Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csámcsog/szürcsöl-e valaki a...

Csámcsog/szürcsöl-e valaki a családodból?

Figyelt kérdés
Elsősorban szülőkre gondolok (tehát az első családra). Főleg idősödő korosztályban.
2011. szept. 21. 11:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A kérdezőnek gratulálok,mert megnyugodtam,én nem mertem volna feltenni a kérdést,de a párom,és a családja már kiborítanak ha esznek,na meg amikor iszik a párom üditőt,olyan nagyokat nyel,és az egész családja,meg a párom a levest úgy eszi,kb az egész tányérba beletesz tésztát,aztán rá a sűrűjét a levesnek,és egy minimális lé.Egyszerűen felforddul a gyomrom.Eskűvőre ha sor kerülne nem kellenének zenészek elég ha esznek a párom családja,meg ő.xd.És nem tudom róla leszoktatni.
2011. szept. 21. 12:49
 12/15 anonim ***** válasza:
Anyám rettentetesen hangosan rág és nyel, hiába van csukva a szája. Ha nem költöztem volna el otthonról 8 éve, már megőrültem volna tőle.
2011. szept. 21. 13:29
 13/15 ava87 ***** válasza:
Na még csak az kéne... :) Megtanítottak minket kulturáltan étkezni, és ez nem ment volna úgy, hogy a szüleink nem így esznek. Akkor sem csámcsogunk, ha egyedül eszünk, nem is értem, miért kényelmesebb úgy enni.
2011. szept. 21. 14:39
 14/15 Fénysebesség ***** válasza:
A durva, hogy az anyukámnak műfoga van és nagyot is hall. Nem tud rágni, és nem is hallja, hogy kajál. Cuppog, szürcsöl, csámcsog,lefetyel és csicsog a szájában a kaja. Ja és mindig idegesen eszik, tele tömi a száját és alig bírja lenyelni. Közben teli szájjal beszél, hogy alig lehet érteni. Van, hogy a műfogát tisztítja, vagy kireppen ez-az a szájából. Csodálkozik, miért éjszaka járok a konyhába kajálni :)))
2011. szept. 21. 15:20
 15/15 anonim ***** válasza:

A saját családom megtanult enni, de a többiek. Mindenki férje tud enni csak az enyém nem. Természetesen az anyósom sem tud enni.

Az a cuppogás, nyalás, nyáladzás, büfikézés és nem is ecsetelen, mert nem tudok megvacsorázni, elképesztő. Egy disznó szebben eszik, annak nem olyan a szájkiképzése mint a miénk képtelen csukott szájjal enni. De egy ember, hogy miért nem veszi észre magát. És akkor a vígjátékokban amikor látja, hogy mások hogyan esznek akkor sem kap észbe.

2013. márc. 3. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!