Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anya eltiltott a geptol, mert...

Anya eltiltott a geptol, mert van egy egyeem bioszbol! Hogy magyarazzam el neki, hogy teves a jegy?

Figyelt kérdés

Mult heten irta be a dragalatos madnivalo tanarno, szobeli feleletre, mikor nem is hivott ki! Raadasul nem is szoktam beszelgetni, semmi baj nincs velem. Beszeltem a tanarral, es nem fogja kitorolni a jegyemet, "mert csak"..

Anya megnezte neten a jegyeimet, es 1,6-ra allok, hala ennek az egyesnek... Es nem erti meg, hogy nem is csinaltam semmit!

Mit tegyek ilyen esetbe? Nem is az, hogy annyira hianyozna az msnezes, de hazit irni is sokkal egyszerubb gepkozelbe. Telefonrol kicsit nehezkes...

16/L

2011. nov. 14. 14:38
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:
En meg egesz jol allok a tobbiekhez kepest...
2011. nov. 14. 14:50
 12/44 anonim ***** válasza:
91%
Magyarul szarsz bele az egészbe. Oké, csináld, de akkor ne rinyálj, ha tök jogosan megbüntetnek.
2011. nov. 14. 14:52
 13/44 anonim ***** válasza:
91%
Így jártál, és nem tudsz mit csinálni. Ha az én lányom lennél, én is betiltanám a gépezést, míg nem javítasz.
2011. nov. 14. 14:53
 14/44 A kérdező kommentje:

Miert szarok bele az egeszbe?

Tavaly is ugyan ez volt, akkor se erdekelte az igazgatot. Csak akkor masik biosztanar volt. Nem csodalom, hogy mindegyik palyafutasa csak 1 evig tart. Bezzeg mas tantargyakbol az osztalyatlag 3,5 felett van...

2011. nov. 14. 14:53
 15/44 Antimod ***** válasza:
93%

OK, téves az a jegy. Na és a témazáró? Az is téves? Legalább azért megérdemled.

Ne mondd, tudom, hogy vannak hülye meg sz.r tanárok, akik nem tudnak tanítani, de még fegyelmet tartani se. Ilyenkor be kell s.ggelni a könyvet, hogy legalább 3-mast kapj arra a hülye dolgozatra.

Ez van, később is ilyen igazságtalan lesz az élet.

2011. nov. 14. 14:54
 16/44 anonim ***** válasza:
77%

1,6??? bioszból???minden ott van a könyvben, csak el kéne olvasni. És ha a ló páros újjú patás állat, akkor a tanár nem fogja megkérdezni, milyen uszonya van?

Persze mindig a tanár hibás...gondoltam...

Örülj neki, hogy 16 évesen annyi problémád van az életben,hogy x ideig nem meredhetsz a monitorra....pfff...

2011. nov. 14. 14:55
 17/44 A kérdező kommentje:
A temazarora nem fogok tudni tanulni, mivel vannak fontosabb targyak is, amikbol vizsgazni fogok. Es azokon mulik az evvegi jegyem. Raadasul ebbol 2 erettsegi targy. Osszesen 83 tetelt kell kidolgoznom es megtanulnom januar elejere... Es mult heten adtak oda a teteleket.
2011. nov. 14. 14:55
 18/44 A kérdező kommentje:
Igen kepzeld eleg nagy gond, mert sokkal hamarabb is kesz lehetnek a tetelekkel
2011. nov. 14. 14:56
 19/44 A kérdező kommentje:
Kulonben amit lead abban az 5 percben a fele sincs benne a konyvben
2011. nov. 14. 14:56
 20/44 bánomisén ***** válasza:
100%

14:55

A ló páratlan ujjú patás :-D Amire te gondoltál, az a szarvasmarha.

2011. nov. 14. 14:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!