Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szemétség ha addig nem fizetek...

Szemétség ha addig nem fizetek semmit amig meg nem bizonysodok rajta hogy tényleg enyém a gyerek? Még nem született meg.3 éves korában dőlne el állitolag.

Figyelt kérdés
2011. nov. 12. 18:24
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
96%

Azért elképzeltem a kérdezőt, már olvastam egy későbbi kérdését is, ahol azt feszegeti, hogy ha minden pénzét ráíratja a szüleire és sosem lesz bejelentett munkahelye, akkor a pénzt behajthatják-e valahogy.

FEltételezem, hogy egy rendkívül unintelligens b.romról van szó. A stílusa, és a helyzete alapján. Egyetértek azokkal, akik azt mondják, hogyha TE nem akarsz gyereket, akkor TE védekezz. Csak persze a pasiknak ez rangon aluli.

Újgazdag, elkényeztetett kis p.cs lehetsz, mondhatom. A nőt nem védem, arról is meg van a véleményem, ha szándékosan csinálta. De hogy a kérdező nem mer felelősséget vállalni a tetteiért...! Hogy inkább az egész életét úgy alakítja, hogy a félelme és a felelősség elől fusson! Szánalmas.

Ez lesz belőle, hogy minden kis p.cs oda rakja a farkát, ahova nem szégyelli, ész és érzelmek nélkül.

2011. nov. 13. 11:12
 22/32 anonim ***** válasza:
Én is körülbelül egy ilyen kapcsolatba születtem, nem én tehetek róla, apámnak van családja, akik elől titkol és állandóan remeg, hogy mikor bukik le. Tudod , ha a te gyereked, én nem tudom, hogy tudnál úgy élni, mintha nem létezne?Remélem lesz egy kis szíved, mert nagyon rossz lesz a gyereknek, ha úgy érzi, hogy az apja tudomást se vesz róla.
2011. nov. 13. 12:42
 23/32 A kérdező kommentje:
honnan vagy olyan biztos benne hogy ő az apád?és fizet gyerektartast? nem mondtad meg anyadnak hogy miert nem vedekezett? a nők azt hiszik barmit megtehetnek aztan racsesznek
2011. nov. 13. 13:15
 24/32 anonim ***** válasza:
94%
Volt apasági vizsgálat, több éves kapcsolatban volt "anyámmal", gyerektartást nem fizetett, bár egy milliárdos vállalkozó, de fel tudott nevelni így is, bár azóta meghalt. De ne a nőt nézd, hanem a gyereket, egyébként, pedig te nem akartál gyereket, akkor te miért nem védekeztél? Ha úgy akarod leélni az életed, hogy soha nem lesz semmi a neveden, csináld, de az apaságit ő is kezdeményezheti.
2011. nov. 13. 14:05
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Ja és anyádék se semmik, ha a saját unokájukra se kíváncsiak.Remélem nem lesz több gyereked és majd öregen mész hozzá kuncsorogni, ő meg elküld a francba.
2011. nov. 13. 18:00
 26/32 A kérdező kommentje:
akarok majd gyereket egy normális nőtől
2011. nov. 13. 18:03
 27/32 anonim ***** válasza:
66%
Figyelj, a baj már megvan, ha tiéd a gyerek foglalkozz vele. Nem tudod felfogni, hogy ezzel a te húsod-vérednek ártasz. Nem kell a nővel foglalkozni, csak a gyerekkel. Kicsit se bántana az az érzés, hogy a te gyereked kérdezgeti, hogy neki miért nincs apukája? És ha nagyobb lesz és felfogja, hogy az anyja miatt nem kellett, magát is rosszul fogja érezni, mert azt hiszi ő is rossz?
2011. nov. 13. 18:17
 28/32 anonim ***** válasza:
58%

Tipikusan az a b.rom vagy, aki elhagyja a gyerekét, majd 20 év múlva megbánja, odaállít és azt hiszi, hogy egy bocsánatkéréssel el lesz intézve.

Undorító.

2011. nov. 13. 18:49
 29/32 anonim ***** válasza:
68%
"normális nőtől" - mert talán kényszerített valaki, hogy a jelenlegivel lefeküdj? gondolom nem kábított el és kötözött ki, hogy erőszakkal kényszerítsen arra, hogy védekezés nélkül szexelj vele... neked is van ebben felelősséged!
2011. nov. 13. 19:09
 30/32 A kérdező kommentje:
ha az enyém az derül ki akkor foglalkozom vele. de addig nem fizetek. átgondoltam.de akkor is inkább cuccokat veszek neki. de nem az anyja kezébe adom a pénzt. fater azt mondta ha kiderül hogy az enyém pereljük ezt a ribit be hogy mi neveljük a gyereket. akkor ez lesz. elmondom ez a nőnek nevezett hazudós senki mellettem még jópár pasival volt. mindenkit lehuzogatott ilyen olyan összeggel és igy éldegélt. az anyja meg kölcsönkéreget mindenkitől igy éldegélnek. És engem meg akartak fogni ezzel a gyerekkel. de én azt a ribit nem fogom eltartani arról ne is álmodjon
2011. nov. 13. 19:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!