Szerintetek a plazacica nokbol milyen anya lesz?
Mar elnezest de nem azert irtam ki a kerdest hogy itt mindenki le horgya a masikat...es veszekedes legyen..aki pedig butanak titulalt mar el nezest de en sem minositetelek le es ha en vagyok a feluletes akkor te egy kerdesem alapjan miert mondod ram hogy buta? Errol ennyit... hisz te sem ismersz..
A plazacicia szo alatt azt ertem hogy mindig a plazaban van..(mar nem egyszer lattam a gyerekel) es arrol nem beszelve hogy mindig mas ferfi kezet fogta (most ki vetelesen nem volt vele senki) En is szeretek csinos lenni..jol olrozni..sminkelni senki nem mondja meg rolam hogy mennyi idos vagyok... Ez azert jo erzes egyet ertek.. De nem hiszem hogy egy miniszoktya es egy top szeruseg az o korosztalyanak meg felelne..ra adasul az ido jarasnak sem a legjobb mar a mini szoknya..Arrol nem beszelve hogy milyen jo lehet annak a gyemeknek hogy az anyat mindig mas fefival lassa.. :S Ennyi ..most ebbe is lehet belekotni..
27-es
Szerintem senki nem úgy készülődik, hogy majd megnéz minden pasi.
:D Méghogy senki nem úgy készülődik.
Nem olvastad a válaszokat?
Személyesen is ismerek ilyen embereket. Sokan vannak. Nem tudom miért nem képesek kibékülni magukkal.
Ahh kérdező :( A legnagyobb probléma itt a zavar és a férfi minta lesz.
Nem tudom kisfia vagy kislánya van, de hogy ez nem okés az is fix.
A gyereknek szüksége van családmodellre.
Nem tudom mi lesz belőle, remélhetőleg, ha a nő talál egy olyan férfit, aki nem a villogásáért szereti meg és ezáltal nem csak rövid időre lesz vele, akkor változni fog.
"es ha en vagyok a feluletes akkor te egy kerdesem alapjan miert mondod ram hogy buta?"
Mert te egy nálad valószínűleg szebb nő külsejéből vontad le, hogy rossz anya. Persze az lényegtelen, hogy szebb-e a lényeg: egy nő külsejéből arra a következetésre jutottál, hgy rossz anya.
Azaz: mások külsejéről ítéled meg őket, tehát felületes vagy és olyasmiket próbálsz összekapcsolni értelmileg koherens összefüggéssé, amik között ilyen egyáltalán nem áll fenn, állításodban a logikus gondolkodás morzsája sem fedezhető fel, ergo buta vagy.
Unokatesóm kamaszkoráig balettozott, a mai napig meglátszik az alakján, hiába 35 éves. Ad magára, szépen felöltözik és a lába is bírja a magassarkút (nekem pl megfájdul benne, valamiért nem tudja megszokni a lábfejem hónapok alatt sem), ezért hordja is.
A balett és a szerencsés genetika miatt a szülés után két héttel ruhában senki se mondta volna meg, hogy nemrég szült. Vékony derék, szép cicik, kerek fenék, egy deka felesleg nélkül. A babakocsit is magassarkúban tolta, a férjére meg számíthatott, amikor hetente egyszer elment rendberakatni magát fodrászhoz vagy kozmetikushoz.
Nem egyszer elmentem velük sétálni, hát kapott-hideget meleget, őt is leplázacicázták, mert nem volt rajta plusz 10-20-30 kg és volt két perce sminkelni indulás előtt.
Mivel ismerem és a gyerek azóta 8 éves, szeretnék csak feleannyira jó anya lenni majd, mint ő. A gyerek kiegyensúlyozott, jól nevelt, értelmes kölyök.
A beszólogatásokat (kísértetiesen hasonlókat, hogy mutogatja magát, stb) meg leginkább a zsíros hajú (hajmosás miért nem fér meg a gyereknevelés mellett, ez nekem örök talány), szétfolyt, kinyúlt melegítős anyukáktól kapta.
Bitang mód látszott, hogy savanyú a szőlő.
"A plazacicia szo alatt azt ertem hogy mindig a plazaban van..(mar nem egyszer lattam a gyerekel) es arrol nem beszelve hogy mindig mas ferfi kezet fogta "
Ezek nem derültek ki az eredeti kérdésből, így nyilván nem vettük mérlegelés alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!