Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért bolondul meg minden...

Miért bolondul meg minden férfi ha a párja terhes és el van tiltva a szextől? Miért nézik olyankor az asszonyt "lábtörlőnek"? Miért mennek egyből félre?

Figyelt kérdés

1 hónapja feküdtem a kórházban visszatartáson,32 hetesen mert megindult a szülés..De sikerült megállítani így 4 nap múlva hazaengedtek,Viszont a méhszájam nyitva van és összeszedtem bent egy kis gombás fertőzést így azóta a szex letiltva..Mondtam neki hogy hát megoldjuk másképp,de neki az úgy nem jó..

Ma még kért hogy lépjek be a közösségi portáljára és keressek meg egy levelet amiben egy telefonszám van mert az kell neki..közben találtam egy levelet amiben egy másik nővel beszélte meg hogy hol fognak találkozni és hol fognak szexelni,ha én hazajövök a kórházból.De a párom volt az aki leginkább erősködött.Viszont a csajnak is van élettársa.Sokat találkoznak mer egy éjjel nappali boltban dolgozik a csaj és a párom oda jár magának kaját venni ha melózik...Számon kértem de tagad mindet..Miért nem vészi észre hogy én nem azért nem szexelek vele mert nem akarok,hanem hogy a picivel minden rendben legyen....

És ráadásul a 2. babánkat várjuk,3 éves a lányunk,37 hetes vagyok..

Mit tegyek?Ezek után nem tudok úgy viselkedni mintha semmi nem történt volt..Csak a 2 gyerekért maradjak együtt vele?

De akkor nekem milyen életem lesz így?

2011. nov. 14. 13:14
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
26%
Nagyon nagyon nehéz helyzet! Én magamból indulok ki.. Megértelek, de mérlegelj! A párod tényleg nagy hibát követett el, de beszéljétek meg, hogy Neki mit jelentett ez a dolog? Tényleg csak a szex hiányától ment félre, vagy esetleg érzelmek is vannak a másik nő irányába? Bár megjegyzem, ez abszolút nem mentség arra amit tett, de azért van különbség a kettő között! Kérd meg, hogy legyen őszinte, és akkor esetleg kezdhettek tiszta lappal! Én elítélem a párod, de ha egyébként szeretitek egymást, és minden jól működik közöttetek, akkor szerintem ne boríts mindent! Az más kérdés, hogy mennyire tudsz megbízni majd benne, de először adj magatoknak esélyt, és majd meglátod! Ha valóban úgy látod, hogy Te így nem tudsz élni, vagy esetleg továbbra is félremegy, akkor hagyd el!! Egyetlen esély mindenkinek jár, aztán ha nem tud/akar vele élni, akkor léphetsz! De gondolj a gyermekeidre, Nekik az Édesapjuk! Bár nem tudom mennyire apás a nagy gyerkőc, milyen a kapcsolatuk, egyáltalán milyen apa a párod..
2011. nov. 14. 14:35
 22/57 anonim ***** válasza:
86%

Az IQ kiütközött az érzékeny férfi válaszadón, így az ő válaszaira már abszolúte nem vagyok kíváncsi, kizárólag az inteligens emberekére.

Még jó hogy nem dicséretet várnak az ilyenek...

2011. nov. 14. 14:35
 23/57 A kérdező kommentje:
Én is gondolkodtam azon,hogy maradunk egy háztartásban a gyerekek miatt,viszont mindegyikőnk megy amerre akar..De akkor meg tudom jól hogy mi lesz..Egy darabig játssza majd a bájos családapa szerepet mert most bizonyítania kell szerinte,,aztán megint jön egy flört én meg itthon vagyok a 2 gyerekkel és esélyem sincs szórakozni járni vagy netán nekem is keresni valakit!!Meg én el sem tudom képzelni,hogy meg tudnám tenni...
2011. nov. 14. 14:36
 24/57 anonim ***** válasza:
12%
A "Nem. Nem kerdezheted meg."-bol hogyan szurted le, hogy nem vagyok "intelligens"? (2-llel!)
2011. nov. 14. 14:39
 25/57 anonim ***** válasza:
30%

Azt elfelejtettem mondani, hogy a mai világban rohadt nehéz egyedülálló anyának lenni, hacsak nem vagy valami felsővezető egy multinál..

A párkeresésről nem is beszélve!

Persze, nem azt mondom, hogy a pénz miatt maradj Vele, de legalább próbáljátok meg, de csak akkor ha még akarod egyáltalán! Bár a kommentekből nem így tűnik..

Ja, ebben a helyzetben Én nem mennék hozzá!!!!!

2011. nov. 14. 14:40
 26/57 A kérdező kommentje:

Semmi más probléma nincs a kapcsolatunkban és ez volt az első hogy félrelépett,vagyis hát amit én tudok..

A kislányunk nagyon apás..Napközben 3x 4x is felhívjuk mert beszélni akar vele,Ha itthon van apa akkor vele hajlandó enni,csak az ő innivalója a jó,vele alszik.Éjjel őt hívja ha felébred..Mikor kórházban voltam akkor csak apa volt neki és tudja hogy nekem nemsokára mennem kell így csak apa marad megint,így még jobban ragaszkodik hozzá..Tudja,hogy anya most nem tudja úgy nyúzni,mint ahogy apa..Anya nem tud vele annyit szaladgálni mint apa és ezért még nagyobb szüksége van rá..

De valahogy nincs gusztusom nekem ezek után ugyanúgy melléfeküdni,mondani neki hogy szeretlek.Most csak undort érzek iránta...Már félek az estétől hogy hazajön..Hozzámér...Nem tudok vele ugyanúgy lenni,mikor tudom hogy mással volt...Még akkor is ha nem volt érzelem csak szex..

Furcsa volt nekem már,mert a csaj minden reggel és este ítr neki,hogy jó reggelt,meg szép álmokat,de nem nagyon foglalkoztam vele mert hát miért ne lehetne csaj haverja.Aztán csütörtökön bementünk abba a boltba,bemutatta neki a lányunkat és ott volt a legfurcsább,mert zavarban volt,mindent levert,nem tudta a lányom kabátján felhúzni a cipzárt.Előtte vettünk fornettit,lerakta a pultra és azt is ki akarta fizetni..Még kint meg is jegyeztem neki,hogy mi van édes,csaj nem az egyik a csajod és zavarba vagy előtte hogy itt az asszony veled??

Aszonta hogy hülye vagyok...

2011. nov. 14. 14:46
 27/57 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez egyre gázabb..
2011. nov. 14. 14:51
 28/57 A kérdező kommentje:

Épp ez az hogy nem tudom hogy mit tegyek..

Ha az én életemet nézném,akkor pakolnék és mennék.De ha a gyerekeimét,akkor pedig maradnom kell..mert nekik családra van szükségük,nem csak anyára meg egy idegen férfira aki nem helyettesítheti apát,már ha lenne a közeljövőben...

Ráadásul bármikor érkezhet a kistesó,ami biztos hogy kicsit a nagylányt meg fogja viselni,főleg hogy jövő7en kezdené az óvodát...De már voltunk bent pár napot és már szerzett barátokat is,aranyos az óvónénije is..Szeret menni...

Nagyon sok érv szól amellett hogy maradjak,viszont ahhoz hogy én vele ugyanúgy éljek és viselkedjek mint előtte azt nem tudom megtenni....Undorodok tőle..Ráz a hideg ha rá gondolok,hogy este mellém fekszik...

2011. nov. 14. 14:52
 29/57 A kérdező kommentje:

Kedves ma 14:51-kor válaszoló!

Épp ezért gyötröm magam reggel óta hogy mit tegyek...

nem egy egyszerű dolog..Soha nem gondoltam volna hogy egyszer ezen kell gyötörnöm magam,hogy vagy én élek,vagy a gyerekeimet nézem és én gyötrődöm...

2011. nov. 14. 14:54
 30/57 anonim ***** válasza:
86%

Ezzel többet ártasz a gyerekednek. Olvastam, hogy elvált szülők gyereke vagy. Nos, amin átestél megfelelő inteligenciával elkerülhető. Mert attól még hogy nem vagytok egy pár, ő(ket) szeretitek.

Én egy olyan házasságba születtem, ami a te terved: szépen kussban éltek együtt este ki erre- ki arra megy.

Négy komoly, együttélős kapcsolatom ment tönkre, mert ugyanúgy behúnytam a szemem mint anyám, és akaratlan olyan fütyiket választottam mint az apám.

Nem fogjátok tudni eltitkolni a hazugságotokat. A gyerek mindent hall és lát.

Szerintem Te sem akarod, hogy a kislányod és a pocaklakód ebben nőjön fel!

2011. nov. 14. 14:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!