Jogosan aggódom?

Figyelt kérdés

Páromnak van egy állítólagos "legjobb barátnője" az ország túlsó felében,(a párom onnan költözött hozzám ) .Mikor néha(kb.kéthavonta) hazalátogat a szüleihez, ezzel a "barátnővel" rengeteg időt együtt töltenek.Az a lány tudtommal egyedülálló,akinek rendszerint kudarcba fullad minden kapcsolata pár hónap után.Többször volt vitatéma köztünk emiatt a "barátság" miatt, de párom mindig azzal nyugtat,hogy higgyem el, barátságon kívül nincs semmi köztük , mert ha többnek kellett volna lennie, ott volt az esély, de mégis hozzám költözött,mert velem tervezi a jövőjét.stb.És hogy fogadjam el,hogy ez a lány mindig is megmarad legjobb barátnőjének..

A lényeg: jogosan aggódom,amikor a párom olyanokat ír néha ennek a lánynak,hogy "úgy hiányzol,hogy majd megbolondulok, imádlak", stb? Csak mert nekem is van férfi barátom,de ilyent mégsem 1rnék neki..

2011. nov. 17. 10:37
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló, nagyon sajnálom,hogy veled is ugyanez történt.

Nem tudom,lehet-e ebből "happy end".

A napokban újból emlegette ezen barátnőcskéjét valamivel kapcsolatosan,akkor aztán kitörtem,de azt nem mondhattam el neki,hogy elolvastam a levelet.

Az a baj,hogy ez a hallgatás felemészt és lassacskán eltávolít a páromtól.Próbálom elhinni,hogy valójában én kellek neki,engem szeret,de olyankor eszembe jutnak a sorai és már már szinte gyűlölöm emiatt.

29 vagyok és túl pár csalódáson,de azokat annyira nem is bántam,mivel tudtam,hogy egyikük sem az,akivel el tudnám képzelni a jövőmet.

jelenlegi párom az első olyan férfi,akivel úgy éreztem,hogy igenis Ő lehet az igazi,aki mellett boldog lehetnék.Olyan tisztának,őszintének tűnt az elején

Errefel..tegnap is ahogy egyedül maradt a szobában,rögtön raírt erre a barátnőcskéjére ,merthát annyira hianyzik neki...:(

2011. nov. 22. 14:23
 32/39 anonim ***** válasza:
De hogyan reagál a kitörésedre?
2011. nov. 22. 15:00
 33/39 A kérdező kommentje:

Valójában sehogy.Végighallgatta,miközben babrált valamivel és a végén aztán én jöttem ki a hisztisnek,aki folyton csak duzzog,ahányszor ő haza készul a szüleihez látogatóba,mert beképzelem magamnak ezt az egészet.

Nem duzzogok én,csak nagyon és láthatóan kedvetlen leszek,mivel tudom,hogy több időt eltölt a csajjal,mint amennyit elmesél.

És tudom,hogy mikor visszajön, pár napig furán viselkedik...

2011. nov. 22. 15:47
 34/39 zokniszörny ***** válasza:
Nézd, most már biztos, hogy a másik csaj felé is érez valamit, számomra így jön le az utolsó válaszodból. (Babrál a kezével, ez az idegesség jele, meg te is látod rajta, hogy más, miután hazajön.) Nekem már kétségeim vannak afelől is, hogy biztosan a szüleihez megy. Hány éves? Ha veled egykorú, akkor a szüleiről már rég le kellett volna válnia (legalábbis ez, hogy napokat ott tölt náluk, kicsit fura). Mondd meg neki, hogy eleged van, úgy érzed, nem őszinte a kapcsolatotok. Én a helyedben ultimátumot adnék neki: vagy én, vagy a barátnő! Szar dolog, de mit lehet tenni? Sok sikert!
2011. nov. 22. 22:55
 35/39 A kérdező kommentje:

Sajnos,beigazolódott,érez a másik nő iránt...

Úgyhogy vége mindennek,én meg bevallottam neki,hogy miből jöttem rá,mostmár úgyis mindegy.

Csak tudnám,mihez kezdek ezzel a semmivel,ami maradt...:(

2011. nov. 23. 23:15
 36/39 zokniszörny ***** válasza:
100%

Hát, erre sajnos lehetett számítani. Mondjuk nem értem az ilyen férfiakat...

Figyelj, bizonyára nagyon el vagy keseredve, de hidd el, jobb egyedül, mint olyasvalakivel, aki hazudik neked, átver, megcsal. Ettől függetlenül nagyon sajnálom.

2011. nov. 23. 23:17
 37/39 A kérdező kommentje:

köszi szépen.

Én sem értem ,de talán jobb is most így.És idővel csak jobb lehet.

És köszi a válaszokat.Tényleg szükségem volt rájuk:)

2011. nov. 23. 23:20
 38/39 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom.

Sok erőt is kitartást kívánok Neked addig, amíg megtalálod azt, aki tényleg megérdemel.

Bárcsak többel is tudnálak segíteni -én vagyok hasonló helyzetben, úgyhogy nem nehéz elképzelnem, hogyan is érzel. :(

Remélem a barátaid átsegítenek ezen az időszakon.

2011. nov. 23. 23:46
 39/39 anonim ***** válasza:
Sajnálom, de biztos fogsz olyat találni, aki csak érted él:)
2011. nov. 24. 14:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!