Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Más vagyok mint a többiek és...

Más vagyok mint a többiek és így nem találok párt?

Figyelt kérdés

21 éves lány vagyok, és teljesen másképp gondolkodom a világról mint a velem egykorú társaim.

Engem nem érdekel hogy kinek mennyi pénze van, sokkal többre becsülnék egy szép, őszinte érzelmeken alapuló kapcsolatot.

Nem várnám el senkitől hogy eltartson és fizessen helyettem mindent, sőt, volt hogy rosszul éreztem magam azért mert egyszer a barátom fizetett egy étteremben mindent.

Soha eszembe sem jutott hogy megcsaljam vagy átverjem a barátomat.. számomra természetes hogy ha szeretek valakit akkor tisztelem annyira hogy nem csalom meg, vagy hazudok az arcába.

Nem dohányzom, nem iszom magam részegre soha. Imádok főzni, sütni és segíteni másoknak.

A külsőmmel elégedett vagyok, de néha azt kívánom bárcsak csúnyább lennék... Ha rám néz egy pasi, az az első gondolata hogy de jól megtömködne hátulról... A fenekem kidudorodik szép ívesen, a derekam pedig vékony, a melleim közepes méretűek, 170 cm vagyok. Az arcom mint egy babáé; kislányos, és szeretem kifesteni magam. A mosolyomra sokan felfigyelnek, azt mondják nagyon szép, aranyos, tündéri. Ezek ellenére nem találok párt magamnak, pedig rám nem lehet azt mondani, hogy ribancos plázacica vagyok, mert nem öltözködöm kihívóan, inkább csajosan. A velem egykorú társaimat egyáltalán nem érdeklem, pláne akkor nem ha megtudják hogy nem vagyok hajlandó 2 hét után sz*pni -.-'

Rengeteg társam hülyének néz ezekért, mert én ilyen vagyok. De azért hogy társra találjak, nem szeretnék megváltozni mert az nem én lennék már. Normális munkát sem találok, mert minden főnököm meg akart d*gni.

1 barátom volt, ő is átvert és kirúgott, mert túl tapasztalatlan voltam az ágyban, és többet várt tőlem. Én hülye neki adtam az ártatlanságomat:(

Kérdésem a következő, hogy mi a probléma velem? :/

Már nagyon régóta nincs senkim.

Kicsit összevisszára sikerült az írás, elnézést!

2011. nov. 19. 16:34
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem is az a baj veled, hogy túl beképzelt vagy, túl különlegesnek képzeled magad. Pedig, ha hiszed ha nem, a legtöbb lány ilyen mint te, vagy legalábbis nagyon sok, szóval attól, hogy nem cigizel, nem iszol és nem vagy ribanc még nem leszel különleges. Nem is baj, ha nem vagy az, csak ne gondold azt, hogy igen, mert kimutatod ezt és ezzel ellenszenvet váltasz ki valószínűleg( én pl az írásod alapján nem szivesen barátkoznék veled)
2011. nov. 19. 17:10
 22/53 anonim ***** válasza:
55%
Szia. Megértelek, én alkoholt egyáltalán nem iszom, nem is dohányzom, a barátnőben is inkább a "barát" rész az a ami fontosabb lenne, talán ezért is tartok ott, hogy bár nálad 5 évvel idősebb vagyok, de soha nem volt barátnőm. De szerintem te ne változz meg, 21 évesen egyáltalán nem gond, ha épp nincs barátod, ha tényleg úgy van, ahogy írod, biztos fogsz találni valakit, aki elfogad olyannak, amilyen vagy.
2011. nov. 19. 17:10
 23/53 A kérdező kommentje:
Ezt hogy úgy érzem más vagyok, nem említettem még senkinek, most írtam le először ide:)Ráadásul 80%-ban mindig jó a kedvem, nem tudom ez mennyire fontos információ.
2011. nov. 19. 17:11
 24/53 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem a stílusoddal van baj, illetve azzal, hogy azt hiszed mindenki meg akar dugni. Attól, hogy szépnek tartod magad, meg mások is ezt mondják, nem biztos, hogy mindenki meg akar fektetni. De ha ez probléma a munkakeresésben, javaslom, hogy költözz egy arab országban, ott dolgoznod sem kell, és garantáltan nem fog a férjeden kívül senki hozzádnyúlni. :D

Amúgy tanulmányokkal hogy állsz? Mi a végzettséged? Mennyire tartod magad műveltnek?

2011. nov. 19. 17:12
 25/53 anonim ***** válasza:
68%

"A kérdező kommentje:

Tényleg úgy gondolod hogy túl fiatal vagyok hozzád képest kedves majdnem 32 éves? :)"

Igen, valóban úgy gondolom. :)

2011. nov. 19. 17:14
 26/53 anonim ***** válasza:
86%
lehet,hogy azért nem kellesz senkinek mert nagyobb az arcod ,mint a ház amiben laksz.De ez csak egy tipp.
2011. nov. 19. 17:16
 27/53 A kérdező kommentje:

Lehet hogy az írásomból tényleg nagyképűnek tűnök, de nem vagyok az:( Ismerkedésnél inkább visszahúzódóbb, párkapcsolatban konzervatív vagyok :/

Gazdálkodás és menedzsmentet tanulok jelenleg, 2 év múlva végzek.

28/53 anonim ***** válasza:
76%
Te nem vagy kulonleges, inkabb ontelt vagy, mivel az irasodbol ez derul ki. A baratod "kirugott", tehat valoban szimpatiat erzett, es elkezdodott egy kapcsolat, de nem tudott elfogadni teged, volt valami tulajdonsagod, szokasod, ami miatt kilepett ebbol a kapcsolatbol. Itt a viselkedesed az, amiert ugy erzed, hogy minden ember hozzad akar erni, megakar teged erinteni stb., te ezt igy hiszed, es igy is viselkedsz, es ezzel riasztod el az embereket onmagad mellol. VAnnak onbizalom hianyban szenvedok, te ennek vagy az ellentete, mivel tobbet hiszel onmagadrol, mint valojaban vagy, mivel nem a kulso szepseg a legfontosabb, hanem belso ertekek, a belso szepseg. Ezert szinte banto szavakkal jellemzed azokat, akik kulsoleg talan nem a legszebbek, de megis tarsuk van, s ezert mar eliteled oket, velemenyt mondasz, de ez a tudatlansagodbol adodik. Tudnodd kell, hogy minden szemelyiseg az igazi szeretetre, egy belso erzelmet keres, kerget, s itt mar hatterbe fog kerulni a kulso adottsag, mivel mint tapasztaltad is, hogy a ffiunak tetszettel, de odebb allt, valamit nem talalt meg pl., erre kell gondolnod, mivel egy erzelmi kapcsolatot nem a teljesitmeny fogja osszetartani, hanem az igazi belso erzelmek, a szeretet!
 29/53 anonim ***** válasza:
69%

Esetleg az öltözködéseden változtathatnál. Nem vagy túl kihívó, cicababás? Műköröm, festett haj, fullra kifestve...

No mert akkor nem csodálkoznék. Akkor a megoldás a sokkal szolidabb kinézet!!!

2011. nov. 19. 17:17
 30/53 anonim ***** válasza:
78%

már nem azért de most szegény 32 éves csókára akarsz ráakaszkodni?! mert nekem nagyon úgy tűnik

szánalom a legfölsőbb szinteken

2011. nov. 19. 17:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!