Ki az a személy a családodból, aki a legközelebb áll hozzád, és miért? (akit a legjobban szeretsz)
Ha lehet,kort és nemet is!
Előre is köszi!
17L
Nagypapám!
Mert megtanított a fegyelemre,a tiszteletre,megtanította hogy bármit tehetünk az életben ha nincs bennünk szeretet,hazaszeretet,és hit semmik vagyunk csak...Neki köszönhetem hogy minden helyzteből fel tudtam állni
Ő katona,nem egyszerű ember,de nekem ő a legfontossabb,legbiztosabb pontom...Nő vagyok de hála neki értek a fegyverekhez,sok férfias dologhoz,és neki köszönhetem azt is,hogy megtudom magam védeni ha kell...Persze mindenkit (na jó nem mindenkit)szeretek a családból,de őt másképp,erősebben...
28N
Senki. (alkesz apa, anya nem él, más nincs)
21/L
A szüleim, akik fáradhatatlan türelemmel és önfeláldozással neveltek fel a testvéremmel.
Talán náluk is közelebb áll azonban hozzám a húgom, akire születése óta én vigyáztam, akit én tanítottam, és aki olyan ember lett, amilyen több talán nem is létezik a világon.
26L
Hiába van már saját családom, mégis Apukám. Mindig nagyon jól kijöttünk és szerintem ez így is marad. Bajban ő lenne az első akit hívnék és akire biztosan számíthatnék.
26/N
Az öcsém. H miért azt nemtom de vele tudok mindent megdumálni meg segít ha gáz van és én is neki meg megbízhatunk egymásban
17/F
senki, de ha nagyon mondani kéne valakit akkor én.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!