Honnan lehet tudni hogy egy férfi szeret téged?
Figyelt kérdés
jelek?2011. nov. 12. 18:46
21/23 anonim válasza:
19:35
ha szomorú, ha nem, ez így van. vitatkozhattok velem egész éjszaka, én akkor is jobban tudom
22/23 anonim válasza:
Én is csak azt tudom mondani, hogy ezt érzed. Ha felmerül valakiben a kétség, hogy szereti-e vajon a másik igazán, akkor ott nem kerek valami a másik érzésit illetően, az tuti.
23/23 anonim válasza:
Akkor szerintem biztos érez irántad valamit, különben nem lenne veled 18 hónapja! De én lehet elmondanám ezt neki is! Szerintem simán meg lehet beszélni ilyet egy párkapcsolatban!
Jaja, az én exem is pont 18 hónapig volt velem, nagyon kedves volt és aranyos, de aztán bevallotta, hogy ez nála sose volt szerelem, csak szeretet és baráti ragaszkodás... De végülis ja, valamit ő is érzett:) Egyébként szerintem is kérdezz rá konkrétan, mit érez, mennyire erősen kötődik, szerelmes-e. Én biztos nem maradnék együtt olyannal, akivel nem kölcsönös a kötődés mértéke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!