Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szemétség ha addig nem fizetek...

Szemétség ha addig nem fizetek semmit amig meg nem bizonysodok rajta hogy tényleg enyém a gyerek? Még nem született meg.3 éves korában dőlne el állitolag.

Figyelt kérdés
2011. nov. 12. 18:24
1 2 3 4
 11/32 Lizi 40 válasza:
77%
Ha nem akarsz gyereket, akkor TE védekezz!!!
2011. nov. 12. 18:54
 12/32 anonim ***** válasza:
81%

Mihelyst megszületik, kérhetsz apasági vizsgálatot.

Van okod feltételezni, hogy nem a tiéd a gyerek?

Nagyon sajnálom, hogy így jártál,sajnos sok az ilyen nő,aki ezt hiszi ez megoldás, de itt a bizonyíték, hogy nem.

2011. nov. 12. 19:01
 13/32 anonim ***** válasza:
83%

Ja és a szemétség az volt, hogy átvert téged.

Aki az anyát védi ilyen esetben, arról rohadtul megvan a véleményem.

Viszont a legnagyobb gond, hogy akármennyire ő csinálta magának a bajt, a gyereken fog csattanni, még születése előtt ő a legnagyobb elszenvedője ennek. Ő fog nélkülözni pénz hiányában és ő nem fog apa mellett felnőni. Szóval én a helyedben végiggondolnám. Az apasági vizsgálatot mindenképp kérném, ha nem a tiéd, akkor lelkiismeretfurdalás nélkül leléphetsz, senki és semmi nem kötelez a gyerekkel kapcsolatban semmit,de ha a tiéd, akkor az ő érdekében próbálj apa lenni.

Az érzéseit és a gondolkodásod pedig várható volt jelen helyzetben.

Egy jó tanács: Soha többet óvszer nélkül.

2011. nov. 12. 19:05
 14/32 anonim ***** válasza:
69%

Apasági tesztet bármikor csinálnak, hülyeség ez a 3 éves dolog.

Egyébként meg ne a gyereket büntesd, azért mert az anyja hülye. Persze, nem akartad a gyereket, de nem ő akart megszületni, hanem az anyja akarta megcsináltatni.

2011. nov. 12. 19:22
 15/32 anonim ***** válasza:
95%
Én nem vagyok férfi, lehet ez a baj?:D De szerintem alapból egy nőnek se hinném el, és biztos,ami biztos gumi, akinek meg elhinném, és nem akarnék gumit,az nyilván több,mint egy nőcske. Mert ki az a hülye,aki gumi nélkül csinálja egy akárkival? Ez esetben pedig ha szed tablettát akkor is becsúszhat. Ha meg már számít nekem a nő, szeretem,akkor meg már közösen neveljük fel. Nem ez lenne a normális? Ha az emberek tudnának gondolkodni, akkor nem lenne ilyen gond. Legyen ez intő példa másoknak.
2011. nov. 12. 19:29
 16/32 anonim ***** válasza:
73%
*akárkivel
2011. nov. 12. 19:29
 17/32 anonim ***** válasza:
65%
Szóval egy szó, mint száz: Természetesen a nő volt ez esetben a hunyó, nem védem, de hogy te is hibás vagy, az száz.
2011. nov. 12. 19:30
 18/32 anonim ***** válasza:
54%
Semmi szemétség nincs benne. Egy kanyi vasat nem fizetnék, amíg ki nem derül, hogy én vagyok a gyerek apja. Visszakapod a pénzed, ha végül kiderül, hogy más kölykét szponzoráltad?
2011. nov. 12. 22:22
 19/32 anonim ***** válasza:

És ha kiderül, hogy a saját gyerekedet nem? Akkor biztos remekül fogod érezni magad!

Bár nem ismerjük a körülményeket, de tegyük fel, hogy van okod azt hinni, hogy nem a tiéd a gyerek. Mindenképpen kérj apasági tesztet már a baba születése után, olyan nincs, hogy csak 3 éves korában lehet biztosra menni, mivel a DNS nem változik meg..

Viszont ha alaptalanul vádaskodva csak a fizetést akarod elhúzni, akkor én biztos nem hagynám, hogy megismerd a gyereket. Gondolom nem vagytok együtt, hát így gyönyörű kilátásai vannak a gyereknek egy egészséges családra.

2011. nov. 12. 23:22
 20/32 anonim ***** válasza:
74%
akár a születése után megcsináltathatod a dns-vizsgálatot, amúgy meg egy felelőtlen köcsög vagy
2011. nov. 13. 03:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!