Anya eltiltott a geptol, mert van egy egyeem bioszbol! Hogy magyarazzam el neki, hogy teves a jegy?
Mult heten irta be a dragalatos madnivalo tanarno, szobeli feleletre, mikor nem is hivott ki! Raadasul nem is szoktam beszelgetni, semmi baj nincs velem. Beszeltem a tanarral, es nem fogja kitorolni a jegyemet, "mert csak"..
Anya megnezte neten a jegyeimet, es 1,6-ra allok, hala ennek az egyesnek... Es nem erti meg, hogy nem is csinaltam semmit!
Mit tegyek ilyen esetbe? Nem is az, hogy annyira hianyozna az msnezes, de hazit irni is sokkal egyszerubb gepkozelbe. Telefonrol kicsit nehezkes...
16/L
Ha elolvastatok volna, hogy mit irok, akkor latjatok, hogy TELEFONROL irok!!! Mikozben biciklizek
0 tanulasra nem kell 1-es, de akkor ne szivassa az egesz osztalyt! Meg a kituno tanulok is bukasra allnak bioszbol! Ez mar csak nem az egesz osztaly hibaja!!
Az, hogy mi a fontosabb, pedig el KELL dontenem, mivel a vizsga 4 jegyet fog erni! Tehat ahanyast kapok, annyira fogok kb allni evvegen!
A bioszt meg barmikor ki tudom javitani a masodik felevben
Én nem is akarok ebbe beleszólni, hisz mi is jártunk suliba és nekünk MINDEN tantárgyból villantani kellett, nem lehetett hanyagolni a bioszt vagy a matekot...
De sírva könyörgök, magyarázd el, miért kell a házi íráshoz net (gép v. telefon, nekem mindegy)...
Ma már nem füzetbe írjátok a leckét? Ezért nem tudnak a mai gyerekek vajon helyesen írni, mert egyszerűen nem is írnak?
Fu hat bocsi, hogy gyorsan irok es emiatt neha helyesirasi hibam van.. Kulonben az osztalyban en vagyok a legjobb helyesiro, mindig hibatlanul irok le mindent.
A gep azert kell, mert nincs meg a tavalyi tori fuzetem, na meg tavaly rengeteget hianyoztam betegseg miatt.
"Miert szarok bele az egeszbe? " erre a válasz
"Kulonben igen eleg sz@r tanulo vagyok abbol, ami egy cseppet sem erdekel"
"En meg egesz jol allok a tobbiekhez kepest..."
"nem fogok tanulni, sokkal fontosabb targy is van jelenleg" --> tény hogy van fontosabb tárgy de a többit is ugyanugy kell tanulni főleg ha ilyen sz*rul állsz belőle mert a többiből is ugyanugy meghuzhatnak
"Az, hogy mi a fontosabb, pedig el KELL dontenem, mivel a vizsga 4 jegyet fog erni! Tehat ahanyast kapok, annyira fogok kb allni evvegen!
A bioszt meg barmikor ki tudom javitani a masodik felevben" jó tedd ugy és ne itt hisztizz
"0 tanulasra nem kell 1-es, de akkor ne szivassa az egesz osztalyt! Meg a kituno tanulok is bukasra allnak bioszbol! Ez mar csak nem az egesz osztaly hibaja!!"
na ezt se hiszem
nálunk is voltak olyan tanárok akik imádták az egyeseket osztogatni de ha nem adtunk rá okot nem irta be
ha nem adnátok rá okot nektek se írnák be
röhejes az egész ha annyira rossz lenne az egész osztály ahogy mondod /de csak abból az egy tárgyból rég kibukott volna hogy nem stimmel valami azzal a tanárral
inkább tanulj mielőtt panaszkodsz és akkor nem lesz oka rossz jegyet adni
Kedves kérdező, hamukaláda!
Vedd meg Karinthy: " Lógok a szeren " c könyvét és olvasd el.
Biztos fenn van a neten is. Össze fogod magad pisilni a felismeréstől.
bocsi de ha vissza olvasod amit írtál eddig akkor ott írod ezek...
1. tanulnál inkább mint kiokktatsz mások nem állsz valami jól
más úgyse fog sajnálni magadon kívül
2. hamukaláda<- ilyen szó nincs
3. a felismeréstől nem fogom összepisilni magam max a röhögéstől
4. ha tanulnál akkor biztos vagyok benne hogy nem tiltottak volna el a géptől mert akkor azt mondták volna hogy ez így sikerült
elhiheted nálunk is voltak szívatós tanárok akik miatt igazgatói ügye is volt az osztálynak hozzá teszem /évfolyam szinten 2en ha nem álltak bukásra/ de nagyon készültünk az órájukra hajnalig tanultunk napokon keresztül csak hogy azt a rohadt kettest megkapjuk és ezt értékelte
elhiheted ha készülnél rendesen és látná a tanár hogy akarod akkor nem így bánna veled már ha tényleg így volt
mert ahogy az irásaidból ítélek hát.. nálunk a legalja beszél/viselkedik így
Ma beszeltem az igazgatoval. Azt mondta, hogy nem hiszi el errol a tanarrol, hogy ezt csinalja.
Visszementem hozza az egesz osztallyal es elmondtunk neki mindent.
Azt mondta, hogy elbeszelget vele errol. De a jegyemet nem toroltette ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!