Anya eltiltott a geptol, mert van egy egyeem bioszbol! Hogy magyarazzam el neki, hogy teves a jegy?
Mult heten irta be a dragalatos madnivalo tanarno, szobeli feleletre, mikor nem is hivott ki! Raadasul nem is szoktam beszelgetni, semmi baj nincs velem. Beszeltem a tanarral, es nem fogja kitorolni a jegyemet, "mert csak"..
Anya megnezte neten a jegyeimet, es 1,6-ra allok, hala ennek az egyesnek... Es nem erti meg, hogy nem is csinaltam semmit!
Mit tegyek ilyen esetbe? Nem is az, hogy annyira hianyozna az msnezes, de hazit irni is sokkal egyszerubb gepkozelbe. Telefonrol kicsit nehezkes...
16/L
Miert szarok bele az egeszbe?
Tavaly is ugyan ez volt, akkor se erdekelte az igazgatot. Csak akkor masik biosztanar volt. Nem csodalom, hogy mindegyik palyafutasa csak 1 evig tart. Bezzeg mas tantargyakbol az osztalyatlag 3,5 felett van...
OK, téves az a jegy. Na és a témazáró? Az is téves? Legalább azért megérdemled.
Ne mondd, tudom, hogy vannak hülye meg sz.r tanárok, akik nem tudnak tanítani, de még fegyelmet tartani se. Ilyenkor be kell s.ggelni a könyvet, hogy legalább 3-mast kapj arra a hülye dolgozatra.
Ez van, később is ilyen igazságtalan lesz az élet.
1,6??? bioszból???minden ott van a könyvben, csak el kéne olvasni. És ha a ló páros újjú patás állat, akkor a tanár nem fogja megkérdezni, milyen uszonya van?
Persze mindig a tanár hibás...gondoltam...
Örülj neki, hogy 16 évesen annyi problémád van az életben,hogy x ideig nem meredhetsz a monitorra....pfff...
14:55
A ló páratlan ujjú patás :-D Amire te gondoltál, az a szarvasmarha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!