Anya eltiltott a geptol, mert van egy egyeem bioszbol! Hogy magyarazzam el neki, hogy teves a jegy?
Mult heten irta be a dragalatos madnivalo tanarno, szobeli feleletre, mikor nem is hivott ki! Raadasul nem is szoktam beszelgetni, semmi baj nincs velem. Beszeltem a tanarral, es nem fogja kitorolni a jegyemet, "mert csak"..
Anya megnezte neten a jegyeimet, es 1,6-ra allok, hala ennek az egyesnek... Es nem erti meg, hogy nem is csinaltam semmit!
Mit tegyek ilyen esetbe? Nem is az, hogy annyira hianyozna az msnezes, de hazit irni is sokkal egyszerubb gepkozelbe. Telefonrol kicsit nehezkes...
16/L
Hidd el kérdező. A munka rosszabb lesz. Ott is lesz főnök, aki magasról tesz arra, hogy a műszakvezető mennyire szemétkedik veled.
Amúgy, ha napi 1, azaz egy tételt kidolgozol, a Könyvtárban, akkor simán meglesz az januárig. Ha meg már ott vagy, gyűjthetsz anyagot a bioszodra!
Hajrá!
Szia!
Nálunk az összes tanár olyan, hogy mondja az anyagot, mi meg írjuk, és mégis mindenki össze tud szedni legalább egy hármast. Pedig gimibe járok, igaz két éves esti képzésre, heti két napot. Mi lesz veled, ha elmész esetleg egyetemre, simán ki fog bukni, ha ugyan felvesznek.
Vedd elő a könyved, tanulj, s jelentkezz önként, hogy felelni szeretnél, ki szeretnéd javítani a jegyedet. Értékelni fogja, ha magadtól tanulsz.
Én is eltiltanálak a géptől, ha a témazáród 1-es lenne...
Az egyetemen nem 2 oldalt kell majd megtanulnod, hanem 2 könyvet egy-egy vizsgára... ideje felkötni a gatyát!
Nincs jelentősége, ha téves jegy sem, mert magad írod, hogy úgysem fogsz erre tanulni. Akkor pedig nem kéne mást várni, mint hogy a szülők bekeményítenek.
Egyébként most is itt irogálás helyett, akár gépről, akár telefonról, ha a tanulással foglalkoznál előbbre haladhatnál a problémáddal.
Csak jót akarnak neked, tudják, nehéz az élet, megkeresni a kenyérre valót, és minél jobban tanulsz, annál több eszélyt adsz magadnak később mikor már melót fogsz keresni.
De nem enged felelni! Le se sz@rja, hogy en mit akarok! Es le is irtam, hogy miert nem fogok tanulni, sokkal fontosabb targy is van jelenleg. Erdekes, hogy pl a kemiatanar ezt meg tudja erteni, es kesobb fogja megiratni a tz-t!
Kulonben hetente 1x (!) van idom szobabiciklizni, azt csinalom epp, ezert van idom ide irni!
Nagy kamu ez az egész ! Nézzétek már,hányszor és milyen sűrűn írogat be kis drága,hogy van Ő akkor eltiltva a géptől ?! Sehogy,csak szerinte szemét a tanár,meg a szülő is,hogy hogyan tehet (állítólag) ilyet.
Most is a gép előtt mered és ékezet nélkül,hibásan gépelgeti a válaszait. Szerintem magyar nyelvtanból is hasonló a helyzet...
Ha hülye vagy, viseld a következményeit. Ilyen jegyekkel ne csodálkozz, ha anyád begorombult. Egy-egy egyes mindenkinél megesik, de azért az egészre tojni... gratulálok.
Nekünk kegyetlen rossz matek tanárunk volt gimiben, mégis megírtuk az érettségit 3-4-esre legaláb. Más tárgyakból 3,5-ös osztályátlag? Nálunk kemény osztályozás mellett is égett a pofánk. xD De sebaj, ha neked jó lesz majd szerencsétlekedni. Remélem legalább valami jó szakmát tanulsz, mert más esélyed nincs.
Egyetemen is mindig vannak olyan tárgyak, amik halálra untatják az embert. A tanárok zöme nálunk leadja az anyagot, közli, hogy vizsgára meglesz az új, hatályos könyv, majd kiderül, h mégse, viszont az órai jegyzet nem használható, mert azóta olyan módosítások voltak a jogszabályokban. Verhetem a fejem a falba, mondhatom én akárkinek, hogy tévedés, hogy nem én tehetek róla... szerinted érdekel az ilyesmi bárkit is? Nem. Leülsz, beseggeled a könyvet, ahogy pár éve is mindenki tette net, és kapaszkodj meg: számítógép nélkül akár.
Talán túléled az eltiltást, és rájössz, hogy hol rontottad el az életed.
Mellesleg lehetsz a többi tárgyból ötös, ha ebből nem mész át az osztályozóvizsgán se, akkor ismételhetsz évet. Ha akkor se megy, akkor hiába tudnád letenni az érettségit, nem lesz rá lehetőséged. És te leszel a 30 éves hülye a padban, akinek az összes képessége a facebookozás, ami 15 éve halál ciki addigra.
hogy mit tegyél a háziírással. Nos anyukádnak bizonyára semmi gondja nem lesz azzal, hogy a szeme előtt lemented a gépre vagy kinyomtatod a szükséges anyagokat, aztán csendben elvonulsz megtanulni. Mert ugye neked csak ezért hiányzik a net. :P
Kérdező, le se szarja a tanár, hogy te mit akarsz? Persze, hogy nem, hiszen te azt akarod, hogy minden tanulás nélkül adjon neked jó jegyet, miközben te le sem szarod a tantárgyát.
Nem értem, milyen jogon reklamálsz? A te dolgod a tanulás, nem az, hogy mérlegeld, mi a fontos tantárgy, mi nem, mert akkor egy számodra érdektelenből fognak meghúzni és még meg is érdemled.
Mi viszont nem érdemeljük, hogy a te hanyag, nemtörődöm, hányaveti hozzáállásod miatt itt töltsük veled az időt. Kapd össze magad és állj neki tanulni, vagy ne panaszkodj.
háháhá tényleg, hogy tudsz gépezni, hogyha el vagy tiltva? :D
kis hülye csitri, ki is jelented, hogy nem fogsz tanulni bioszból, meg a tanár a hülye, meg neked a szobabicikli meg a mindenféle egyéb fontosabb! pedig jobb, ha megtanulod azt a biológiát, nagy szívás lesz, mikor a pasid azt fogja mondani: "ha ebben a pózban csinálom, tuti nem leszel terhes", aztán majd jössz ide feltenni a kérdéseket, hogy akkor hogy lettél mégis az...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!