Jogosan aggódom?
Páromnak van egy állítólagos "legjobb barátnője" az ország túlsó felében,(a párom onnan költözött hozzám ) .Mikor néha(kb.kéthavonta) hazalátogat a szüleihez, ezzel a "barátnővel" rengeteg időt együtt töltenek.Az a lány tudtommal egyedülálló,akinek rendszerint kudarcba fullad minden kapcsolata pár hónap után.Többször volt vitatéma köztünk emiatt a "barátság" miatt, de párom mindig azzal nyugtat,hogy higgyem el, barátságon kívül nincs semmi köztük , mert ha többnek kellett volna lennie, ott volt az esély, de mégis hozzám költözött,mert velem tervezi a jövőjét.stb.És hogy fogadjam el,hogy ez a lány mindig is megmarad legjobb barátnőjének..
A lényeg: jogosan aggódom,amikor a párom olyanokat ír néha ennek a lánynak,hogy "úgy hiányzol,hogy majd megbolondulok, imádlak", stb? Csak mert nekem is van férfi barátom,de ilyent mégsem 1rnék neki..
Jó,de mivel nem korrekt módon jutottam a leveleihez, nem kérdezhetek rá,hogy akkor most ki is az,aki hiányától megbolondul..
Egyébként volt egy idő,amikor gyakran emlegette ezt a lányt(valamivel kapcsolatosan) én meg dühömben mondtam neki,hogy annyit mind emlegeti,ha ennyire hiányzik,költözzön vissza s éljen vele.Ekkor is az volt a válasza,hogy miért nem értem meg ,hogy ez a legjobb barátja neki...
Olyan szomorú lettem ettől a leveltől.Olyan rossz érzéseket keltett bennem...Egyik percben szeretem meg bármit megtennék érte,ugyanakkor eszmembe jutnak ezek a sorai és szinte gyűlölöm emiatt.
Lehet, hogy ez naiv megjegyzés lesz részemről, de nem lehet, hogy ez a hiányzol/imádlak dolog egy közös sztorira vezethető vissza, amit csak ők ketten ismernek? Onnan jutott ez eszembe, hogy nekem is van egy nagyon jó fiú barátom (én nő vagyok), és néha mondom neki viccesen, hogy "na majd ha legközelebb is pucérkodsz nekem, akkor így meg úgy." Ez a megjegyzésem egy jópofa sztorira vezethető vissza, ami kettőnkkel kapcsolatos, és egy kívülálló biztos félreértené, pedig nem volt köztünk soha semmi. Szóval lehet, hogy csak ennyi az egész.
Amikor találkoztatok, nem láttad a leghalványabb jelét sem annak, hogy vonzódnának egymáshoz? Mert ha nem, akkor kár ezen aggódnod, de a legjobb lenne, ha kerek-perec rákérdeznél a párodnál, hogy mi ez az egész. Biztos nem fog örülni, hogy beleolvastál a levelezésébe, de ez az egyetlen módja annak, hogy tisztázd a félreértéseket.
Nekem is van egy legjobb barátom, aki férfi. Ő szokta nekem írni néha, hogy "imádlak" de ez általában válaszreakció vmi kedveskedésemre (pl. a múltkor, amikor le volt értékelve a kedvenc csokija, vettem neki, akkor ezt írta). DE az is tény, hogy nekem volt viszonyom ezzel a férfival, a viszony megszűnése után lettünk igazi barátok.
23N
11:39-es.
"Szoktuk egymásnak írni, hogy szeretlek, hiányzol ilyesmi de nem úgy mint a szerelmesek hanem, mint a barátok."
ez valában hasonló,de a pasi barátaid írnak ilyeneket neked?és mégsem akarnak semmit,nincs semmi a háttérben??
Én is szoktam mondani a fiú barátaimnak, hogy szeretem őket. Ebben nincs semmi. Az emberek szeretik a barátaikat.
Próbáld meg szóba hozni a párod barátnőjét, kb. így.: "Drágám, mi van azzal a lánnyal? Mostanában nem is beszélsz róla." Vagy valami ilyesmi. Próbálj könnyed lenni, és kérdezgesd tovább, hátha valami elárulja. (Idegesség, kitérő válaszok, kerüli a pillantásodat.) Nekem is az van a fejemben, hogy ha vonzódna ahhoz a lányhoz, miért lenne veled? Igaz, vannak pasik, akik szeretnek két (vagy több) vasat tartani a tűzben.
Hidd el,gondolatban milliószor lejátszodtam ma már ezt a jelenetet,de semmilyen szín alatt nem derülhet ki,hogy beleolvastam a leveleibe..Márpedig egyértelmű lenne.
Hamarosan találkoznom kell vele,nem tudom,mitévő legyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!