Honnan lehet tudni hogy egy férfi szeret téged?
Figyelt kérdés
jelek?2011. nov. 12. 18:46
11/23 anonim válasza:
Lehet, hogy màsok az elképzeléseid egy kapcsolatról és ezért nem vagy biztos. Nincs àlomkapcsolat legfeljebb az elején. Utàna csak àlmodozhatunk.
12/23 A kérdező kommentje:
nem változott mindig ilyen volt. figyelmes, kedves de ennyi. lehet valóban mások az elgondolásaim
2011. nov. 12. 19:23
13/23 anonim válasza:
Ha mindig ilyen volt, akkor szerintem nincs mitől félned! Attól, hogy valaki nem mondogatja vagy mutatja ki attól még érezheti! Felvállal téged mások előtt? Veled tervezi a jövőjét? V n beszéltetek ilyenről? Milyen gyakran találkoztok? Ő keres téged?
14/23 A kérdező kommentje:
felvállal, kb. egyformán keressük egymást
2011. nov. 12. 19:28
15/23 A kérdező kommentje:
talán azért bizonytalanodok el mert igaz kedves velem, de úgy érzem ha nem lennék az sem hatná meg
2011. nov. 12. 19:31
16/23 anonim válasza:
Akkor szerintem biztos érez irántad valamit, különben nem lenne veled 18 hónapja! De én lehet elmondanám ezt neki is! Szerintem simán meg lehet beszélni ilyet egy párkapcsolatban!
17/23 anonim válasza:
Akkor viszont tűnj el picit és nézd meg, hogy erre hogy reagál! Ha szeret akkor nem fog elengedni!
18/23 anonim válasza:
19:06
így az viselkedik aki meg akar dugni...de ez reflex szerűen jön, nem tehetünk róla:D
19/23 A kérdező kommentje:
ma 19:34
ez elég szomorú ha így gondolod
2011. nov. 12. 19:35
20/23 anonim válasza:
válaszom:
- néha ok nélkül csak néz téged
- rajtad felejti a tekintetét
- a jelenlétedben élénk, mosolygós
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!