Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnál hozzá ha megtudnád...

Mit szólnál hozzá ha megtudnád, hogy családodból valaki drogozik?

Figyelt kérdés
2011. nov. 11. 19:11
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig lenéztem azokat, akik csak piával, droggal érzik jól magukat. Tudatmódosító kell nekik a jókedvhez? Akkor ne szórakozni járjanak, hanem pszichiáterhez.
2011. nov. 11. 20:08
 22/44 A kérdező kommentje:

Azért ne keverjük össze az alkami droghasználót(dolgoznak mind a ketten élik életüket-csak kikapcsolódnak,különben már fix ,hogy inkább a sok szar miatt kinyírták volna magukat)

,minthogy azokat akik lopnak csalnak haudnak se munka se család.

2011. nov. 11. 20:12
 23/44 anonim ***** válasza:
72%
Szerinted aki napi szinten szétcsapja magát az úgy kezdte, hogy napi szinten szétcsapta magát? A láncdohányos láncdohányos csecsemőként jött a világra? Ez egy folyamat, a vége csak rossz lehet. Nagyon rossz. És a legmocskosabb érv, hogy saját magával csinálja. MINDENKIVEL csinálja, aki bármi módon kapcsolatban áll vele!
2011. nov. 11. 20:19
 24/44 A kérdező kommentje:
Miért is MINDENKIVEL csinálja?
2011. nov. 11. 20:21
 25/44 anonim ***** válasza:
74%
Miért is? Aranyom, ha ezt nem érted magadtól, akkor téged (is) kár itt győzködni. Nem is erőltetem.
2011. nov. 11. 22:00
 26/44 A kérdező kommentje:
De most komolya nem ás veszi be,veszi meg más pénzéből....
2011. nov. 11. 22:15
 27/44 anonim ***** válasza:
74%

Nagyon bízom benne, hogy igazán fiatal vagy, azért nem érted. Bár ahhoz kb. 10 évesnek kellene lenned.

Drága, bármi, amit teszel az életeddel, az egészségeddel, a testeddel az nem csak téged érint, hanem mindazokat akik szeretnek téged, akik aggódnak érted. Azzal, hogy seggre iszod magad, vagy kiütöd magad, csúnyán szólva rohasztod az agyadat. Remélem tudod, hogy nem 18 éves korodig fejlődik az agy, hanem 24-25-ig. Azután leszel minden értelemben felnőtt. Ami azt is jelenti, hogy tudsz felelősségteljesen, a lehetséges következményeket is figyelembe véve dönteni. Ezt a fejlődési folyamatot először egész egyszerűen megállítod, aztán visszafordítod mindennel, amivel beleavatkozol az agyműködésedbe. És ez csak a szellemi része, a fizikaiakat meg látod azokon akik régebb óta "menő csávók".

2011. nov. 11. 22:24
 28/44 anonim ***** válasza:
33%
Még annyit, szerinted nekem tök idegenként mi a rosseb érdekem fűződik ahhoz, hogy megkérjelek, vigyázz magadra? Mégis megkérlek rá! Nem baj, ha még nem érted miért, várd ki míg megérted!
2011. nov. 11. 22:27
 29/44 A kérdező kommentje:
Azért hozzá tartozik,hogy semmiylen rokonnal nem élek hosszú idő óta,nem véletlen.Azóta egyedül állok a talpamon.
2011. nov. 11. 22:40
 30/44 anonim ***** válasza:
51%
Az is mindegy, semmivel nem tudsz meggyőzni, egyszerűen nincs jogod hozzá. Nem tudom van-e párod, nem tudom akarsz-e majd gyereket, nem csak a rokonaid a hozzátartozóid. Ha csak van két barátod, aki tényleg szeret, nekik is tragédia lesz végignézni ahogy tönkremész. Hidd el, rengeteg embernek oszt tragikus lapokat az élet, képzeld, ha mind italhoz vagy droghoz nyúlna... Egész mással lazítsd el magadat, ne legyen belőled egy függő ...(itt egy csúnyát írtam volna)
2011. nov. 11. 22:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!