Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért bolondul meg minden...

Miért bolondul meg minden férfi ha a párja terhes és el van tiltva a szextől? Miért nézik olyankor az asszonyt "lábtörlőnek"? Miért mennek egyből félre?

Figyelt kérdés

1 hónapja feküdtem a kórházban visszatartáson,32 hetesen mert megindult a szülés..De sikerült megállítani így 4 nap múlva hazaengedtek,Viszont a méhszájam nyitva van és összeszedtem bent egy kis gombás fertőzést így azóta a szex letiltva..Mondtam neki hogy hát megoldjuk másképp,de neki az úgy nem jó..

Ma még kért hogy lépjek be a közösségi portáljára és keressek meg egy levelet amiben egy telefonszám van mert az kell neki..közben találtam egy levelet amiben egy másik nővel beszélte meg hogy hol fognak találkozni és hol fognak szexelni,ha én hazajövök a kórházból.De a párom volt az aki leginkább erősködött.Viszont a csajnak is van élettársa.Sokat találkoznak mer egy éjjel nappali boltban dolgozik a csaj és a párom oda jár magának kaját venni ha melózik...Számon kértem de tagad mindet..Miért nem vészi észre hogy én nem azért nem szexelek vele mert nem akarok,hanem hogy a picivel minden rendben legyen....

És ráadásul a 2. babánkat várjuk,3 éves a lányunk,37 hetes vagyok..

Mit tegyek?Ezek után nem tudok úgy viselkedni mintha semmi nem történt volt..Csak a 2 gyerekért maradjak együtt vele?

De akkor nekem milyen életem lesz így?

2011. nov. 14. 13:14
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
9%

En pasi vagyok es en is felrementem a terhesseg alatt.

Ha gondolod beszelhetunk rola. A gond csak az, hogyha elmondom az igazamat, akkor a sarga foldig pontoznak...

2011. nov. 14. 13:43
 12/57 anonim ***** válasza:
100%
A gyerekenek nem kell "mindent" megadni, egy boldog csaladi elet az minden nekik. 20 napod van meg, hogy ne szurd eletedet es a gyerekeket sem. A penz majd elintezodik, dehogy ilyen helyzetben nem elnek, az is biztos.
2011. nov. 14. 13:55
 13/57 anonim ***** válasza:
8%
én is ezt csináltam mert a szex nekünk alapszükséglet. de ettől még a nejemért bármit megtennék öt szeretem. más nőt nem nézek semmibe csak arra kellett. azótaa is jól megvagyunk bocsass meg neki teged szeret
2011. nov. 14. 13:56
 14/57 anonim ***** válasza:
96%
Kíváncsi lennék, az itt kommentáló félrement férfiak hogyan reagálnának, ha valamilyen betegség, vagy hosszabb távol tartózkodás alatt a feleségük más ...-át szorongatná, mert az "létszükséglet"?
2011. nov. 14. 13:58
 15/57 anonim ***** válasza:
65%

Nem alapszükséglet, jó kis takaró! Sokan bizonyítják sajnos, hogy a férfiak meg tudnak élni szex nélkül, pusztán akarat, lehetőségek kérdése. Hát jól kifogtad, szertni nem szeret, legfeljebb elvan veled, van biztos háttér, gyerek. 2 gyerekkl kis eséllyel találsz új társat, a gyerekeknek meg az már nem lesz az apja... De hát ez sem. Én nem mernék lépni, gondold át, hol fogsz dolgozni 2 gyerek mellett, van-e segítség (nagyszülők, testvér), nem leszel-e depressziós, mert úgy nem lehet gyereket nevelni. Én maradnék, de szintén nyitott szemmel járnék, és nem haboznák ha akadna valaki.

Nem csak a férfiakkal van gond, a fogadó oldal is létezik. Ha az a kis bolti cafka nem ágyba bújik vele, hanem a javaslatra pofán csapja a kedves "apát", és mindenki így tenne, nem lennének ilyen gondok.

2011. nov. 14. 14:04
 16/57 anonim ***** válasza:
8%

"Kíváncsi lennék, az itt kommentáló félrement férfiak hogyan reagálnának, ha valamilyen betegség, vagy hosszabb távol tartózkodás alatt a feleségük más ...-át szorongatná, mert az "létszükséglet"?"

En meg arra lennek kivancsi, hogy honnan veszed a batorsagot, hogy mas felett palcat torjel, amikor meg felinformaciokkal SEM rendelkezel...

2011. nov. 14. 14:09
 17/57 anonim ***** válasza:
100%

Nővérke! Tizenhatoskának egy nyugtatót gyorsan! Félreértett egy hozzászólást és dührohamot kapott! :D

Megkérdezhetem miből érzed úgy, hogy pálcát tört feletted? Leírta, hogy mire lenne kíváncsi. :)

2011. nov. 14. 14:16
 18/57 anonim ***** válasza:
0%
Nem. Nem kerdezheted meg.
2011. nov. 14. 14:27
 19/57 A kérdező kommentje:

Én pont ezt mondtam a páromnak,(főleg hogy a csaj 7 évvel idősebb nála)hogy a csaj helyében ennyi idős létére azt kellett volna mondani hogy kisgyerek húzzál haza a családodhoz..Főleg hogy neki is van élettársa..

tudom hogy fiatalok vagyunk és nehezen törődött bele 3 éve hogy apa lesz és vége a bulizásnak meg a csajozásnak,de azt hittem hogy ez a 3 év alatt megváltozott...2 hónapja voltunk együtt mikor teherbe estem a lányommal,fog.gátló mellett!!Most viszont a kistesót tudatosan terveztük..de ő miért akarta hogyha most meg tönkre vágja a családot?!

Ez a szex dolog is ugyanolyan mint az alkoholról vagy a cigiről való leszokás..Akaraterő kell és akkor meg lehet állni!!!!!

Amúgy meg meglehet azt másképp is oldani,nem kell épp "d**ni"..De még ha ezt is megvoltam volna tőle akkor talán másképp lenne,de én megtettem mindet,,ő nem kért belőle...Most meg bizonygatja hogy csak én kellek neki,engem szeret,nem volt a csajjal semmi,tudja hogy hülye volt,de kér még egy esélyt....Nekem meg tele van a tököm a még egy eséllyel....Mire adjak,hogy még egyszer megtegye?

Kutyából nem lesz szalonna!!

2011. nov. 14. 14:31
 20/57 anonim ***** válasza:
100%

Hihetetlen számomra, hogy levelet kerestet veled, azon a portálon ahol a kalandjait fixálja le! Ha nem tagadta volna le, akkor azt hinném, direkt csinálta, hogy szakíts vele! De nem! Még ennyire sem veszi a fáradságot, hogy eltitkkolja rendesen! Tudod mit? szerintem azért, mert tudja, hogy úgyis vele maradsz, ha féltene, hogy ott hagyod akkor okosabban csinálja!

Meg, hogy elvárja, a terhesség alatt, hogy kockáztass MIATTA, mer' neki másképp nem jó??? HÁT MI A TÖKÖM EZ? Agyam eldobom! Gondolj csak bele, ha ne adj Isten komolyabb bajod lesz a későbbiekben akkor sem lesz tekintettel rád !

Gyerekekről: Annál rosszabb nem történhet, hogy a férjeddel maradsz, és boldogtalan leszel, ennél rosszabb ilyen esetben NINCS! Én olyan családban nőttem fel, ahol marhára nem szerették egymást a szüleim, komolyan örültem volna, ha nincsenek együtt... Ha vele maradsz a lehetőséget is elveszed a, hogy találj egy normális férfit, aki megérdemel, és a gyerekek elől azt, hogy szerető környezetben nőjenek fel!

2011. nov. 14. 14:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!