Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért bolondul meg minden...

Miért bolondul meg minden férfi ha a párja terhes és el van tiltva a szextől? Miért nézik olyankor az asszonyt "lábtörlőnek"? Miért mennek egyből félre?

Figyelt kérdés

1 hónapja feküdtem a kórházban visszatartáson,32 hetesen mert megindult a szülés..De sikerült megállítani így 4 nap múlva hazaengedtek,Viszont a méhszájam nyitva van és összeszedtem bent egy kis gombás fertőzést így azóta a szex letiltva..Mondtam neki hogy hát megoldjuk másképp,de neki az úgy nem jó..

Ma még kért hogy lépjek be a közösségi portáljára és keressek meg egy levelet amiben egy telefonszám van mert az kell neki..közben találtam egy levelet amiben egy másik nővel beszélte meg hogy hol fognak találkozni és hol fognak szexelni,ha én hazajövök a kórházból.De a párom volt az aki leginkább erősködött.Viszont a csajnak is van élettársa.Sokat találkoznak mer egy éjjel nappali boltban dolgozik a csaj és a párom oda jár magának kaját venni ha melózik...Számon kértem de tagad mindet..Miért nem vészi észre hogy én nem azért nem szexelek vele mert nem akarok,hanem hogy a picivel minden rendben legyen....

És ráadásul a 2. babánkat várjuk,3 éves a lányunk,37 hetes vagyok..

Mit tegyek?Ezek után nem tudok úgy viselkedni mintha semmi nem történt volt..Csak a 2 gyerekért maradjak együtt vele?

De akkor nekem milyen életem lesz így?

2011. nov. 14. 13:14
1 2 3 4 5 6
 31/57 A kérdező kommentje:

ma 14:54-nek!

nem ez a tervem..Azt írtam hogy gondolkodtam ezen is..de nem hiszem hogy én ezt meg tudnám tenni..

Viszont neki meg nyílt utat adok hogy félre menjen....

Ez így nem lesz jó...

2011. nov. 14. 14:56
 32/57 anonim ***** válasza:
86%

Teljesen érthető, hogy undorodsz Tőle!! Ezért is írtam, hogy próbáljátok meg, de ha Te úgy érzed továbbra is, hogy így Neked nem megy, akkor hagyd el! De ne rögtön, és ne indulatból, mert lehet később megbánnád! Ha el akarod hagyni, akkor az egy jól átgondolt lépés legyen! Legyen egy "B" terved erre az esetre, mert nem lehet csak úgy ripsz-ropsz továbbállni! Ha nem lennének gyerekek, akkor azt mondanám, hogy azonnal rúgd ki, de mivel vannak, így át kell gondolni, főleg, hogy nagyon apás a lányotok, és, hogy egyébként minden oké! Azt lehet tudni, hogy szokott e bántani? Fizikailag/lelkileg, egyáltalán hogy viselkedik veled? Szeretget, megölel, megcsókol? Vagy hideg, mint a jégcsap?

Mondjuk amit az előbb a boltbeli viselkedéséről írtál, az elég kétértelmű: Nekem kicsit olyan volt, mintha lennének valamiféle érzelmek is a csaj irányába, de lehet, hogy csak azért volt zavarban, mert egy légtérben volt a párja, és a szeretője!

2011. nov. 14. 15:00
 33/57 anonim ***** válasza:
100%

30-as vagyok.

Nekem is van egy kislányom, az utolsó ilyen kapcsolatból. Ekkor döbbentem rá, hogy a szüleim életét élem újra.

Fél év pszihiáterhezjárás után tettem magam rendbe.

Találtam egy olyan férfit, aki elfogadott a másfél éves kislányommal együtt.

Terhes lettem tőle a nászéjszakán. Ikrekkel, veszélyeztetett terhes lettem. Furcsa módon eszébe sem jutott megcsalni, pedig egész terhességem alatt ez volt a mániám!

Ha késett öt percet, azt én szenvedélyes búcsúcsóknak számoltam, pedig csak a bolta ugrott be hazafelé jövet. Szerencsére sikerült tudatosítanom magamban, hogy ez az egész csak a hülye fantáziám miatt van. De nem csalt meg, pedig egy extradundi házisárkány várta otthon.

Te is megtalálod. Ha nem most, majd később!

2011. nov. 14. 15:08
 34/57 anonim ***** válasza:
100%
Úgy sérülnek legkevésbé a gyerekek, ha majd különváltok. Attól még ő az apjuk marad! És maradj jóban vele, ne legyen háború köztetek! Abban egyetértek, hogy ezt a lépést még korai megtenni, de talán lassan építgetheted a külön életedet...
2011. nov. 14. 15:09
 35/57 anonim ***** válasza:
100%

Nem minden férfi ilyen azt szögezzük le. Az, hogy te egy ilyen sz@rt fogtál ki az nem az összes férfi hibája.

Ha nem akarod, hogy beléd törölje a lábacskáját akkor engedd oda a nőnek végleg. Ne aggódj, neki se fog kelleni...

2011. nov. 14. 15:10
 36/57 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd el. Becsüld magad többre: ne légy egy senkiházi, agyatlan bunkójóska lába kapcája egész életedre. Ez nem férfi, csak kan. Milyen mentalitással nevelné a gyerekeket is? Egyáltalán: van egy ilyennek..mentalitása?!! Kétlem.
2011. nov. 14. 15:13
 37/57 A kérdező kommentje:

Nagyon jó a kapcsolatunk ezért is nem gondoltam volna hogy megtenné valaha is hogy megcsal..Nagyon bújós amúgy.Nem változott meg semmi sem,mert ugyanúgy bújik,ugyanúgy mondja hogy szeretlek,ugyanúgy siet haza a munkából,napközben többször felhív.Amig szigorúan feküdnöm kellett a kórház után,itthon,ő volt egyben a háziasszony is..Megfőzött.kimosott,takarított és a kislányt is ellátta..

Egyetlen kifogása az volt hogy úgy hogy nekem nem tud örömet szerezni úgy neki nem jó a szex..De mondtam neki,hogy nekem most az nem fontos hogy élvezzem,csak a babával legyen minden rendben,aztán ha lejár a gyermekágyas időszak akkor bepótoljuk...De nem akarom,hogy emiatt ő rosszul érezze magát,mert tudom,hogy neki fontos a szex..De nem akarta másképp.Inkább máshoz ment..

Ahogy olvastam a levelet.azt írta a csajnak hogy ő már rég említette neki,hogy akar tőle valamit..Meg hogy nem csak a terhességem idejére kell neki valami,mert jó a más,és van egy plusz töltőpatronja..egyszerűen olyan mintha ezt nem is ő írta volta....

Aztán erősködött a csajnak hogy keressen valami helyet,raktárat vagy tárolót..Utána már a csaj is írta hogy kell mindenképp egy helyet találniuk ahol megoldják,de csak ha a párom is komolyan gondolja,,ő meg vissza írta hogy már nagyon várja...

Undorító!!

Azt mondja hogy egy hibája van hogy visszaírt a csajnak és bátorította,de nem történ meg,mert közben eszébe jutott hogy mi itt vagyunk neki és mi fontosabbak vagyunk!

Meg nem volt rá alkalmuk sem.

Kérdeztem hogy ha lett volna rá alkalom akkor megtette volna..Azt mondta hogy lehet,de biztos eszébe jutottunk volna és inkább mégsem..

De lehet hogy ezt csak azért mondja hogy mentse a menthetőt..

De mégis gusztustalan,hogy megtette..Még ha tudom is hogy engem szeret..Az esküvőt is ő erőltette.Már gyűrűket is megvettük...

2011. nov. 14. 15:16
 38/57 anonim ***** válasza:
100%
"Egyetlen kifogása az volt hogy úgy hogy nekem nem tud örömet szerezni úgy neki nem jó a szex" - próbálod mentegetni őt. Ha így lett volna,vagy csak ennyi, akkor nem írogat másnak... kifogások... Azért sajnálni nem fogom őt.
2011. nov. 14. 15:21
 39/57 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj bele, ha a házasságod ezen (korai) szakaszában ez van, később mi lesz...
2011. nov. 14. 15:23
 40/57 anonim ***** válasza:
73%
Szóval azért nem ment bele veled semmibe, mert neked az nem jó mivel nem tudsz kielégülni. De gondolom az, hogy félrekefél az jó neked. Logikus.
2011. nov. 14. 15:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!