Miért a vékonyakra bukik mindenki?
Nem a véknyakra, hanem az átlagos testalkatra buknak. Persze biztos van olyan férfi, aki a húsosabbra bukik én nem tudom ilyet nem ismerek. De akárki akármit mond csak ez a legszebb testforma és szerintem általában a pasik erre buknak:(most hirtelen ez a nő jutott eszembe)
az én ideálom ;) 37 f :
kepfeltoltes.hu/view/111114/V63_SOLVE-SUNDSBO_06_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Egyébként nem ezen kéne gondolkodni, hanem tenni kéne a csinos alakért ha mást nem mozogni.
Sok kövér nő(most nem feltétlenül rád gonolok kérdező), szidja a tényleg csinos nőket és olyan jelzőkkel illetik őket hogy "gebe" és társai közben csak irigyek, akárki akármit mond. Mert azt mondják "rajtunk van mit fogni". Ja a hájt. Nagyon sok csinos nőnek van jó melle, feneke. De mivel ők csinosak, egyesek szemében már egyből gebék.
"Szerintem vékonyakat főleg akkor keres egy férfi, ha "csak szex" kapcsolatot akar."
Szerinted hány vékony nő él komoly kapcsolatban, házasságban?
Jó nagy hülyeséget írtál.
Kedves kérdező, nem mindenki a vékonyakra bukik, vannak férfiak, akik kifejezetten a moletteket szeretik. Ez olyan, mint hogy valakinek a barnák, másnak meg a szőke hajúak tetszenek.
"Párkapcsolatnál már a személyiség is számít."
Miért gondolod, hogy ha minél kövérebb valaki annál több a személyisége?
Szerintem a kérdező a jó alakú ( nem az anorexiás kategória) nőkre gondol.
Nos mindenképpen szebb látványt nyújtanak. Én is voltam irigy és kis puffadék. De tettem ellene. 160cm vagyok és 50 kiló. De várj most mondom a frankót! Lehet fogni rajtam mellett és feneket. Ez utóbbinak 80%-a izom.
És még egy ok, hogy miért szeretik a férfiak a formás nőket: mert marha kevesen vannak manapság.
Tényleg olyan sok funkcionális analfabéta van, akik képtelenek értelmezni, amit írtam.
A kérdező nem adott meg egyéb adatot, így találgattam.
Valószínűleg a kérdező nem vékony, vagy nem látja magát annak. A legnagyobb "húspiac", ahol összemérheti magát más nőkkel, azok a szórakozóhelyek. Feltételezem, hogy a diszkókba nem feleséget keresni mennek a férfiak. (Bár nem kizárt, hogy itt találja meg a párját.) Inkább csak szexet akarnak. Aki csak szexet akar, annak csak a külső számít ebben az esetben. És mivel a vékony lányok esztétikailag szebbek, mint a nem vékonyak vagy formátlanok, ők kelnek el előbb.
Basszus, sehol nem írtam, hogy aki sovány, az nem lehet komoly kapcsolatban vagy házasságban, nem tudom, ezt hogy a francba sikerült beleálmodni a kommentembe.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!