Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vajon jogosan aggódom?

Vajon jogosan aggódom?

Figyelt kérdés
Már 4. napja hogy a 2 és fél hónapos babám délelőtt feltűnően sokat alszik (3-4 óra). Már szinte én szoktam felébreszteni, mert aggódom h nem éhes.? Közrejátszhat az h rászokott a hüvelyk ujjára? Vagy hogy nem volt kaki 5 napja csak egyszer, akkor is úgy hogy a lázmérő végével kicsalogattuk.
2010. okt. 7. 12:46
 1/9 A kérdező kommentje:
Ma először az éjszakát is végig aludta. Hagyjam aludni amíg fel nem ébred? És nem kezd el keresni?
2010. okt. 7. 12:48
 2/9 anonim ***** válasza:

szia, tedd össze a két kezed h átalussza az éjjelt...sztem ne keltegesd, ha amúgy rendesen eszik és súlyánál van.

amúgy anyatejes? mert ott normális, hogy akár egy hátig sincs kaki.

2010. okt. 7. 12:52
 3/9 A kérdező kommentje:
Sajnos tápszeres, már nincs tejem.
2010. okt. 7. 12:53
 4/9 anonim ***** válasza:

akkor egyszerűen nehezebben emészti meg a tápszert. Lassabban.

Én nem költögetném. Életbevágóan fontos a fejlődésükhöz az alvás. Örülj, hogy jól alszik...

A székrekedésre pedig jó a kamilla tea...ha jól tudom.

2010. okt. 7. 13:16
 5/9 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, ha éhes lenne, felkelne!!! :) Ha alszik, akkor jól érzi magát, nem éhes és nem fáj semmije!! Hagyd pihenni, ha éhes lesz, ,felkel és jelez! :) A tápszert amúgy is lassabban tudják megemészteni. Ezért van hogy a tápszeres babák nem 3 óránként kérnek enni
2010. okt. 7. 13:28
 6/9 anonim ***** válasza:

13.16-os válaszát kiegészíteném! a kamillatea csak pici cukorral és langyosan jó! ha nem teszel bele cukrot (100ml-hez 1 kávéskanál cukor), akkor megfogja a hasát!!

ne ijedj meg, méregzöldre festi a kakit a kamillatea.

én sokáig próbálkozta vele, nekünk nem segített, de szinte minden olyan ismerősömnek, akinél szorulásos volt a baba, bejött. próbálkozz.

2010. okt. 7. 13:30
 7/9 anonim ***** válasza:
Bocsi!OFF!!!Én sosem teszek bele cukrot és 2-3 óra múlva olyat fo.ik,hogy csak na:)))!
2010. okt. 7. 13:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Énsem szoktam bele cukrot tenni,és az én fiamnál is pár óra múlva hatott is.És ruhacsere lett a vége. :-)
2010. okt. 7. 16:01
 9/9 anonim ***** válasza:
13.30 vagyok, olvassatok utána a neten is akár,, a kamilla cukor nélkül hasfogó, dehát kinek a pap, kinek a papné :)
2010. okt. 7. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!