Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 18 eves lany vagyok es belesze...

18 eves lany vagyok es beleszerettem egy nallamnal 15 evvel idosebb ferfiba es nem akarok massal elni csakis vele, de szuleim ha megtudjak h egyutt vagyunk biztos eltiltanak tolle. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2011. nov. 13. 21:15
1 2
 11/12 zkriszti3 ***** válasza:
Nagyon nem értek hozzá,de magyar a billentyűzete? 18 éves a lányom és ha ilyen helyzetben lenne megkérdezném mennyire szeretik egymást,családot terveznek-e tiszteli-e a férfi a lányom,meg ilyenek.Nem lennék ellene,ha a lányom boldog.
2011. nov. 14. 12:35
 12/12 anonim ***** válasza:
Hát remélem, nem egy apuka. Ha nem, ne kapkodd el azt az együttélést. Járj vele, ismerd meg, gondolkozz el azon, mennyi gond adódik a korkülönbségből(biztos nem akar veled diszkóba menni, 30 év múlva nő a gond). Nagy az esélye, hogy 2 év múlva már egyáltalán nem vele akarsz élni...Amúgy meg 18 éves vagy, ebbe a szüleid nem szólhatnak bele, bár elgondolkodhatnál azon amit mondanak, mert valószínű, hogy ők jót akarnak neked.
2011. nov. 14. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!