Ja. Vasárnapi ebédnél a levest mindannyian szürcsöljük. :D
2011. szept. 21. 11:40
2/15 anonim válasza:
Igen. Anyukám 43 éves és nem bír hang nélkül enni. Csámcsog, szürcsöl, tele szájjal beszél és hiába szólok rá h hagyja abba, nem érdekli :S Tudja, hogy mennyire undorodok ettől, ha valakinek tele van a szája és úgy beszél h közben elváltozik a hangja és látom az összeaszott nyálas kaját a szájában....
2011. szept. 21. 11:42
3/15 anonim válasza:
én családom nem, édesanyám el is ültetné az asztaltól a csámcsogót :D
viszont anyósomék iszonyatos disznó módjára képesek enni, nekem az étvágyam is elmegy tőle....dehát rájuk nem szólhatok, úgyhogy hallgatok nagyokat :D
2011. szept. 21. 11:43
4/15 anonim válasza:
Párom sokszor nyitott szájjal rágja a falatot evés közben. Ha mások is látják, rá szoktam finoman szólni. :)
2011. szept. 21. 11:52
5/15 anonim válasza:
Jaj, igen, nagyszülők. Borzasztó undorítóan esznek. Ott a sok finom étel, amit anyu főz - mmm - és akkor alig ehetek pár falatot, mert elmegy az étvágyam .Szürcsölnek, csámcsognak, cuppognak, belepiszkálnak a kanalukkal a levesestálba, visszatesznek dolgokat, amik nem kellenek. Otthon ezt megtehetik, na de vendégségben, kapjanak már a fejükhöz. Wáááááá... fúj!
2011. szept. 21. 12:18
6/15 anonim válasza:
Anyós jelöltem és az élettársa csámcsog, cuppog és még beszél is közben. Mindig megvárom, amíg befejezik az evést és csak azután megyek én is enni.
2011. szept. 21. 12:19
7/15 anonim válasza:
Édesapám, de még milyen undorítóan! Ez egyébként nála azért alakult ki -állítólag-, mert a katonaidő alatt gyorsan kellett enniük -aki lassú, az nem kap ételt alapon- ezért ő ahogy tud, olyan gyorsan eszik, szürcsölve, csámcsogva.
Az én fejlesztésem erre a befordított fül, tehát amennyire csak lehet, nem figyelek rá..bár igaz, hogy 2-4 havonta látogatok haza, abban a pár napban sokkal jobban elviselem, mint annak előtte.
2011. szept. 21. 12:25
8/15 anonim válasza:
Hát, egyik nagynéném irtó hangosan szokta szürcsölni vendégségben is a levest.A vicces az benne, hogy ő egy kalapos "úrinő",aki előszeretettel oktat ki másokat az illemszabályokról.
2011. szept. 21. 12:29
9/15 anonim válasza:
Nem éppen a csámcsogás témakörébe tartozik, de eszembe jutott. Mo.-on voltunk, szüleimnél ebédeltünk,közben kellemesen társalogtunk, nevetgéltünk, majd beesett édesanyám egyik rokona / nem akarom megnevezni semmilyen formában sem/ az új élettársával. Első pillantásra sem tűnt szimpatikusnak, de gondoltam, ne ítéljünk rögtön.
Nos ez az úriember evés közben - nem tudom kíméletesebben írni- a fülét piszkálta , majd annak tartalmát a szájába vette és jóízűen elfogyasztotta. Először azt hittem nem jól látok,de hamar rádöbbentem, ez az, aminek látszik.
Szóval azt hiszem, ezerszer inkább csámcsogjon/szürcsöljön vki. :) Attól legalább nem kapok hányingert...
2011. szept. 21. 12:31
10/15 anonim válasza:
Sajnos én csámcsogok, de mivel egyedül szoktam enni, nemigen problémázok rajta. Sok fogam hiányzik, ezért is csámcsogok. evés közben még olvasni is szoktam, tehát nem szemrevaló, ahogy eszem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!