Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnál hozzá ha megtudnád...

Mit szólnál hozzá ha megtudnád, hogy családodból valaki drogozik?

Figyelt kérdés
2011. nov. 11. 19:11
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
0%
Vagy leülnék velük egy jonit-ra. Kezdésképpen
2011. nov. 11. 19:37
 12/44 anonim ***** válasza:
20%
Semmit.Egyrészt ezek alapján nem a lezüllött drogosok,feltételezem nem is az teszi ki az idejük nagy részét hogy hígítós zacskóval a fejükön fetrengenek.Amíg mértékkel csinálják addig nincs sok különbség mint ha "csak" füves cigit szívnának,illetve holtrészegre vedelnék magukat ami lehet hogy talán még igénytelenebb is egy fokkal.Egyébként meg nem kell ez miatt elítélni valakit,egyrészt mert ettől nem lesz rosszabb ember,másrészt mert ez és más sem rosszabb semmivel mint az alkohol ami miatt lényegesen nagyobb az elhalálozási és a függőségi arány mint az összes illegális szertől együttvéve,harmadrészt pedig elég primitív dolog ítélkezni valami olyan felett amit nem ismer az ember csak legendákat hall róla,ami túlnyomórészt nem fedi a valóságot. Kb olyan ez mint ahogy a gyalogosok állnak az autósokhoz.Addig amíg nem lesz nekik is autójuk.
2011. nov. 11. 19:48
 13/44 A kérdező kommentje:

Én is amíg ,,gyalogos" voltam nem szerettem őket-nem elkerültem csak nem érdekelt.De kipróbálva már más tészta ,tényleg olyan mintha csak így lehetne megérteni miért ,,jó".

Miért rosszabb szerintetek a drog mint az szesz?Most tegyük félre hogy legális-ill illegális.

2011. nov. 11. 19:53
 14/44 anonim ***** válasza:
52%

Többek között a hatásmechanizmus.

Nekem nem egy ismerősöm végezte elvonón.

Fűvel kezdték, utána partidrogok, és az elvonón kötöttek ki,mostanra kb. annyi iq-juk maradt, hogy éppen utcaseprésre alkalmasok.

A másik dolog pedig hogy egy pohár bort ha megiszik az ember, akkor azt nem azért issza,hogy berúgjon. Viszont a kábítószereseknek ezzel nem sok egyéb céljuk van. Ha valakinek ez jelenti a lazulást és a boldogság egy forrását, arról jogosan van meg a véleménye akárkinek.

2011. nov. 11. 19:55
 15/44 anonim ***** válasza:
18%

Fű nem zavarna.

Más egyéb drog, pia zavarna. Ha közelebbi családtag, próbálnék segíteni, ha távolabbi, elkerülném.

2011. nov. 11. 19:59
 16/44 anonim ***** válasza:
79%

Az alkoholista legalább 20 évig vedel masszívan míg szétposszan a mája, a drogosok néhány év alatt kirohasztják az emberi érzéseket magukból. Mindkettőt elkezdik fiatal, megzabolázhatatlan hülyegyerekként, de mutass csak egy alkeszt vagy drogost, aki mikor dögrováson van azt mondja, hogy én tehetek róla. Nem, nem! A szüleim, a feleségem, a főnököm, az egész világ, csak én nem.

Aki bármelyiknek nekiáll már akkor nem normális mikor elkezdi. Alkesznál, drogosnál önzőbb szemét még nem termett a földön. Ha egy családtagomról tudnám meg, ugyanezt elmondanám neki, adnék gondolkodási időt és ha nem hagyja abba (amiben bármilyen segítséget megadnék neki), kitakarítanám az életemből úgy, mint ha sose ismertem volna. Gondolom rájöttél, oka van a véleményemnek.

2011. nov. 11. 20:03
 17/44 anonim ***** válasza:
57%
Utolsó vagyok. A szociális ivást természetesen teljesen normális dolognak tartom.
2011. nov. 11. 20:04
 18/44 A kérdező kommentje:

Jó itt most nem arról van szó,hogy napi szinten szétlegyen csapva az ember csak partykon és akkor is módjával.

Miért ennyire elítélendő?

2011. nov. 11. 20:05
 19/44 anonim ***** válasza:
72%

Tökéletesen egyetértek az utolsóval.

Arról nem beszélve, hogy az elvonó sem két fillér, és általában nem egyszer kerülnek oda.

Elvárná az ember, hogy a 21. században már legyen esze az embernek, de ez egyre rosszabb. Lassan azt nézik ki, aki könnyű drogokat sem fogyaszt.

2011. nov. 11. 20:06
 20/44 anonim ***** válasza:
72%

Tudod régen rossz, ha valaki ezzel érzi jól magát egy buliban.

Ezzel kellene foglalkozni nem a tilosban parkolással.

2011. nov. 11. 20:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!