Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért bolondul meg minden...

Miért bolondul meg minden férfi ha a párja terhes és el van tiltva a szextől? Miért nézik olyankor az asszonyt "lábtörlőnek"? Miért mennek egyből félre?

Figyelt kérdés

1 hónapja feküdtem a kórházban visszatartáson,32 hetesen mert megindult a szülés..De sikerült megállítani így 4 nap múlva hazaengedtek,Viszont a méhszájam nyitva van és összeszedtem bent egy kis gombás fertőzést így azóta a szex letiltva..Mondtam neki hogy hát megoldjuk másképp,de neki az úgy nem jó..

Ma még kért hogy lépjek be a közösségi portáljára és keressek meg egy levelet amiben egy telefonszám van mert az kell neki..közben találtam egy levelet amiben egy másik nővel beszélte meg hogy hol fognak találkozni és hol fognak szexelni,ha én hazajövök a kórházból.De a párom volt az aki leginkább erősködött.Viszont a csajnak is van élettársa.Sokat találkoznak mer egy éjjel nappali boltban dolgozik a csaj és a párom oda jár magának kaját venni ha melózik...Számon kértem de tagad mindet..Miért nem vészi észre hogy én nem azért nem szexelek vele mert nem akarok,hanem hogy a picivel minden rendben legyen....

És ráadásul a 2. babánkat várjuk,3 éves a lányunk,37 hetes vagyok..

Mit tegyek?Ezek után nem tudok úgy viselkedni mintha semmi nem történt volt..Csak a 2 gyerekért maradjak együtt vele?

De akkor nekem milyen életem lesz így?

2011. nov. 14. 13:14
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
100%

nagyon sajnálom :(((

átgondoltam mit tennék a helyedben. bár nem egyszerű :(

először is kiköltöztetném a kanapéra, és lemondanám az esküvőt. és így élnék vele pár hétig... én is veszélyeztetett terhes voltam, aztán a szülés, gyermekágyas időszak, mikor visszaalakul a tested, fáj a seb és ugye ott van egy picurka akivel nem csak megismerkedni kell de el is kell látni, 1 órán keresztül szoptatni ami eleinte baromra fáj, majd büfiztetés ami 20-30 perc járkálással telik és van 1,5 órád, hogy kipihend magad... én így tuti nem bírnék költözködni, új életet kialakítani. nagyon nehéz ez a terhesség végén :(

de ugyanakkor meg muszáj lenne nyugodt körülmények között élned, hogy csak magaddal és a 2 gyerkőccel tudj foglalkozni. én várnék 1-2 hónapot míg ezek amit leírtam helyreálljanak és aztán költöznék. addig persze sok minden történhet...

sok erőt kívánok Neked!

2011. nov. 15. 01:41
 52/57 anonim ***** válasza:
27%

Nem értem a lepontozást. Most mindenkinek azt kellett volna írnia hogy egy szemét a párod. De ahogy írtad, nem egy velejéig romlott ember.

Az egyik rokonom nehezen viselte a felesége terhességeit, volt hogy egy másik nővel élt hónapokig (az egyik terhesség alatt). Aztán a gyerekek elkezdtek nőni, és úgy az apuka feje lágya is. Nemrég összeházasodtak, és nagyon boldogok!! Nem mellesleg együtt nevelik a gyerekeiket.

2011. nov. 15. 12:59
 53/57 anonim ***** válasza:
100%
Hát köszi, kedves legutolsó, én ebből nem kérnék!!!...........
2011. nov. 15. 16:14
 54/57 A kérdező kommentje:

Én mindenkit felpontozta..

de veled akkor sem értek egyet és ahogy látom nem csak én.

És szerintem ha ezt mi nők csinálnánk meg veletek akkor már egyből k***ák lennénk meg rossza nyák..nektek viszont ezt el lehet nézni..

Én ugyanúgy kívánom a szexet mint ahogy ő,csak nekem az a legfontosabb hogy ne legyen koraszülött a babám és semmilyen fertőzést ne kapjon el.Ha nekem van akaraterőm hogy megálljam akkor talán elvárhatom tőle is hogy legyen....Ezt neki is be kellene látni,ha már annyira szeret minket és a születendő gyerekét...

2011. nov. 16. 14:24
 55/57 anonim ***** válasza:
100%

nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy :(

igenis vannak olyan férfiak, akik sosem tennék ezt meg! szerintem amint kiheverted a szülést, lépj le és keress másikat. a gyerekek érdekében is, mert nekik sem érdekük, hogy azt lássák, hogy egy házasságnak ilyennek kell lennie. fogsz másik férfit találni, ne aggódj!

2011. nov. 16. 23:02
 56/57 anonim ***** válasza:
9%
-
2012. febr. 18. 22:23
 57/57 anonim ***** válasza:
hogy vegzodott a kapcsolatotok?
2012. okt. 7. 11:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!