Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek a plazacica...

Szerintetek a plazacica nokbol milyen anya lesz?

Figyelt kérdés
Majd a sajat gyermekenek is a seg*t meg a mellet fogja mutogatni?? Majd tobbet torodik magaval hogy jol nezen ki mint a sajat gyermekevel. (Elnezest a csunya szavakert de pont ma lattam egy ilyen esetett es nagyon fel kavart) Tolta a baba kocsit a csaj kint volt az egesz mele es el varta hogy a fefiak megnezek a segget... Milyen gondoskodo anya lehet nem de?
2011. nov. 18. 14:36
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
100%
Azért az a "le horgya" és a "lássa" eléggé ütős.
2011. nov. 18. 15:56
 42/48 anonim ***** válasza:
76%
Hát igen, az a plázacica azért lehet, hogy jobban ír helyesen, mint a kérdező.
2011. nov. 18. 16:05
 43/48 anonim ***** válasza:
95%

Majd a sajat gyermekenek is a seg*t meg a mellet fogja mutogatni?? Majd tobbet torodik magaval hogy jol nezen ki mint a sajat gyermekevel. (Elnezest a csunya szavakert de pont ma lattam egy ilyen esetett es nagyon fel kavart)

---------

Hát ez érdekes, mert engem is felkavarnak (így, egybeírva) emberek, de hozzájuk rendszerint közöm van, mert családtagok, barátok, munkatársak és a felkavaró tett ilyen esetben engem is érint.

De szeretném, ha annyi időm és szabad szellemi kapacitásom lenne, hogy vadidegeneket sasoljak, majd felhúzzam magam a vélt tulajdonságaikon.

Irigyellek!

Ui: ha babakocsiban van a baba, akkor nagy eséllyel mutogatja neki a mellét (gondolom, abból eszik), a baba cserébe a seggét mutogatja az anyjának minden pelenkázáskor.

Hogy a kérdésre is válaszoljak.

2011. nov. 18. 16:39
 44/48 anonim ***** válasza:
100%

Ja, az utóbbi napokban, ha lenne gyerekem, én is plázában tologatnám, mert ott légszűrő berendezéseken forgatják át a levegőt, míg kint nem poénból van szmogriadó.

Valamint miniszoknyát is felvennék, ha már egy fűtött épületben sétálgatok, mert a kinti ruha rendszerint túl melegnek bizonyul bent. Ha kocsival megyek, akkor pláne, mert két méter a bejárat, addig kabátot se érdemes venni.

Az, hogy elvárta (így, egybeírva, ismét...), honnan derült ki? Valamelyik elhaladó fickó után szaladt és kiabált vele egy sort, hogy nem nézte meg elég illedelmesen a fenekét?

Annyira butának érzem magam, hogy ránézésből nem tudom kitalálni más emberek gondolatait és motivációit, amikor elhaladnak mellettem :(

2011. nov. 18. 16:43
 45/48 anonim ***** válasza:
94%

Egy nő szülés után is öltözködhet csinosan, és nyugodtan járhat csizmában miniszokynával kis topban, szolíd sminkkel (feltéve, ha olyan az alakja).

Nálam a plázacica kategória inkább azok a szilikonos cicababák, kétnaponta másik műköröm, kizárólg Mayo chix-ből, Amnéziából és hasonló boltokból öltözködnek. Elvük az, hogy a legtrendibbek legyenek, lehetőleg minél drágábbak legyenek a cuccok, amolyan tündi-bündik. Jellemzi őket a rózsaszín minden mennyiségben, a kirívó smink, két hetente másik kigyúrt kopasz BMW-s állat (aktuális pasi címszó alatt). Viselkedésben lenézőek, minden és mindenki kevesebb, mint ők, még egymással is csak látszat barátságokat ápolnak, kommunikációjuk a hiszti és a picsogás, nem úgy van valami, ahogy ők eltervezték, akkor kiborulnak. (lásd való világ szereplők, különösen VV Kinga és Dya)

Ezen lányok többsége előbb utóbb kinövik ezt, szerintem főleg az anyasággal, mikor a legújabba MAC rúzs helyett pelenkára kell költenie, illetve más értékeke kerülnek előtérbe. Persze van akiknél ez nem tűnik el, ők lesznek a MILf-ek, általában az ő gyerekeik kurvulnak el szülői felügyelet (támogatják anyagilag a kicsapongásaikat) mellett már 12-13 éves korban, mert ők is ilyenek voltak.

Sokat számít szerintem a szülői háttér, mert ebbe a plázacicaságba bele lehet nevelni a gyereket, ha ezt látja ő is az lesz, viszont, a többségnél szerencsére ez "szerzett" dolog a baráti társaság által, ami egy idő után lekopik és más szemmel fognak a gyerekükre és a világra is nézni.

2011. nov. 18. 17:17
 46/48 anonim válasza:
48%

A plázacicából nem lesz anyuka!

Ugyanis nem anyabeállítottságú, ahhoz túl önzőek!

Akit te láttál inkább egy hasonló kategória, mondjuk egy elhagyott asszony vadászkörúton a babával:D

2012. júl. 8. 00:45
 47/48 anonim válasza:
45%
Egyébként én is láttam egy ilyen (előző vagyok) hasonló szitut két nagyon csilli-villi barátnő és egy babakocsis baba a főszereplő, a két lány éppen a hajmeresztő f@szságaikról beszélgetnek(mint pl ez is szóbakerült hogy jajj nem volt időm elmenni a műkörmöshöz ma, pedig úgy le van nőve a körmöm így nyaralás előtt muszáj lett volna.. féle témák) mikor egyszer csak a baba visszaöklendezett valamit és hát nem tudd meg a barátnő milyen undorral nézte végig, az anyuka megkérte hogy a táskájából vegyen elő egy zsepit a barátnője , hát kb három méteres körzettel kerülte meg a babakocsit nehogy véletlenül valamilyen úton módon olyan legyen ő is (mármint maszatos)...érdekes volt..
2012. szept. 5. 12:49
 48/48 anonim ***** válasza:
Volt osztákytársam totális plázacica!2gyerekes anyuka. S jó anya! Kicsit szolidabb lett,kb farmeros toppos anya lett!De nem elhanyagolt!:)
2013. dec. 11. 10:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!