Jogosan aggódom?

Figyelt kérdés

Páromnak van egy állítólagos "legjobb barátnője" az ország túlsó felében,(a párom onnan költözött hozzám ) .Mikor néha(kb.kéthavonta) hazalátogat a szüleihez, ezzel a "barátnővel" rengeteg időt együtt töltenek.Az a lány tudtommal egyedülálló,akinek rendszerint kudarcba fullad minden kapcsolata pár hónap után.Többször volt vitatéma köztünk emiatt a "barátság" miatt, de párom mindig azzal nyugtat,hogy higgyem el, barátságon kívül nincs semmi köztük , mert ha többnek kellett volna lennie, ott volt az esély, de mégis hozzám költözött,mert velem tervezi a jövőjét.stb.És hogy fogadjam el,hogy ez a lány mindig is megmarad legjobb barátnőjének..

A lényeg: jogosan aggódom,amikor a párom olyanokat ír néha ennek a lánynak,hogy "úgy hiányzol,hogy majd megbolondulok, imádlak", stb? Csak mert nekem is van férfi barátom,de ilyent mégsem 1rnék neki..

2011. nov. 17. 10:37
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
82%
ugyan már, nehogy ezen akadj fenn, hogy kiderül hogy beleolvastál! ne legyél hülye! ez a dolog azért erősen befolyásolhatja az életed alakulását, nehogy már azért söpörd a szőnyeg alá, mert kellemetlen volna bevallani hogy rápillantottál egy nyitva felejtett levelezésre. vedd észre, ez gyerekes dolog volna.
2011. nov. 17. 14:10
 22/39 anonim ***** válasza:
2%

Azt írtad a bevezetődben: "nekem is van férfi barátom".

Kicsit egyoldalúan látod a dolgokat!!

Neked lehet, neki nem?!!

Ráadásul aljas módon beleolvasol más levelezésébe?!!!

Én már kirúgtalak volna.

2011. nov. 17. 14:34
 23/39 anonim ***** válasza:
82%
Utolsó! Nem esik le, hogy nem az a baja, hogy van egy barátnője, hanem amiket írkálnak egymásnak? Olvass...
2011. nov. 17. 14:36
 24/39 anonim ***** válasza:
11:46: Nem sosem akartak ők sem tőlem semmit arról tudnék hidd el. Mindketten szeretik a párjukat ahogy én is a sajátom. (11:39)
2011. nov. 17. 14:53
 25/39 anonim ***** válasza:
63%
Inkább pénz szaga van,így nem kell annyit kiadni albérletre és ott a jobban fizető meló közel.lehet leszóltok a véleményemért,de ilyen férfi-nő barátság,mint amit leír,nincs!Velem is megcsinálták dettó ugyanezt,ugyanezzel a szöveggel,hülyére vettek,ne engedd.nagyon komolyan járj utána és tényleg menj vele "haza",akkor kibukik a dolog,ha több van köztük.
2011. nov. 17. 15:06
 26/39 A kérdező kommentje:

Köszi a z eddigi válaszokat! Legtöbbje hasznos volt számomra.

Mostmár csak azt kell kitalálnom valahogy,hogy hogyan kérhetném tőle számon ezt az egészet anélkül,hogy én legyek a rossz,amiért elolvastam.(tudom , az voltam,de ha bevallom,akkor soha nem kapok választ tőle,hanem csak azt fogom hallani,hogy én bezzeg beleolvastam a leveleibe...)

2011. nov. 17. 16:04
 27/39 zokniszörny ***** válasza:
Én vállalnám a konfliktus kockázatát.
2011. nov. 17. 16:06
 28/39 anonim ***** válasza:
44%

Saját példámból indulok ki (nő vagyok): nekem is volt egy férfi barátom. Sokáig úgy gondoltam, igenis létezik férfi és nő között barátság, miért is ne? Egy férfi baráttal jobb beszélgetni sok mindenről, mint barátnőkkel.

És egyszer hirtelen a férfi haverom elkezdett simogatni, puszilgatni, ezt nem engedtem meg neki, erre "kitört" és azt mondta szemrehányóan, hogy szerelmes belém már jóideje.

Szóval, ebből az esetből kiindulva az a véleményem, férfi és nő között nincs barátság.

2011. nov. 22. 10:54
 29/39 anonim ***** válasza:

Húúú hát én biztosan kiakadnék a helyedben és felhoznám a dolgot. Az első adandó alkalommal, mikor megemlíti a lány nevét, elmondanám, hogy mennyire zavar, hogy újra és újra előjön a dolog. Elmondanám azt is, hogy elhiszem, hogy engem szeret, de attól még a lány próbálhat ellenem beszéélni, csak nem veszi észre, mert elfogult, így szép lassan megmérgezi a kapcsolatunkat, és úgy érzem, hogy holtversenyben állok vele az első helyen.

Itt szerintem tiltakozna a srác, és ilyenkor kell felhozni, hogy ha ártatlan egy egy levél mutassa meg, hátha kiszűröm belőle a csaj rosszindulatát. Ha nincs rosszindulat, meg ilyesmi, akkor nem is kell tiltakoznia a levél megmutatása ellen.

Na meg persze nem is mindet szeretnéd megnézni, mert a magánügyük, csak egyetlen egyet, hogy megnyugodhass.

Aztán kiválaszthatod az amiben az imádlak hiányzol volt, és innen már tőled függ mit csinálsz.

2011. nov. 22. 13:46
 30/39 anonim ***** válasza:
57%

A hozzászólásom nem lesz építő, mert én is ugyanebben a helyzetben vagyok, és fogalmam sincs mit csináljak.

A különbség annyi, hogy én már szóvá tettem, hogy kicsit túl szorosnak látom ezt a barátságot ezzel az egyedülálló lánnyal. A barátom nagyon rossz néven vette, rögtön meg is sértődött, hogy miért beszélek én az ő legjobb barátnője ellen. És nem csal meg, én kellek neki, nincs okom féltékenykedni.

Nagyon kényes ez téma :( Nehezen lehet jól kijönni belőle, mert fordított esetben persze, hogy én se örülnék neki, ha a legjobb barátom ellen beszél a szerelmem. Vagyis nem ellene, csak örülne, ha lazulna a kapcsolat.

Én pont tegnap jutottam odáig, hogy nem bírom tovább ezt a fenenagy szoros barátságot, úgy érzem háttérbe kerültem, és szakítanom kellene. (Nálunk már hónapok óta terítéken van ez a téma.) De nem bírom elhagyni, mert annyira szeretem. Mégis nap mint nap rosszul esik, ha meglátom a legújabb közös képeket...

Az én barátom is olyan, hogy nehezen bírja ha valamit meg akarok szabni neki, főleg ha olyan dologról van szó, amit nagyon szeret, ami évek óta része az életének.

Add ki magadból a fájdalmadat, mondd meg neki, hogy véletlenül megláttad ezt a levelet (azt hagyd ki, hogy aztán a többit is elolvastad :) ) és rosszul esik, hogy más lányt is ennyire tud hiányolni..

Szinte biztos vagyok benne, hogy nem fognak változni a dolog felétek sem.. De ne tartsd magadban, jobban fogod érezni magad, ha elmondod neki.

Ha nem változik semmi, azt kell magadban eldönteni, hogy szereted-e annyira a barátodat, hogy elviseled ezt az erős kötődést a lány felé.. vagy nem tudod lenyelni, és nem akarsz így élni. Persze ezt a döntést hetekbe, hónapokba telik meghozni.

Hány éves vagy egyébként?

2011. nov. 22. 13:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!