Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek a plazacica...

Szerintetek a plazacica nokbol milyen anya lesz?

Figyelt kérdés
Majd a sajat gyermekenek is a seg*t meg a mellet fogja mutogatni?? Majd tobbet torodik magaval hogy jol nezen ki mint a sajat gyermekevel. (Elnezest a csunya szavakert de pont ma lattam egy ilyen esetett es nagyon fel kavart) Tolta a baba kocsit a csaj kint volt az egesz mele es el varta hogy a fefiak megnezek a segget... Milyen gondoskodo anya lehet nem de?
2011. nov. 18. 14:36
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
63%
De értettem, de valakinek a nőcis kihívó ruhák a stílusa, ha megvan az alakja és jól érzi benne magát nyugodtan vegye fel.Szerintem inkább nektek savanyú a szőlő.
2011. nov. 18. 15:07
 22/48 LadyLee ***** válasza:
63%

""de szerintem anyukaként is el fogom várni, hogy a pasik megnézzék a hátsómat"

Tehát nem a gyermeked apja, vagy a férjed, hanem a pasik."

Szerinted a te párod csak téged néz meg te kis naíva? Jó eséllyel már engem is végigstírölt, ha netalántán találkoztunk valahol. Ez teljesen normális dolog. Vagy szemellenzőt teszel rá, mint a kocsis lovakra?

2011. nov. 18. 15:07
 23/48 anonim ***** válasza:
64%

Nem,nem értetted. Nem nőies ruhákról írt a kérdező, hanem magamutogatásról. Én az ő állításához igazítom a válaszaimat (tudtommal ez az oldal lényege).

Azért van különbség egy ízlésesen dekoltált felső, illetve olyan ruhadarab között, amiből kilóg a tanga az utca közepén,valamint éppen csak a mellbimbók nem látszanak (hozzáteszem november közepén).

2011. nov. 18. 15:09
 24/48 anonim ***** válasza:
100%
A savanyú szőlő dolog pedig inkább az ízléses nők ellen szokott irányulni. szóval amikor egy nő anyuka, és szépen fel van öltözve, ápolt, akkor azok leszólják, akik cseppet sem adnak magukra, de a kérdés nem erről szólt. (Erről is volt már itt kérdés).
2011. nov. 18. 15:11
 25/48 anonim ***** válasza:
66%

ma 14:57

Minden nőnek jól esik, ha megnézik ettől még nincs önértékelési zavara. És a szűk naci nem nőies? Járjon XXXXL-esben az tényleg jobban mutat...

Egyébként attól, hogy valakinek van férje, de mellette jól esik ha más is megnézi, még nem lesz ordas rib.anc. Szerintem az ilyen emberekből egyszerűen a féltékenység beszél, mert a férjükön kívül más le sem sz.arja. Sok nő hajlamos eltunyulni családalapítás után, mondván most már minek "mutogassa" magát bárkinek is. Könnyebb béna kifogásokat találni, mint dolgozni a szép külsőért ez igaz.

2011. nov. 18. 15:11
 26/48 anonim ***** válasza:
83%
Hol írta a kérdező, hogy a tangája kint volt vagy a mellbimbója, gondolom szép melle volt, és többet mutatott.Én sok dögös anyukát láttam, de mellbimbó és tanga mutogatót még nem.
2011. nov. 18. 15:13
 27/48 anonim ***** válasza:
63%

Basszus, esküszöm egyesek a saját igazuk bizonygatása céljából képesek teljesen kiforgatni a szavakat. Nő vagy egyáltalán? Bár még egy férfinek is illene tudni a fazon és a méret közötti különbséget.

A teljesség kedvéért: Szűkből is létezik XXXL-es és bő fazonból is S-es.

Azt pedig akkor ismét: Nem jól esésről, hanem elvárásról van szó. Felkelek reggel, felöltözöm, sminkelek, nem gondolok semmire, csak hogy jól nézem ki. Kimegyek az utcára, megnéznek, jól esett.

Vagy felkelek reggel és úgy sminkelek, hogy jajj remélem megnéznek páran és elszomorodom, ha ez nem történik meg.

Komolyan remélem, hogy mostmár értitek a különbséget.

2011. nov. 18. 15:15
 28/48 anonim ***** válasza:
100%

Azért ne vegyünk mérget arra, hogy a kérdező milyen típusú nőre gondolt pontosan. Egyrészt nem mellékelt fotót, másrészt a kérdés stílusát tekintve én egyáltalán nem lennék meglepve, ha itt-ott csúsztatás lenne a dologban. Mint az egyik kolléganőm, aki a másik kolléganőmet szólta le intelligensen a háta mögött, hogy "még a segge is kint van", holott annyiról volt szó, hogy az illető térd felett végződő szoknyát hordott (és szó sem volt kilógó hátsó felekről vagy fehérneműről). Hát ha ez magamutogatás, meg plázacicaság, akkor nekem is el kell gondolkodnom, mire vállaltam 4 gyereket.

Tehát én azt mondom, hogy amíg képet nem látunk (nyilván nem fogunk), addig kár mindennek elhordani a kérdésben szereplő anyukát.

2011. nov. 18. 15:15
 29/48 anonim ***** válasza:
53%

Azt írta a kérdező, hogy kint volt a melle.

Én sem sűrűn látok ilyet, de miért vonnám kétségbe a kérdező állítását?

Ha nem hinnék neki,akkor ilyen alapon senkinek, aki az oldalra ír, de akkor kár is kérdést kiírni.

2011. nov. 18. 15:16
 30/48 anonim ***** válasza:
69%

1.Nem tudom, milyen anya lesz/vált belőle. De nem kell általánosítani. És nem kell következtetéseket levonnod az anyai mivoltáról.

2.Honnan tudod, hogy elvárta, hogy megnézzék a fenekét? Mondta?

Nekem ez 'mocskolódásnak' tűnik.

2011. nov. 18. 15:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!