbáltam megnyitni, elragadtatni, elmondtam neki a fantáziáimat (kevés kivétellel nem tetszettek neki), próbálkoztam, mert szerelmes voltam, de végül már olyan rosszul éreztem magam a szex miatt, hogy elhagytam. Máig szoktam rá gondolni, hogy csinálhattam volna talán jobban, megtalálhattam volna az utat a benne szunnyadó nőstényhez :), de már mindegy, leckének veszem.

Magadban döntsd el, hogy ott szunnyad-e benned valahol valaki, aki képes kitárulkozni, beindulni, befogadni, odaadni magát, vagy sem. Ha igen, akkor olyat keress, aki ezt kihozza belőled, ha nem, akkor olyat, akinek ez nem annyira fontos.

Ha nem, akkor még gondolkozz el azon, hogy lehet-e valami oka, pl. vallásos nevelés, a szüleid prűdsége, undora a szextől, egymástól, egyéb trauma, válás, stb... Akár érdemes lehet leásni a mélyére, hogy feldolgozd, de csak ha úgy gondolod.

Üdv,

2011. nov. 19. 20:52
 48/53 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy arányaiban kevesebb lánynak tetszenek a vékony fiúk, de azért darabra nagyon sokan vannak. Mondjuk az is igaz, hogy a lányok, akikről beszélek, általában a saját vékonyságuk miatt érzett (alkati, nem anorexia) csodálatuk végett vannak oda a vékony fiúkért és akkor együtt lesznek gyönyörűek. :) Ugyanazt szereti a fiúban, ami saját magában is érték neki.

Amire gondolsz, hogy szexnél ki hogyan bírja. Hát esküszöm még nem tapasztaltam olyat, aki kifulladt volna. Ha valaki kövér, azon nehéz lovagolni, mert nem ér le oldalt a lábam, a soványnak meg szúr a csípőcsontja, ez minden. Lehet nekem nincsenek extrém igényeim, mert én kifejezetten nem szeretem órákig csinálni.

2011. nov. 19. 20:52
 49/53 anonim ***** válasza:
71%

Az én szememben a szépség az IQ-ból fakad elsősorban.

Egy értelmes ember pedig sosem szorul más elismerésére, mert tudja, hogy már régen győzött.

2011. nov. 19. 21:12
 50/53 anonim ***** válasza:
Ezzel egyetértek.
2011. nov. 19. 21:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!