Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki a példaképed a családodból?

Ki a példaképed a családodból?

Figyelt kérdés

Vagy lehet olyan is,aki nem a családod tagja valamint kit tartasz a legjobb embernek a világon?

Tudom hogy ez a kérdés nem igazán ide tartozik,de úgy vettem észre hogy itt kaphatom a legértelmesebb válaszokat.

2011. ápr. 9. 22:10
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Apukám.

Hihetetlen ember, rengeteg igaz barát veszi körül, nagyon szépen felnevelt engem mindig a jó példát mutatta. Türelmes, okos, vicces. Fantasztikus ember, és imádom.

2011. ápr. 9. 22:39
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Az apukám. Ő a világ legnagyszerűbb apja, és minden elismerésem az övé! Soha senkit nem láttam még aki csak fele ennyire jó apa lenne.. Csak remélni tudom, hogy az én gyerekeimnek is ilyen csodálatos apukájuk lesz.
2011. ápr. 9. 22:40
 13/24 anonim válasza:
100%

Csak érdekességképpen írom le, nekem nem igazán volt példaképem. Sok furcsa időszakon ment keresztül a családom, a szüleim nem voltak a legtutibbak, így a példakép sorból kimaradtak. De nagyon szeretem őket.

Van a fejemben egy ideális "én" kép, amit törekszem elérni, de sajnos csak törekszem. Hogy azt a képet én "szültem-e", vagy vettem valahonnan, gőzöm sincs... Igyekszem javítani a hibámon, de hogy ez az értékrend honnan jött, tényleg nincs elképzelésem.

2011. ápr. 9. 22:44
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Én sajnos sose tudtam senkire példaképként tekinteni a családomból. Mind értelmiségiek, de olyan szűklátókörű mindegyikük, sokan állandóan panaszkodnak, és nem tudják, hogyan kell boldogan és kiegyensúlyozottan élni.
2011. ápr. 9. 22:48
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

1. Nagypapám.

2. Egy nő, akinek szívesen lennék a gyereke.

3. Nagymamám.

2011. ápr. 9. 22:52
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Nagyikám! :)) Nála jobb embert nem ismerek,minden tekintetben. :)
2011. ápr. 9. 23:09
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Nagypapámat, mert mindenkinek mindenben segít, a szülőfalujában is mindenki tiszteli és felnéz rá. :D
2011. ápr. 10. 15:25
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Én szinte senkit nem tudok felhozni. A családomban mindenkinek irtó rossz természete van. Ök semmiképpen nem példaképek nekem.

Talán nagymamám. 4 általános végzettséggel, özvegyen egy kisgyerekkel (anyámmal) mindig tudott munkát szerezni, szegényen éltek de nem éheztek. A másik személy nagypapám, aki ennek a nagyimnak a férje volt, csak korán meghalt. Ö végigcsinált egy világháborút, Szibériában volt fogságban, csontsoványan hazajött, feleségül vette a nagyimat, majd ezek után befejezte az általános, közép és állatorvosi föiskolát is. Felnött fejjel.

Nagyon felnézek rá, én 22 évesen az érettségivel küszködök és marhára úgy érzem sosem fogom tudni megcsinálni...

2011. ápr. 15. 19:45
 19/24 anonim ***** válasza:
Szinte minden családtagomnak van egy vagy több olyan tulajdonsága, amit tisztelek benne.
2011. ápr. 15. 22:32
 20/24 anonim ***** válasza:
Édesapám
2011. ápr. 15. 23:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!