Ki az a személy a családodból, aki a legközelebb áll hozzád, és miért? (akit a legjobban szeretsz)
Ha lehet,kort és nemet is!
Előre is köszi!
17L
A kislányom a párom a tesóim és apukám:)
23/N
Szüleim, barátom, leendő sógornőm, a 9 éves keresztlányom, és a 16 éves unokatesóm, és a 7 éves unokatesóm.
Imádom őket!
21/N
Nővérem (23). Nem tudom, hogy miért, 15 éves koromig szinte folyton martuk egymást...Aztán történt valami, elkezdtünk együtt járni mindenhova, és azóta tökéletesen megértjük egymást. :)
Másik ilyen rokonom a nagybátyám (33). Vele csak úgy jóban lettünk, benne van a bulikban, tök jól elvan a baráti körünkkel és mi is az övével...
18/l
A férjem és a fiam. A szüleim sajnos már nem élnek.
41/N
A bátyám és a vőlegényem.
Azért, mert apám képtelen kommunikálni a családtagjaival, kételkedem abban, hogy vannak egyáltalán érzései, anyám meg alkoholista.
A bátyám viszont, bármikor amikor szükségem volt valakire ott állt mellettem és segített, igazából a családi felállás is vicces, mert mi ketten neveltük fel a két kisebb tesónkat. Ő ezért.
A vőlegényem pedig visszahozott az életbe, mert előtte nem mertem igazán szeretni, ő mutatta meg, hogy hiába van jelen a csalódás lehetősége, hogyha emellett igazán boldog lehetek. Én ezért a mai napig hálás vagyok neki, mert tudom, hogy vele igazán megéri harcolni a kihívások ellen.
Mindketten a támaszt a biztonságot jelentik nekem, és mivel rajtuk kívül nincsen ilyen az életemben ezért ők :)
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!