Ha apám feleségül veszi a 21 éves barátnőjét, akkor ő lesz a mostoha anyám? 17/L
Figyelt kérdés
:D Érdekes lesz.2011. nov. 12. 22:47
11/26 anonim válasza:
:(
De már majdnem felnőtt vagy, tehát nem kell őt így hívnod.
Ha pl. 12 éves lennél, akkor igen, az lenne, de így nem.
12/26 anonim válasza:
Ha nálad fiatalabb lenne, akkor is azt mondanánk rá, hogy mostohaanya/nevelőanya, mert ez így van a köztudatban. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy törvényben elő van írva, hogy anyának kell hívnod. Szerintem fellendítik a családi életet ezek az extrém szituációk. Nekem a bátyám egyidős az anyukámmal, mert én apukám 2. házasságából születtem, tehát ez azt jelenti, hogy a bátyám az apám is lehetne lazán:D Azért ezzel sem volt egyszerű megbirkóznia a családnak. De nyilván a (fél)testvéreim nem anyának hívták a velük egy korosztályba tartozó "mostohaanyjukat".
13/26 A kérdező kommentje:
Én is csak viccből hívom anyának, ha piszkálni akarom. :)
2011. nov. 12. 23:16
14/26 anonim válasza:
Igen, de örülök, hogy jóban vagytok és boldog édesapád is, a leendő mostohaanyád is, és te is :)
15/26 anonim válasza:
Apád tud valamit... Nagy nőcsábász lehet az öreg:P
16/26 anonim válasza:
Nálunk hasonló a helyzet, csak fordítva. A férjem 20 évesen lett apa, én 10 évvel vagyok fiatalabb nála. A lánya pedig nálam 10 évvel.
Ő az esküvőn jött oda hozzám nagy somolyogva, hogy most már akkor szólíthat anyunak?
Ő is szokott ezzel piszkálni, főleg nyilvános helyeken szeret utánam ordítani, hogy "anyuuuu", ha épp nem vagyunk jóban, olyankor "nagyi" vagyok.
Viccből teszi, alapvetően jól kijövünk és a vér szerinti anyja is köszöni, jól van.
17/26 anonim válasza:
A helyedben örülnék neki!
Apád hozhatott volna haza, egy vén boszorkát is, aki szívná a véredet egész nap és kiszekírozna a világból.
Inkább legyél büszke az édesapádra!
20/26 A kérdező kommentje:
46 éves. :)
2011. nov. 13. 11:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!