Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki a példaképed a családodból?

Ki a példaképed a családodból?

Figyelt kérdés

Vagy lehet olyan is,aki nem a családod tagja valamint kit tartasz a legjobb embernek a világon?

Tudom hogy ez a kérdés nem igazán ide tartozik,de úgy vettem észre hogy itt kaphatom a legértelmesebb válaszokat.

2011. ápr. 9. 22:10
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Lehet viccesen hangzik, de nekem a hugom :). Mert megvan benne minden, ami miatt szerethető, persze ő is "csak" ember, de tényleg nagyon tud bánni az emberekkel, sok a barátja is. Pont olyan, amilyen én sajnos én nem vagyok ezért ugymond felnézek rá ezek miatt.
2011. ápr. 9. 22:15
 2/24 anonim ***** válasza:
16%
Saját magamat. 20n
2011. ápr. 9. 22:16
 3/24 anonim ***** válasza:
84%
A legjobb barátom :) HA meg csak példakép akkor Che Guevara:D
2011. ápr. 9. 22:18
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
a barátom.:)
2011. ápr. 9. 22:22
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

Nagyapám.Ő katona ember,ha ő át mond valamire,az tíz év múlva is á lesz nála.Hála neki megtanultam fegyvert használni,megvédeni magam,erősnek lenni minden helyzetben.Minden tiszteletem az övé.

28N

2011. ápr. 9. 22:25
 6/24 BlackSword ***** válasza:
75%
Senkit... Mindannyian emberek vagyunk, se nem jók, és se nem rosszak... Ha arra kellene válaszolnom, hogy ki olyan, akit nagyon közel áll ahhoz, hogy ki lehessen állítani követendő példának, akkor egyértelműen az édesanyám... De nem nevezném példaképnek...
2011. ápr. 9. 22:26
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Anyukám azért, mert határozott és iszonyatosan tud bánni az emebrekkel, mindig eléri amit akar, de nem erőszakosan, hanem ésszel, empáriával, mindig érzi kivel hogy kell bánni és eszméletlenül energikus ember.

Apukám azért mert hihetetlen türelme van mindenkihez és hatalmas szíve, emellett okos, anyukámmal együtt őket tartom a legokosabb embereknek akiket csak ismerek, és ez nem elfogultság.

Húgom egy az egyben édesnyámra ütött, határozott, eléri amit akar, bátor és szókimondó, ugyanakkor szerethető és nagyon jó barát.

Igazából ők olyanok nekem hogyha velem vannak, tudom hogy a világon semmi baj nem érhet mert nincs az a gond amit ne tudnának megoldani, illetve ne tudnánk együtt megoldani.

Férjemet kicsit máshogy sorolom ide, mert ő nagyon nagyon különbözik a mi családmorálunktól, de benne meg pont az van meg ami bennem nincs: gyakorlatias gondolkodás és tárgyilagos lényeglátás.

Ha ezeket mind összegyúrnánk, szerintem kijönne a tökéletes ember, ha mondjuk hozzágyúrnánk az én tapintatosságomat :)

2011. ápr. 9. 22:30
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

ANYUKÁM.

Okos,türelmes,ügyes,házias,határozott,megfontolt,tele szeretettel.

Hjajj bárcsak én is olyan lehetnék mint Ő.

2011. ápr. 9. 22:32
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

A családból anyukám (persze nem mindenben), szerintem egy nagyon jó anya, én is szeretnék olyan türelmes lenni a fiammal, mint ő volt velünk. Meg szakmailag is, bár kicsit eltérő a szakmánk (illetve az én leendő szakmám), de azért vannak hasonlóságok, szeretném, ha majd az én munkámat is úgy elismernék, mint az övét.

Ha viszont arról van szó, hogy emberileg kire nézek fel a leginkább, akkor Helen Keller, aki emberfeletti módon győzte le a saját korlátait és vitt véghez olyan dolgokat, amiket senki nem gondolt volna róla. (Aki nem ismeri a történetét: egy amerikai hölgy volt, aki csecsemő korában egy betegség miatt elveszítette a látását és a hallását is. Gyerekkorában gyakorlatilag nem tudott kommunikálni még a saját családjával sem. Később megtanult tenyérbe rajzolt jelek segítségével kommunikálni, majd még később beszélni is, pedig mindenki azt mondta neki, hogy ez lehetetlen. Olyannyira sikerült neki, hogy később beszédeket is mondott - mivel aktivista volt. Szerintem egy fantasztikusan erős személyiség lehetett, én is ennyi kitartást és elszántságot szeretnék.)

2011. ápr. 9. 22:35
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Apám. Neki köszönhetem hogy megtanított mit kell tenni az életben ahhoz hogy az ember sikeres legyen de mégis "ember" maradjon, hogyan nevelje a családját, és mit jelentsen az a szó hogy szeretet. Tudás, munka, család, szeretet. Leginkább tőle tanultam mindezt.
2011. ápr. 9. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!