Szerintetek a plazacica nokbol milyen anya lesz?
Bár nem vagyok még anyuka, de szerintem anyukaként is el fogom várni, hogy a pasik megnézzék a hátsómat, és tenni is fogok ezért, merthogy attól még, hogy valaki anya, jobb esetben nem szűnik meg nőnek lenni.
Nem hiszem, hogy egy mélyebb dekoltázs vagy szűk naci alapján kellene megítélni, hogy valaki milyen anya.
Felületes vagy és buta.
off: Csak a fogalom tisztázására: plázacica:
nem az, aki vonzó, csinos, sminkel, szép ruhákat hord, nem.
- hanem az, aki ahelyett, hogy tanulna, dolgozna, vagy egyéb értelmes módon töltené az idejét a PLÁZÁKBAN – ( az ott mellesleg építészetileg is erre kialakított sétatéren) kóvályog, mit gólyahír a levegőben, időt nem sajnálva, és annyi esze-mesze-veleje van mint egy cicának.
Hát, szerintem annak önértékelési problémái vannak, aki elvárja, hogy nézegessék. Ha a tükörbe nézek és szépnek látom magam, akkor leszarom ki hogyan vagy hogy egyáltalán néz-e rám. Ha nem lennék biztos magamban, akkor lenne szükségem mások megerősítésére.
Azt meg nem tudom ki találta ki, hogy a szűk nadrág nőies. Inkább "csajos".
Plázacica volt osztálytársaimnak még nincs gyermeke, de egyszer én is megkaptam ezt a jelzőt, mert éppen a műkörmöstől jöttem (3szor volt műkörmöm), pont ki voltam sminkelve (ez is kuriózum nálam) és még magassarkú is volt rajtam.
Ezek alapján simán elkönyveltek egy plázakirálynőnek...
11-es hozzászóló: "de szerintem anyukaként is el fogom várni, hogy a pasik megnézzék a hátsómat"
Tehát nem a gyermeked apja, vagy a férjed, hanem a pasik. Gratulálok előre is.
Jó mondjuk én LadyLee válaszán nem lepődöm meg :DDDD
Ha néztek más kategóriákat és olvastok ott is, akkor láthatjátok miért van szükség a külsőségekkel történő kompenzálásra :DDDD
15-ös
Képzeld, nekem van gyerekem és 10 éve vagyok a párommal, akit imádok, mégis jól esik, ha megnéznek vagy végig mérnek. Szerintem az a nő hazudik, aki azt állítja, hogy neki nem.
Nem a jól esésről volt szó, hanem az elvárásról. Aki tudatosan erre hajt.
Nem igaz, hogy elsőre nem értetted.
Továbbra is állom, hogy aki pusztán abból, hogy valakin milyen ruha van, bármiféle következtetést próbál levonni arra nézve, hogy az illető milyen anya, az felületes és ostoba.
Arról pedig, hogy kinek, miért és hogyan van igénye arra, hogy a másik nem megnézze: Nyilván van, akinél / amikor ez önbizalomhiányból fakad. De van, hogy valaki szimplán extrovertált és olyan a vérmérséklete, hogy szeret feltűnni és tetszeni. Én például szívesen hordok mélyen dekoltált felsőket. És? Most ettől buta leszek, vagy majd rossz anya vagy bármi más? Ez totális badarság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!